|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravljene CELJANKE
23.8.2006 14:12:51   
blanči
Mislim, da še ni te teme na forumu. Celjanke nosečke user posted image  oglasite se kaj in izmenjajmo izkušnje G na celjskem in v celjski porodnišnici. Lahko se zmenimo tudi za kakšno kavico itd.

Jaz sem noseča 10T, in imam PDP 19.03.2007, stanujem na Hudinji.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozdravljene CELJANKE
24.8.2006 8:22:15   
maja.jav
Pozdravljena. Tudi jaz prihajam iz Celja, noseča sem pa 22T, PDP imam 26.12. 2006

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pozdravljene CELJANKE
24.8.2006 9:50:45   
Anonimen
Jaz sem tudi iz Ce-no, iz bližnje okolice. user posted image
Noseča sem 14t, PDP 22.2.2007 user posted image To bo moj prvi user posted image Kaj pa vajin? Sem čula res vsega za Celjsko porodnišnico, pa me je ful strah tam roditi... Če imate izkušnje, jih kar napišete. Mislim, da bomo vse celjske nosečke vesele novih informacij.

Aja, koliko ste pa stare? Jaz sem 25. Pa kam ste (če ste) šle na NS? Jaz sem bila prejšnji teden v Velenju. Je bilo super. 
Pa res bi bilo fajn, da se zmenimo za kakšno kavico(oz. čajček, ker mi kava po novem smrdi...), jaz sem kr za! user posted image Blanči res si se fajn spomnila za to temo.

(odgovor članu maja.jav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pozdravljene CELJANKE
24.8.2006 9:59:46   
pikecpokec
Helou, celjanke!
tud jst sm iz okolice Celja, tko da bi blo fino če se dobimo za en čajček al pa vitaminski napitek (ja, same zdrave stvari)!
Drugač pa sm v 18. tednu in mali že rahlo brca! Juhej!!!user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pozdravljene CELJANKE
24.8.2006 10:04:55   
bibi
Ojla! Še ena Celjanka oz. iz okolice se javlja! user posted image  PDP imam 03.03.

Stara sem 25 let in danes imam NS v Velenju pri Mohorkotovi. Jasna a ti je posnela na CD?

Tudi jaz sem že slišala marsikaj za celjsko porodnišnico in ne vem ali bom tu rodila ali kje drugje.

Lp!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pozdravljene CELJANKE
24.8.2006 10:41:13   
Anonimen
Se že kar lepo zbiramo celjske nosečnice user posted image user posted image user posted image

Bibi jaz sem čisto pozabila vprašati, če lahko posname... Sem bila ful živčna zaradi izcedka, pa sem samo moli8la da bi bilo vse ok. Pol pa ko sma videla user posted image je bil moj dragi tako očaran, da sploh nisem nič drugega študirala... user posted image Sem bila tako vesela, da je vse ok... Se je pa Mohorkotova fuuuul potrudila! Bila sma uro in pol notri, mali nama je kazal al ritko ali obrazek, tako da je komaj izmerila nuhalno. Mi je pa posnela 8 slikic user posted image Edino, kar je smotano pri njej je to, da ležiš v takem položaju, da nič ne vidiš na ekran. Je bolj moj dragi gledal pa ona, kot pa jaz. Ampak ok no, ko sem videla izraz na njegovem obrazu...Nepopisno, res!

Vso srečo, pa javi kako je bilo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pozdravljene CELJANKE
24.8.2006 10:55:54   
bibi
Aha hvala za informacije jasna! Mah midva sva že navajena slikic in gledanja pikice, ker je moja G ful fajna in mi za vsako naredi UZ! user posted image  In tudi imam že do zdaj mislim da okoli 8 slikic!

Bom jutri poročala kako in kaj se je dogajalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pozdravljene CELJANKE
24.8.2006 11:45:21   
ajja
Lep pozdravček še od mene.
Tudi jaz sem iz okolice Ce, noseča pa sem 19 tednov pa še malo, skoraj 20. user posted image  pridno brca, v ponedeljek (28.8.) pa imam UZ. Upam, da bomo videli spol. No, na NS sem bila pri dr. Franiću v Rog. Slatini, pa nisem bila preveč zadovoljna. Moj PDP je 13.1.2007, bomo videli!
Lepo se imejte, kaka pijačka pa resni slaba ideja!
Papa!

