|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne more verjet kaj me je pravkar spravilo...
31.8.2006 12:47:51   
tanikaa
Već viđenouser posted image  Pa kot da to vsi kadilci ne bi vedeliuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.8.2006 13:24:54   
Anonimen
In v cem je pol fora, da se kar kadis, ce ves to?

Ampak ena dobra zadeva pa je v kajenju.. in sicer tisto dihanje, ki ga clovek izvaja med kajenjem, je v bistvu taksno.. kot naj bi dihanje bilo..

Dolg vdih in dolg izdih...

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
31.8.2006 13:29:48   
tanikaa
Daj Tjazy skenslaj se že enkrat s te temeuser posted image  Živi in pusti živeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.8.2006 14:08:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Živi in pusti živeti.

Sej jaz se drzim tega..

Pa sej ne mislim tko drasticno kot pisem.. samo res bi bilo bolje zate, ce nehas s tem.. ker nima smisla.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
31.8.2006 14:21:19   
tanikaa
1. Ti se tega NE držiš. user posted image

2. Drugim ne dopuščaš njihovega lastnega mnenja in gledanja na določene situacije. user posted image

3. Če ne misliš tako kot napišeš, napiši tako kot misliš.user posted image

4. VEM, da bi bilo zame bolje da NEHAM kaditi. A misliš, da še nisem poskusila? Pa nisem karakteruser posted image

5. VEM, da nima smisla. user posted image  Ampak tudi prepirati s tabo se nima smisla, pa vseeno to počnem.user posted image

6. Zasrala sva celotno temo. Od pakiranja stvari, sva prišla na kajenje user posted image

7. Odpri drugo temo, če želiš napredati o tem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.8.2006 14:48:33   
Anonimen
1. mogoce se vcasih ne drzim..

2. dopuscam.. ampak rad argumentiram svoj.. in tko izgleda

3. Bom

4. Noces biti karakter.. drugace pa si lahko, ce hoces

5. Jaz se ne prepiram

6. potegniva vodo in bo tezava resena.

7. ne bomo drugo temo odpirala.. sej lahko kadis kolikor te je volje.. si ravno tko fajst punca.. kot ce ne bi kadila. user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
31.8.2006 14:52:50   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

7. ne bomo drugo temo odpirala.. sej lahko kadis kolikor te je volje.. si ravno tko fajst punca.. kot ce ne bi kadila. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.8.2006 14:55:17   
Anonimen
Naaa.. zdej jo je pa sram.. user posted image  

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
31.8.2006 16:10:28   
Anonimen
In zakaj mi je umrlo pol žlahte zaradi raka na plučih pa noben od njih ni kadil, ampak celo življenje živel in delal na kmetiji, jedel doma pridelano hrano itd.?user posted image

Ma ne zagovarjam kajenja niti približno ampak če ti je usojeno ti je usojeno, tudi z merami 90-60-90 , brez cigaret in z solato na krožniku ali pa z 150 kg, 1 škatlo cigaret na dan in vsak dan za kosilo dunajc in pomfri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
31.8.2006 17:43:03   
muki1
Tanikaa in Tjazy, sedita na drevesu ...... user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.8.2006 19:31:33   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Tanikaa in Tjazy, sedita na drevesu ...... user posted image .

Čisto slovencem podobno...faušijauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.9.2006 8:44:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In zakaj mi je umrlo pol žlahte zaradi raka na plučih

Gledano iz mojega stalisca.. kajenje ni toliko skodljivo, ker bi ustvarjalo bolezni. Ker ce verjames v to, da ti nekaj ne skodi.. potem ti ne skodi.. pa ce cel svet pravi, da je skodljivo. Ce pa verjames, da ti skodi.. potem ti skodi.

Kajenje je predvsem negativno, kadar se ustvari odvisnost.. ker to je kar mocna odvisnost.. in vsaka zadeva, ki ustvari odvisnost je slaba.. tudi partnerstvo.. in obleke in govorjenje.  In vse te stvari so dobre.. ce ne ustvarijo odvisnosti.
Mogoce je kaksen cigaret na dan celo zdrav.. samo kako ostati pri enem cigaretu na dan?!

Marihuana je sigurno zdravilo.. ampak kako jo kaditi v taksnih kolicinah, da je zdravilo!?

Tudi domac snops, travarica je zdravilo.. samo... kolicina je problem..

Recimo.. disco.. tam je muzka na glas.. vsi norijo.. in vsi pravijo da je skodljivo.. Ampak lahko bi bilo pa zelo zdravilna metoda.. ker biti nekaj casa v norosti.. se metati po tleh.. se znoreti je nekaj najboljsega kar si clovek lahko predstavlja.. tisti ples ki se plese v diskacih, je krasna stvar za clovekove energije.. ker ustvarja se vec energije.. ampak ko le ne bi bilo zraven toliko alkohola in tako zakajen prostor.. Prevec necesa naredi stvar skodljivo in negativno..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
2.9.2006 14:14:48   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In zakaj mi je umrlo pol žlahte zaradi raka na plučih pa noben od njih ni kadil, ampak celo življenje živel in delal na kmetiji, jedel doma pridelano hrano itd.?user posted image

Ma ne zagovarjam kajenja niti približno ampak če ti je usojeno ti je usojeno, tudi z merami 90-60-90 , brez cigaret in z solato na krožniku ali pa z 150 kg, 1 škatlo cigaret na dan in vsak dan za kosilo dunajc in pomfri.

A si ti predstavljaš kako veliko hitreje bi umrli, če bi zraven še kadili!? Ma kaj jaz vem, meni je vseeno a kdo kadi ali ne, v resnici je njegova stvar, samo obešat se na to, da itak umreš, mi je pa malo za lase povlečen izgovor.

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ja maske osebnosti.. so povezane tudi z maskami obleke.. Bolj kot si osebnostno zamaskiran.. tezje si gol, v prisotnosti drugih ljudi..

No, s tem se pa absolutno strinjam. In še nekaj je, bolj kot si iskren in pristen, bolj si ljudem čudaški in včasih se te celo bojijo in bolj kot si zamaskiran, bolj verjamejo, da si blizu idealu....user posted image user posted image user posted image  . Zaradi tega ljudje nosijo masko, ker tudi sami v to verjamejo. Zato je pomembno, če hočeš biti brez maske, da ti je vseeno, kaj si ljudje o tebi mislijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.9.2006 14:55:08   
lu155
Kje pa ti živiš? Pa koliko je takih družinic, na zuanj lepo, znotraj pa vse gnilo. Žal.

user posted image user posted image user posted image
na žalost je res tako ja!

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?