|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vprašanje
1.9.2006 10:59:25   
jasnicaa
Smo pa res nestrpne user posted image . Ja v Mullerju so testi za zgodnje odkrivanje nosečnosti stanejo pa cca 1600 SIT sem ta mesec že dva kupila. Pa tudi ti imajo določeno mejo hormona ko začnejo zaznavati, tako da tudi ti niso najbolj sigurni.

Sem klicala tudi v Adria lab za krvni test pa so mi tudi tam rekli da počakati da user posted image  zamuja ker vsaki ženski hormon različno raste oz. se povečuje zato nekatere šele nekaj dni po zamudi user posted image  ugotovijo da so noseče pri redkih primerih pa celo par tednov ne pokaže nič, tako da user posted image  

Bom počakala do ponedeljka če ne bo prej user posted image , ker me nenormalno zvijajo krči spodaj ponavadi me niso tako močno ampak znaki kažejo na to da bo prišla user posted image .

Za vse nas pa upam, da bo bomo čimprej user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.9.2006 11:32:12   
kepica
Ravno danes grem v Mullerja, pa si bom kupila enega za jutri zjutraj mogočeuser posted image   Ej, če dolg ne bom zanosila, bojo lekarne in drogerije lahko sam zarad mene dobiček imeleuser posted image

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.9.2006 11:36:47   
dorina
Kepica, mogoče pa bo kaj user posted image .
Kolikor jaz vem, piše na tem testu (BC), da se pri koncentraciji hCG nad 25 mlU/ml pojavi črtica že po 5 minutah, v zgodnji nosečnosti, ko je koncentracija hormona še nižja, pa je treba počakati 10 minut.
Držim pesti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.9.2006 12:34:53   
miny
lp.
še dobro da nimam Mullerja kje v bližini, bi bila po moje že tam.
kepica ni potrebno skrbeti, pol testov tako jaz kupim.user posted image

jasnaa tvoji odgovori so mi pa full všeč. danes mi prvi dan zamuja pa sem zjutri (spet) delala test pa kot ponavadi neg. tako da sedaj upam da sem ena izmed tistih, ki jim količina hormaona poooočaaassiiii narašča.

bom verjetno poskusila v nedeljo, z znaki pa nič posebnega ne kaže. Pa pri vas?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.9.2006 17:53:21   
kepica
Ojla punce!

Kako kaže? Jaz danes testa sploh nisem delala, ker sem v petek in včeraj delala Mullerjevega in ni pokazal čisto nič, danes sem pa zjutraj dobila Muser posted image  Vsaj mislim, da je. Za enkrat je samo blag rjavkast izcedek, ki ga je zelo malo, ampak po moje, da je to to. Bom videla jutri, kako bo. Za enkrat se je kar ustavil.Za ta mesec smo po moje končali s testi. Sem tko žalostna, ker sem kr mal upala, da je kljub mojemu pesimizmu vseeno uspelo. Punce, upam, da je vsaj kateri od vas uspelo. Držimm pesti za vse, ki še nimate user posted image  Jaz pa upam na več sreče prihodnji mesec.

lp
kepica

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.9.2006 18:22:49   
t*e*j*k*a
kepica ne še obupat, sej je pred tabo še veliko mesecev.

Vem da bi rada čimprej ampak nosečnost ponavadi pride tedaj ko jo najmanj pričakuješ oz se ne obremenjuješ s tem al bo al ne bo.

Zato ne metat puške v koruzo in držim pesti zate in za vse ostale, da čimprej dočakate user posted image  obe črtici.

LP

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.9.2006 18:25:31   
miny
ojla kepica!

ne vem kaj naj ti napišem pa tako sem mislila danes zjutraj na tebe.

moje  user posted image  še vedno ni na spregled, nazadnje sem test delala včeraj, če je še jutri ne bo ga bom naredila v torek. danes tretji dan zamuja.

