|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
28.8.2006 11:11:45   
miny
lp. drugi mesec sva bila pridna in je ne pričakujem čez 3 dni. ampak mi je bilo pred eno uro ful slabo, da sem bruhala, temp pa imam 37,2. testa še nisem delala. kaj mislite, ali bi test vseeno kaj pokazal, če bi ga sedaj naredila?
ali naj počakam, ali naj grem kar na delo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
28.8.2006 11:21:32   
JA_n_JA
Probi počakat dan ali dva po izostanku M, potem pa naredi test. Želim ti, da zagledaš user posted image

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2006 12:07:57   
miny
hvala, ampak kar nekako ne verjamem.
ali je komu pokazal že prej, pred izostankom?

(odgovor članu JA_n_JA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2006 12:24:43   
kepica
Živjo, miny!

Sva že v petek govorile. Tudi jest sem že vsa nestrpna (v petek me čaka test)le da za razliko od tebe nimam nobenih znakov. Pri tebi je vse možno. Lahko je vse skupaj le od psihe, možno pa je tudi, da se vseeno nekaj dogaja. Če ti ni škoda denarja, pojdi po test. Kaj bi se še tri dni nervirala. Saj obstajajo tudi cenejši testi, saj ni nujno, da je ravno CB. V lekarni so mi še celo predlagali Baby check mini, ki je precej cenejši, pa še dva sta v kompletu. Baje, da pokaže že prej. Čeprav, saj veš, pri vsaki je drugače. Moji kolegici je recimo nosečnost pokazalo že 5 dni pred izostankomuser posted image  Delala je pa CB. POskusi narediti test, če boš težko počakala še tri dni, pa javi rezultat. Držim pestiuser posted image

lp
kepica

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 12:25:09   
Anonimen
V lekarni se dobi test, ki ga lahko narediš že en teden pred izostankom menstruacije. Sem pozabila kako se imenuje, ampak meni je pokazal pravilno, sem potem počakala, da mi je menstruacija zamujala in sem naredila še s Clirblujem, da je bilo potrjeno.

(odgovor članu miny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2006 12:31:06   
Anonimen
Tudi jaz bi ti svetovala, da počakaš še te tri dni, ker pa vidim, da si neučakana in če res ne zdržiš, pa idi v lekarno, kupi Baby chek mini, ker sta dva noter in naredi enega jutri zjutraj (počakaj vsaj do takrat, ker je zjutraj več hormona prisotnega v urinu in ti ga delaš še pred izostalo M) in če bo negativen in ti M vseeno izostane, lahko narediš drugega še enkrat konec tedna.Tako boš kupla dva testa naenkrat in recimo prišparalauser posted image .
Želim ti, da zagledaš user posted image ...

(odgovor članu miny)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2006 12:31:13   
Ancy
Baje test First Sign ugotovi nosečnost že pred izostankom M, saj zazna že minimalno vrednost hormona. Povprašaj v lekarni, imeli pa naj bi jih tudi v DMu !

Držim pesti za user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2006 12:41:39   
miny
ojla, kepica!
kako pa kaj pri tebi kaže? kar ne morem verjeti, da bi se lahko psiha tako zelo poigravala z nami.
jp, test sem že kupila, niso imeli mini, ampak so mi dali check baby, bom jutri poizkusila.
ti poročam.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2006 12:55:18   
kepica
Uh, psiha naredi marsikaj. Jaz sem prejšnji mesec ful mislila na to,ali je ali ni, ker sva prvi mesec delala na user posted image  in sem imela skorej vse znake, pa se mi je na koncu narisal en velik minus. Tko da tut znakom ne verjamem več. No, ta mesec, ko jih pa nimam, sem pa itak že skoraj puško vrgla v koruzo. Ampak, vseenop, če jo do četrtka ne bo, v petek zjutraj delam test. Seveda se potem oglasim z rezultatom. Upam, da mi bo vsaj pravilno pokazal, ker potem takoj malega prvič peljem v vrtec in me že zdej stiska. Da ne bo ves HCG (al kaj je že) od strahu izginil. Joj, kr v vrtec gre že. Ne morem verjet...user posted image

Zate pa držim pesti, da se jutri pokaže user posted image

lp
kepica

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2006 15:04:54   
miny
kepica imaš kak predlog kateri test naj kupim, ker se pravkar odpravljam ponj?

lp

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2006 15:07:48   
kepica
Hm? Poskusi najprej Baby check mini, kjer maš dva, pa ceneje je.  Te imam jaz za preizkušanje, za potrditev pa BCuser posted image   Ma, ni važno. Glavno, da pokaže. Veliko sreče in držim pesti...

lp
kepica

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2006 15:10:27   
miny
se ta dobi v lekarni ali v kakšni trgovini?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2006 6:48:22   
kepica
Ojla miny!

Verjetno si test že kupila. Včeraj me ni bilo več tukaj, ko si mi odpisala. Ja, vsi testi se dobijo v lekarni, razen enega, ki ga imajo v DM-u, pa žal ne vem, kako se imenuje.

lp
kepica

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.8.2006 15:28:43   
miny
zdravo, kepica. ja test sem že kupila in malo prej ga naredila. nič ni pokazal, ne ene ne druge črtice. tako da sem verjetno kupila faliranga.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.8.2006 7:21:47   
kepica
Uh, sem jezna na take testeuser posted image  Že tko si ves znerviran, ko ga kupiš, pa po možnosti imaš 10 km do prve lekarne in kupiš samo enega, pol ti pa ne pokaže niti testne črticeuser posted image  Tudi meni se je to že zgodilo in to dvakrat in pri CB. Sem ga nesla nazaj v lekarno, pa pri tem ne upoštevajo reklamacije.
Ja, potem pa danes pojdi hitro po novega in poročaj o rezultatu. JAz sem bila danes tzudi že preveč nestrpna in sem naredila test. Seveda, spet en velik ničuser posted image  Mogoče sem bila prezgodnja. Danes je 28 dan ciklusa, dolge pa imam različno. Od 28 do 32 dni. Naslednjega bom naredila v nedeljo. Kr nekaj upam, da se bo le prikazala tista črtica, vidim jo, čeprav jo ni, v sebi pa vem, da ni nič. Ni znakov, ni nič. Puška je že par dni v koruziuser posted image  jest pa čakam M, da gremo v  tretji krog.

