Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 31.8.2006 12:47:51
|
|
|
|
tanikaa
|
Već viđeno Pa kot da to vsi kadilci ne bi vedeli
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 31.8.2006 13:24:54
|
|
|
|
Anonimen
|
In v cem je pol fora, da se kar kadis, ce ves to? Ampak ena dobra zadeva pa je v kajenju.. in sicer tisto dihanje, ki ga clovek izvaja med kajenjem, je v bistvu taksno.. kot naj bi dihanje bilo.. Dolg vdih in dolg izdih...
|
|
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 31.8.2006 13:29:48
|
|
|
|
tanikaa
|
Daj Tjazy skenslaj se že enkrat s te teme Živi in pusti živeti.
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 31.8.2006 14:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Živi in pusti živeti. Sej jaz se drzim tega.. Pa sej ne mislim tko drasticno kot pisem.. samo res bi bilo bolje zate, ce nehas s tem.. ker nima smisla.
|
|
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 31.8.2006 14:21:19
|
|
|
|
tanikaa
|
1. Ti se tega NE držiš. 2. Drugim ne dopuščaš njihovega lastnega mnenja in gledanja na določene situacije. 3. Če ne misliš tako kot napišeš, napiši tako kot misliš. 4. VEM, da bi bilo zame bolje da NEHAM kaditi. A misliš, da še nisem poskusila? Pa nisem karakter 5. VEM, da nima smisla. Ampak tudi prepirati s tabo se nima smisla, pa vseeno to počnem. 6. Zasrala sva celotno temo. Od pakiranja stvari, sva prišla na kajenje 7. Odpri drugo temo, če želiš napredati o tem.
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 31.8.2006 14:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
1. mogoce se vcasih ne drzim.. 2. dopuscam.. ampak rad argumentiram svoj.. in tko izgleda 3. Bom 4. Noces biti karakter.. drugace pa si lahko, ce hoces 5. Jaz se ne prepiram 6. potegniva vodo in bo tezava resena. 7. ne bomo drugo temo odpirala.. sej lahko kadis kolikor te je volje.. si ravno tko fajst punca.. kot ce ne bi kadila.
|
|
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 31.8.2006 14:52:50
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy 7. ne bomo drugo temo odpirala.. sej lahko kadis kolikor te je volje.. si ravno tko fajst punca.. kot ce ne bi kadila.
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 31.8.2006 14:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Naaa.. zdej jo je pa sram..
|
|
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 31.8.2006 16:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
In zakaj mi je umrlo pol žlahte zaradi raka na plučih pa noben od njih ni kadil, ampak celo življenje živel in delal na kmetiji, jedel doma pridelano hrano itd.? Ma ne zagovarjam kajenja niti približno ampak če ti je usojeno ti je usojeno, tudi z merami 90-60-90 , brez cigaret in z solato na krožniku ali pa z 150 kg, 1 škatlo cigaret na dan in vsak dan za kosilo dunajc in pomfri.
|
|
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 31.8.2006 17:43:03
|
|
|
|
muki1
|
Tanikaa in Tjazy, sedita na drevesu ...... .
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 31.8.2006 19:31:33
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Tanikaa in Tjazy, sedita na drevesu ...... . Čisto slovencem podobno...faušija
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 1.9.2006 8:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen In zakaj mi je umrlo pol žlahte zaradi raka na plučih Gledano iz mojega stalisca.. kajenje ni toliko skodljivo, ker bi ustvarjalo bolezni. Ker ce verjames v to, da ti nekaj ne skodi.. potem ti ne skodi.. pa ce cel svet pravi, da je skodljivo. Ce pa verjames, da ti skodi.. potem ti skodi. Kajenje je predvsem negativno, kadar se ustvari odvisnost.. ker to je kar mocna odvisnost.. in vsaka zadeva, ki ustvari odvisnost je slaba.. tudi partnerstvo.. in obleke in govorjenje. In vse te stvari so dobre.. ce ne ustvarijo odvisnosti. Mogoce je kaksen cigaret na dan celo zdrav.. samo kako ostati pri enem cigaretu na dan?! Marihuana je sigurno zdravilo.. ampak kako jo kaditi v taksnih kolicinah, da je zdravilo!? Tudi domac snops, travarica je zdravilo.. samo... kolicina je problem.. Recimo.. disco.. tam je muzka na glas.. vsi norijo.. in vsi pravijo da je skodljivo.. Ampak lahko bi bilo pa zelo zdravilna metoda.. ker biti nekaj casa v norosti.. se metati po tleh.. se znoreti je nekaj najboljsega kar si clovek lahko predstavlja.. tisti ples ki se plese v diskacih, je krasna stvar za clovekove energije.. ker ustvarja se vec energije.. ampak ko le ne bi bilo zraven toliko alkohola in tako zakajen prostor.. Prevec necesa naredi stvar skodljivo in negativno..
|
|
|
|
RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo... 2.9.2006 14:14:48
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen In zakaj mi je umrlo pol žlahte zaradi raka na plučih pa noben od njih ni kadil, ampak celo življenje živel in delal na kmetiji, jedel doma pridelano hrano itd.? Ma ne zagovarjam kajenja niti približno ampak če ti je usojeno ti je usojeno, tudi z merami 90-60-90 , brez cigaret in z solato na krožniku ali pa z 150 kg, 1 škatlo cigaret na dan in vsak dan za kosilo dunajc in pomfri. A si ti predstavljaš kako veliko hitreje bi umrli, če bi zraven še kadili!? Ma kaj jaz vem, meni je vseeno a kdo kadi ali ne, v resnici je njegova stvar, samo obešat se na to, da itak umreš, mi je pa malo za lase povlečen izgovor. IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ja maske osebnosti.. so povezane tudi z maskami obleke.. Bolj kot si osebnostno zamaskiran.. tezje si gol, v prisotnosti drugih ljudi.. No, s tem se pa absolutno strinjam. In še nekaj je, bolj kot si iskren in pristen, bolj si ljudem čudaški in včasih se te celo bojijo in bolj kot si zamaskiran, bolj verjamejo, da si blizu idealu.... . Zaradi tega ljudje nosijo masko, ker tudi sami v to verjamejo. Zato je pomembno, če hočeš biti brez maske, da ti je vseeno, kaj si ljudje o tebi mislijo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?