čeprav ne verjamem da bo kaj ker čutim da se mi že napoveduje user posted image .

smo na liniji.

kako pa kaj ti jasnicaa?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.9.2006 13:23:21   
kepica
miny, držim pesti, da je vsaj vama uspelouser posted image   Meni je M danes dala vedeti, da je čisto zares prišla. Pa več sreče naslednji mesec.user posted image

lp
kepica

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.9.2006 14:20:41   
honey
Punce, živjo.

Jaz se vam pridružujem v nečakanju na user posted image . Sicer čakam že več kot 1 teden, pa je še ni, ampak Baby check mi je prejšnji teden pokazal samo eno črtico. Rekla sem, da bom počakala do petka in kupila Clear blue, ampak mislim, da ne bom zdržala. Najbrž bom šla že prej. Sicer imam malo zmešan ciklus zadnje čase, prejšnji mesec sem ga imela na 40 dni. Ampak znake imam pa vse nosečnišče - zbadanje v jajčnikih, zdaj so me začele že bradavice skelet - bomo vidli.

Drugače pa Jasnicaa, odgovarjam na en tvoj post od prejšnjega tedna, ko si napisala, da ne veš, kako to, da ne rata, pa je bila O. Midva sva več kot 1 leto delala na tem, user posted image sva na 2 - 3 dni, pa ni bilo nič. Dokler se nisem mal skulirala in začela mislit na druge stvari. Sicer naj bi bilo pa menda vsak mesec samo 15 % ali 25 %, ne vem točno, itak je tok mal, možnosti, da zanosiš. Tko da sem se včasih res že spraševala, kako bom glih jaz ta srečnica. In sem bila. Punce, odmislite, user posted image iz užitka, pozabite in bo uspelo! user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.9.2006 14:32:30   
taja1
Tudi jaz se pridruzujem.

M se ni. Imam izcedke, kot vsak mesec in CB mi je pokazal komaj vidno crtico. Tako, da se ne vem pri cem sem.

Le kako naj se skuliram in mislim na druge stvari? Nemogoce!
Vedno sem veljala za racionalno, premisljeno osebo, zdej se pa ze dva meseca obnasam kot kaksna kura.

Upam, da je tako samo prve mesece, ker ce bom taksna dlje casa...

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.9.2006 14:53:48   
kepica
taja1, jaz mislim, da ti lahko čestitamuser posted image  Ni važno, koliko se črtica vidi, važno, da se. Sploh pri CB. Ne rečem, da bi imela Baby check, kot sem ga imela jaz.Ko se posuši se naredi črticauser posted image user posted image  Ponovi čez kakšen dan, ampak jaz mislim, da je to touser posted image  Čestitamuser posted image

lp
kepica

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.9.2006 14:56:29   
kepica
honey, pojdi v Mullerja po test, ki pokaže nosečnost 10 dni po oploditvi. Jaz sem ga imela in je res fajn. No, meni je pokazal en velik nič, ampak za naprej vem, da bom kupovala tega, ker točno pokaže, ne pa kr nekaj vmes, kot baby check. Pa še poceni so. Nekaj okoli 800 sit. Poskusi, ta bi ti moral že pokazat, če vam je uspelo.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.9.2006 15:15:47   
taja1
Hvala kepica za cestitke, ampak so prezgodnje.

Test je bil BC mini - sem zamenjala crki, sori. Kolikor sem prebrala, je ze veliko puncam pokazal napacno, zato ne upam prevec.
Po izracunih (glede na prejsnje mesece) bi se mi moralo uliti v sredo. Ce se ne bo bom test ponovila.
Potem pa v vsakem primeru do G.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.9.2006 18:46:15   
miny
lp honey in taja1!

mislim da smo kar na istem, moja M zamuja danes četrti dan, sploh si ne upam več naredit testa ker se bojim da bo spet neg. me je pa danes po šporu zelo bolel trebuh kar se mi prej nikoli zgodilo.
Ali ima katera podobne izkušnje?

držim pesti za vse da bo čimprej user posted image

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?