Oglasi se. Upam da z dobrimi novicami.

lp
kepica

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.8.2006 11:45:26   
miny
ojla, kepica. ja sem šla že včeraj še po en test v dm, pa je bil seveda neg.. tako da ne vem, bom počakala še par dni pa bom še enkrat poskusila.
moj edini znak je slabost, ko karkoli pojem. upam da ni kaj drugega narobe.

seveda pa poročam.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.8.2006 7:09:26   
kepica
No, pa sva na istem. Kdaj boš spet delala test? Jaz ga bom v nedeljo. Upam, da bom zdržala, seveda, če me prej ne prehiti M.user posted image  

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.8.2006 8:42:58   
jasnicaa
Miny in kepica vidim, da sta tudi ve neučakani glede rezultatov. Tudi jaz sem šla v Muller po test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti, user posted image  ne pričakujem v nedeljo. No danes zjutraj sem naredila test pa nič user posted image , lahko da je bilo prezgodaj, kaj pa vem.
Sem že vrgla puško v kuruzo. Sicer z fantom delava na user posted image  prvi mesec ampak sva vse računala in user posted image  delala na tem vsak dan, tko da ne razumem, ker če je bila ovulacija bi moralo biti. Sem čisto nervozna in napisihirana ves čas se mi zdi da me tišči in špika spodaj ampak očitno je vse psiha.

Tko da, tudi jaz bom test delala šele naslednji teden če me prej ne prehiti user posted image , pa ravno z srčkom greva na morje.

Me pa zanima kako bo pri vaju.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.8.2006 9:09:30   
kepica
O, poglej, pa mava še eno neučakano. user posted image  V nedeljo zjutraj bo pa pestro.user posted image  Tko, kot se mi pa ta teden dnevi vlečejo, se mi pa že dolgo niso. Držim pesti, da bo nedelja čimprej tukajuser posted image

Smo na vezi...

lp
kepica

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.8.2006 14:25:47   
miny
lep pozdrav tebi kepica in tebi jasnica. ja bodo par dni kr žički delali. verjetno bom tudi jaz delala test v nedeljo, če bom seveda zdržala. sem že preveč zapravla za te teste.
ampak ponavadi je moj firbec močnejši od razumnosti. držim pesti za vaju obe, upam da se bomo vse tri veselile rezultata.
kako pa kaj znaki?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.8.2006 14:44:29   
jasnicaa
pozdravljena miny, glede na to da ne pričakujem v nedeljo user posted image , se mi dozdeva da bo vsak čas prišla.
Me je že pričela glava boleti in zvija me spodaj znaki za menstro.
Tudi jaz sem že dosti zapravila za teste in zdaj samo še čakam.

Drugače pa sem celi mesec imela neke znake, predvsem špikanje in tiščanje spodaj pa bila sem k cunja in zelo žejna. Amapk očitno psiha.

Upanje pravijo umere zadnje zato tudi jaz upam da čimprej ugledamo user posted image .

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.8.2006 15:02:17   
kepica
Ojla punce. Jest ta mesec mečem v koruzo že drugo puško. Naj jo že enkrat požanjejo, hudičauser posted image user posted image   Sem delala test včeraj, pa sem bila slabe volje, ker je bil negativen, pa sem se pol potolažila, da je bilo še prezgodaj in sem spet dobila upanje. Na, danes pa pojem vse, kar mi pride pod nos. Da raje ne povem, koliko sem danes že pojedla in vse od kraja..slano, sladko,.... No, da zaključim. To so ponavadi moji znaki , da prihaja Muser posted image  Upam stavit, da bo jutri že tukaj...user posted image

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.8.2006 20:04:32   
miny
kepica se strinjam z jasno, da upanje umre zadnje. ne še obupat. jst se še ne dam, čeprav tudi jaz mislim da bo user posted image  prišla. pozitivno razmišljat in upat na najboljše, je moj nasvet dneva.
držim pesti za vse ,da je ne bo.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.9.2006 8:31:06   
kepica
Punce, jest sem preveč nestrpna. Zjutraj sem spet naredila test Baby check.  In spet isto, kot prejšnji mesec. Po predpisanih 3-5 minutah ni blo nič, po 10 min pa rahla črticauser posted image  Kaj naj zdej to pomeni. Mal pa sem potolažena. M še ni in upanje je zdej spet večje. NAslednjega pa zdej res naredim v nedeljo. Zdej bom lažje počakalauser posted image

lp
kepica

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.9.2006 9:55:05   
Anonimen
Punce, res lahko test pokaže dve črtici že pred izostankom M, ampak le redkim. Vem kako je čakati... Upam, da vam uspe v čimvečjem številu ne dočakati M.

Kepica, najbolje bo res, da narediš v nedeljo ponovno test in boš videla pri čem si, upam, da si nosečka!

Drugače pa se un test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti, ki ti pokaže nosečnost 10 dni po ovulaciji kupi v Mullerju. Stane pa okrog 800 SIT, ne pa me držat za besedo!

Lp, jjasna

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?