Anonimen
|
joj, pupe ste naškarbale velik, še prebrat mi ne uspe vsega. Evo mene od Reša. Dans je imel dober dan, vsaj pri nama. Smo se ful zaklepetali in mi je spet všeč ratu. Mi je kar mal žal, da ne bom več pri njemu. Pa naj še samo kdo reču, da gleda smao na denar. Pri meni tega ni nikoli pokazal, ravno obratno. Zame je še zmeri car, kljub 3 neusepšnim postopkom. Sem pač mal ven iz povprečja, ampk pomaga kokr se da, tega v LJ G nisem doživela. J e reku, anj greva kar v Dubaj in tam probava, ker so sigurno tam zelo dobri, eč ne celo boljši strokovnjaki. Če se bo pa par kart ponovila ista zgodba, ap naj razmišljav o donorstvu, vendar v SLO ne bova dobila, ker imam jajčeca. Hudiči slovenski, imam zanič jajčeca, ampak donorstva ne bom dobila. Je predlagal Prago, kjer je baje odstotek ful večji. Tam baje imajo ženske, ki darujejo plačano, zato jih je več, poleg tega, ap imajo zelo strogo selekcijo in jajčece, ki ga dobiš, je tako dobro, ad se bo ziher prijelo. Si lahk predstavljate, da je to pršlo iz Reškotovih ust. Tako optimističnega pa še nikoli. Dost o meni, zdaj sem tak naspidirana, da bi samo govorila. Saša, kar se tiče punkcije, ni nujno, da je odvisno od praga bolečine. Jaz zelo dobro prenašam bolečino, pa je punkcija bila grozna, še huj ko pri poopsie. 2 x sem skup padla, na tretjem postopku, ap sem se mal psihično pripravla in me ni tako zelo bolelo. Pa tudi druge pravijo, da jih včasih boli, včasih pa nič ne čutijo. Grem skuhat kosilo, pa, pa, pupe
|