|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašča na tisoč prvič
29.8.2006 14:35:00   
lenika
Tudi jaz lahko svojga tasta in taščo samo pohvalim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.8.2006 14:53:09   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Ja, malo imaš sreče.
Še več pa pameti in "reda" v glavi user posted image .

Ja in tašča tudi. Bravo vi.

In samo še to: tudi jaz se s taščo zelo razumem in nimave nobenih problemov.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.8.2006 16:33:42   
Anonimen
Sem vesela, da res nisem edina ki ima svojo taščo kar rada.Sem mislila, da bi se vsi kar poklali najraje med seboj in samo čakate dan, da jo pokopljeteuser posted image .

Sem bila včeraj pri njej na pecivu, bilo je zelo dobro, sicer pa ženska fenomenalno kuha, upam, da jo bom kdaj dosegla.Jaz sem namreč še vedno v fazi, da tudi iz vrečke lahko pade kosilouser posted image .Dobro, da dragi res poje vse kar se pred njega postavi.

Sva vdarle eno debato na to temo, sem ji povedala kaj sem napisala.Pa pravi, da je še premlada da bi se ukvarjala z takšnimi bedarijami kaj jaz počnem in kam grem, kaj kuham,...da je življenje veliko prelepo za takšne bedarije.

Jaz poskušam gledat na njo iz drugega zornega kota.Ne kot mojo taščo, ampak kot mamo mojega dragega in babico mojih otrok.To je ženska, ki je njega vzgojila, ga naučila vsega kar zna, torej že ne more biti slaba ženska.Jaz imam mojo mami tudi neskončno rada in si res ne želim, da sta z dragim v sporu in se vedno postrani gledata.Na koncu pa potem vedno on stoji med nama ali jaz med njima.

Včasih jo jaz malo požrem, včasih ona, na koncu pa se raje dobiva in pri kavi predebatirava aktualne zadeve.Še njenega sinčka včasih dodobra oglodavauser posted image .

Ala, lepo se imejte.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
29.8.2006 18:44:13   
Micy
Srček tvoja tašča je super moja pa je meni boljša kot moja lastna mati. Jaz imam svojo taščo skoraj bolj rada kot svojo mamo.
Ko sem rodila mi je vse speglala, oprala, mi kuhala juhico, popestvala tamalo če je blo treba, res moja tašča je zlata tašča, jaz jo kličem mami.
Živimo še v skupnem gospodinjstvu in res se krasno razumeve, podebaterave o raznih stvareh spijeva kavico skupaj, skupaj kuhave vse ni da ni.
Tega z mojo mamo ne ponem ker če sva dle k pol ure skupi se že skregave k ps pa mačka.

Se spomnim ko sm bla kdaj bolna, mi moja mami nikoli ni skuhala čaj al pa pogledala kako sem.
In ko sem se preselila k mojmu se spomnim kako sm zbolela za neko gripo in se spomnim kako me je tašča s čajčki pocajtala vsake pol ure me je pršla uprašat če sm uredu. Se spomnim da me je enkrat celo pršla pogledat k sm spala. Res moja tašča je najboljša in jo imam full full rada, mi je druga mama.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.8.2006 17:44:28   
metka_zone
živjo! naj se še jaz pridružim k pohvali tašče, nimam nobenih pripomb, kar se najinega odnosa tiče, ker se sedaj ne ukvarja več samo z mano, ampak si je našla prijatelja, tako da imam malce mira pred njeno družbo in jo včasih celo pogrešam, ker je po cele dneve ni doma, jaz pa takoooo sama sedaj, ko ne delam več...user posted image    mi je kar žal, da sem pred časom jo kritizirala, čes da mi ne pusti dihat, zdaj mi je pa dolgčas...

Vseeno tašče so zakon, vendar jih je le 20% takih, za prenašat, ostale so pa po nekaterih besedah sodeč user posted image user posted image ....

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.8.2006 21:44:13   
Mateja82
moja je tud vredu ni kaj povedat čez njo. user posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.8.2006 8:44:40   
darjatimci
Sem mislila, da bi se vsi kar poklali najraje med seboj in samo čakate dan, da jo pokopljete .
Ah,tako hudo pa spet ni,da bi se poklali,jaz imam občutek,da nas bo naša vse preživela.user posted image

.Jaz sem namreč še vedno v fazi, da tudi iz vrečke lahko pade kosilo .Dobro, da dragi res poje vse kar se pred njega postavi.
.
Sem pa prišla do enega zaključka,ko berem vse te poste nazaj.Odlično se razumete s svojimi taščami v glavnem tiste,ki ste od njih zelo odvisne,saj vam vodijo gospodinjstvo,čuvajo otroke in nasploh so nepogrešljiv člen v vaši družini.Tiste,ki pa se moramo z vsem tem same ubadati in zraven še poslušati,kako je bilo včasih in koliko so pretrpeli,kaj vse imamo me mlade danes,kako smo samostoje,pa avtomobile vozimo,skratka never ending story.
No pa kljub trem otrokom,pa vsem bremenom,kar dobro furam,mi pomaga ati,otroci,pa gre.Pika na i,pa je še pohvala,ko mi moj reče,da kuharce še dolgo ne bo menjal.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.8.2006 13:20:48   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci

Sem pa prišla do enega zaključka,ko berem vse te poste nazaj.Odlično se razumete s svojimi taščami v glavnem tiste,ki ste od njih zelo odvisne,saj vam vodijo gospodinjstvo,čuvajo otroke in nasploh so nepogrešljiv člen v vaši družini.Tiste,ki pa se moramo z vsem tem same ubadati in zraven še poslušati,kako je bilo včasih in koliko so pretrpeli,kaj vse imamo me mlade danes,kako smo samostoje,pa avtomobile vozimo,skratka never ending story.
No pa kljub trem otrokom,pa vsem bremenom,kar dobro furam,mi pomaga ati,otroci,pa gre.Pika na i,pa je še pohvala,ko mi moj reče,da kuharce še dolgo ne bo menjal.

Pa ni res. Jaz nisem odvisna od tašče, niti sem kdaj bila. Imam svoje stanovanje, otroka mi ni potrebno pazit, ker imam mamo, poleg tega pa je mali star že 12 let. Skuham in operem perilo tudi sama, ali pa moj dragi. Denarja mi ne daje, ker ga nima niti približno toliko kot jaz.  Pa se kljub vsemu temu odlično razumem z njo in si lahko z njo pogovorim vse. Tako o seksu, kakor tudi o tem, kaj me na njenem sineku moti, če me je kje prizadel. Pa mu nikoli nič ne pove.

Tak da to ni res. Ne posploševat, ker s to izjavo si me prizadela.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.8.2006 13:38:56   
darjatimci
Ne posploševat, ker s to izjavo si me prizadela.
.Tudi ostale ne morejo posploševat,ali ne?
Mogoče,če bi pravilno prebrala,ne bi bila prizadeta.Pa lep da ti želim.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.8.2006 14:08:53   
tanikaa
Sicer ne razumem, kaj nisem pravilno prebrala, ampak vseeno. Tvoj post sem pač razumela tako, da se tiste, ki se razumejo s taščami se razumejo samo zaradi tega, ker potem dobijo od njih tako ali drugačno pomoč. No, tako je bilo moje razumevanje tvojega posta. Ne pravim, da nimaš prav, v določenem procentu teh navez "tašča-snaha" verjetno to drži, obstaja pa tudi določen procent odnosov med snaho in taščo, ki ni ne temelji na tej navezi, ampak je iskren. In zaradi tega sem rekla oz. napisala, da sem pač užaljena in da si stvari posplošila.

Lep dan tudi tebi user posted image

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.9.2006 6:18:20   
Anonimen
Glede tasta in tašče - manj ju vidim, bolje.

Ne, nisem eden tistih, ki me že malenkosti vržejo iz tira ob sami misli na njih. Gre za malo globje in kompleksne rane in odnose, katere do današnjega dne še nisem predelal. Nekatere stvari mi šele sedaj postajajo bolj jasne. Relacije so nikakve, sprva sem mislil, da je tašča super, taki vtis sem dobival, vendar medalja ima vedno dve strani. Krhat se je začelo ob prvem našem skupnem podvigu kjer so pokazali vso svojo netoleranco in potrebo po kontroli najinega (beri hčerinega) življenja, samo zato, ker še vedno smatrajo da sva preveč nezrela, neodgovorna.

Prejšnji teden sva izvedela prelepo novico, še drugič bova postala starša. Reakcije njenih staršev, predvsem tasta, za taščo niti nisem siguren, pa tako zgrešena, da mi je bilo da pljunem na tla in nikoli več ne prestopim njihovega praga. Nobenega prijetnega, pozitivnega čustva do lastne hčere, nobenega objema, vzpodbude, NIŠTA!!! Le klasična tastova nergaška reakcija dvoma, o hčerini pravilni odločitvi! Vedno in znova ista pesem, noebene vzpodbude, lepe besede... Prazno, ljudje, prazno, kot da smo največji sovražniki in ne družina. Počasi postajam popolnoma razočaran nad tem in zgubljam željo po kakršnem koli stiku z njimi. Veste, ko od človeka, ki ti je najbližji pričakuješ nekaj, potem pa dobiš popolnoma drugačno reakcijo, spoznaš koliko ti je on blizu. Podobno se dogaja z mojim lastnim očetom. Potem ti ne preostane druga kot da takšne ljudi kolikor je le mogoče spraviš na margino svojega življenja. Če se na takšnega človeka ne moreš zanesti potem dalje od mene. Ne rabim te, da mi boš ti z vsemi svojimi frustracijami in idiotizmi solil pamet in se v svoji nemoči nadrkaval na meni. Odfukaj proč!!!

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 1.9.2006 6:23:09 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......