|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mene je tako strah...
26.8.2006 22:13:38   
Anonimen
ja, strah me je kako dolgo bom še zdržala...oz. bova zdržala z možem ob teh najinih dveh čudovitih otrocih, ker so naše noči tako zelo grozno... že 2 leti praktično ne spiva, zadnji mesec je vedno huje...
poskusila sva že res skoraj vse...
zakaj vsaj en teden ne moreta spat???
a je kdo tukaj med vami, ki kdaj joka od izčrpanosti oz. neprespanosti??? imam občutek, da sem samo jaz taka, da samo jaz ne zmorem??? ampak res ne morem!! saj občasno dava vsaj taveliko k babici spat, ampak tako ne gre skoz... čudovita sta, ampak spat in zaspat ne znata... občutek imam, da me zmanjkuje... bojim se vsake noči posebaj, ker ne vem ali bom zmogla... ker ne vem al bom otroka enkrat po nesreči kar na tla spustila??? mož me skuša razumeti, občasno me zamenja, pa skušam podnevi mal prispat, ... pa sem vseeno čist na tleh... tako krizo imam, da sploh ne morem nehat jokat.... trenutno bi DALA vse za en teden približno normalnega spanja... vem da je miljon stvari za katere moram bit hvaležna in bi morala potrpet ta mali 'problemček' ampak ne znam, ne morem...
a naj se začnem fiksat da bom zdržala??? a naj kar spokam ?? - ne morem, požrla bi se brez mojih najdražjih... z možem sploh ne najdeva več časa za naju, ker še takrat ko ga najdeva počivava in se skušava naspat... a bo to kdaj bolje?? se bojim da bova šla še narazen, ker tako malo časa za pogovor kot ga imava zadnje leto.... še dobro da drživa skupaj in se znava vedno pobotat....

tako obupana že dolgo nisem bla... sej bi se izpovedala možu, pa je ob uspavanju hčerke zaspal - nimam srca, da bi ga zbudila, čeprav mi je rekel da naj ga, da bi imela večer za naju.... tud jaz grem zdaj spat in najprej bom 10 min res srčno molila za eno malo bolj mirno noč...
če se je komu dalo čez tole prebit, molite še vi... ne pravociram, res sem čist na obupana....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mene je tako strah...
26.8.2006 22:19:43   
lol
Vem kako ti je,tudi sama imam take noči.Vendar ti imaš nekoga ob sebi,ki ti lahko pomaga,jaz pa sem sama z dvema otrokoma.Po kosilu tudi jaz zaspim,da pridem malo k sebi,gospodinjska opravila pa že dlje časa čakajo v kotu.Bojo zrasli,to je edino kar me drži pokonci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
26.8.2006 22:22:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2006 22:28:36   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
že 2 leti praktično ne spiva,

nista edina. če se zdaj še nista navadila, pa res ne vem. to sem jaz že vse dala skoz.

probajta prestavit posteljico v otroški sobi. mgoče kake negativne vibracije vplivajo na spanje otrok. pa to ni hec. moje dve sta katastrofalno slabo spale prvi čas v novi sobi, čeprav jo obožujeta, ampak samo, ker so bile posteljice na napačni steni. sem jih prestavila na kontra zid in je miljon krat boljše. čeprav se še vedno zbujata ponoči - predsem manjša - se je stanje definitivno izboljšalo.

na vstajanje se pa navadiš. glavno je, da otroci spijo tak o kot treba in so spočiti. vidva se pa menjavajta. en dan naj en vstaja, drug dan pa drug. ali pa 1/2 noči en,  recimo do 02.00 drugo polovico pa drug. se bosta vsaj malo odpočila - če pa izmenično oba vstajata, od spanja ne bosta imela dosti. jaz takega tempa sam atud ne bi zmogla, sploh ker težko zaspim nazaj.
pol pa enostavno ne poslušam in pustim moža naj vstane. saj v gospodinjstvu itak ne pomaga dosti, pa naj vsaj tu....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2006 22:36:12   
Marogica
Otroka navadi, da bosta spala. Kako? Pusti ju dreti. Trajalo bo 3 dni mogoče tudi 5, potem pa boste vsi lepo spali. Ni humanega načina, kako navaditi otroka spati.

Je kaj bolj humano, če vidva z možem ne spita že dve leti, če ti jočeš in si z živci na koncu?

Tu ne pomaga tolažba, tu pomaga samo "akcija". Bodi toliko egoistična in poskrbi prvo zase, saj je samo zadovoljna, naspana mama, lahko dobra mama.

Jaz sem to pri obem otrokoma naredila, jokala sta tri dni. Prvi dan ca pol ure, drugi dan 15 min in tretji dan še samo 5 min. Od takrat dalje spimo. Zjutraj smo VSI naspani in dobre volje. SEm človek, ki enostavno rabi spanje, da normalno funkcionira.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2006 22:38:53   
rainbow
Porajajo se mi ista vprašanja kot Radhi. Konec koncev se otrok mora naučit zaspat sam, v nedogled si tega ni treba pustit, ker sta očitno oba izmozgana.

Jaz sem tudi ponoči kar dolgo vztrajala z dojenjem kot uspavanjem ta male, pri njeni 14-tih mesecih pa sem nehala dojit in spi kot polhek. Stara bo leto in pol.

Poskušajta v tej smeri navadit ta mlajšega user posted image , mislim, da je on tisti, ki ne zna sam zaspat, a ne, da se bo tega naučil, seveda postopoma, pa ne z preveč joka. Malo pa ga bo vendarle moralo bit.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2006 23:37:19   
Moyca_
joj saj ne vem kaj ti naj napišem, ker se sama tudi zbujam. Jaz semm bila vsaj toliko vstrajna da sem ju navila sama zaspat. Saj bi tudi malo pustila, samo mi bi potem še malega zbujala,..
pa saj ni tako hudo- bo boljše boš videla.

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?