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pozdravljene CELJANKE
24.8.2006 12:46:01   
blanči
HOjla, celjanke!

No pa se počasi zbiramo.
Jaz sem stara 30 let in to bo moj prvi malček. Pred nekaj leti sem zanosila in v 8T tudi imela spontani splav, potem pa nisem in nisem mogla zanositi, no zdaj pa je ratalao in upam, da bo do konca vse ok. Na vsak pregled grem s strahom. NS imam 8.9. v Domžalah pri dr. Strahovi. Baje je zejo dobra G in da so ful prijazni.
Punce ali hodite v službo? jaz še k sreči nisem bila nič doma na bolniški mislim, slabo mi jebilo mogoče vseskupaj 14 dni, ampak to čez celi dan. Zdaj sem pa ok in polna energije, pa tudi prsi me ne bolijo več tako kot so me. groza, mislila sem da jih imam do tal (že po naravi imam kar velike, zaradi nepravilnega delovanja hormonov med puberteto), pa kaj čemo, če nas je mati narava obdarila.

Ja za kavico oz. vitaminski napitek bi se lahko pa res kdaj zmenile. Meni je vseeno kdaj in kje. dajmo malo poklepetat še na to temo. Od kod iz okolice Celja ste?

Pište kaj.user posted image user posted image user posted image

LP vsem Celjankam

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pozdravljene CELJANKE
24.8.2006 15:07:23   
nina166
Pozdravljene!

Jaz pa sem pred dobrima dvema mesecema rodila v Celjski porodnišnici in sem bila zelo zadovoljna. Babica je bila super in mi je res veliko pomagala pri porodu. Tudi sestre na oddelku so zelo prijazne in ustrežljive. <meni so zelo pomagale, da sva se z mojim pikecem navadila dojit. Res zelo pomagajo. Moj sinek je imel prvo noč po porodu težave z dihanjem, ker je dobil neko infekcijo na porodu, tako da je bil dva dni priklopljen na ta aparat, ki kontrolira dihanje in srčni utrip. Mene je tako skrbelo, da sem skoraj znorela, vendar je bila zdravnica zelo prijazna, kadarkoli me je kaj zanimalo mi je povedala kako je z njim, in me večkra pomirila, da se to zgodi večim novorojenčkom in da bo še vse dobro. Potem pa je dobil še zlatenico, ki se mu je kar vlekla, tako da sva bila v bolnici celih 9 dni. Ko je bil pod lučko, so me sestre prišle klicat, da sem ga šla podojit in so mi pomagale, da sem ga lepo podojila. Na začetku (posebno pri prvam) zna biti dojenje kar problem. Potem sva šla pa domov, vendar sva mogla po 2 dneh na pregled zaradi zlatenice in ker se mu je spet mal povečala, nama je zdravnica svetovala, da še mal ostanema v bolnišnici, da mu ne bi preveč narastla. In spet sva bila dol 2 dni-sestre in zdravniki pa so bili spet zelo prijazni, čeprav sem mislila, da so se naju že pošteno naveličali. ZS celjsko porodnišnico sem zelo zadovoljna in če in ko bom imela še kakšnega otroka bom spet šla rodit v Celje.

Pri samem porodu pa baje veliko pomaga tudi to, če je partner pri porodu prisoten. Vendar sem jaz imela super babico in sem prepričana, da bi bila enako prijazna, tudi če ga ne bi bilo z mano.

Je pa tako, da se v vsaki porodnišnici najdejo tudi taki, ki niso ravno najbolj prijazni in ustrežljivi.

Jaz imam res samo dobre izkušnje kar se tiče osebja v celjski porodnišnici.

Toliko z moje strani, če pa katero še kaj zanima, pa z veseljem pomagam.

lp in čimlepšo nosečnost

nina

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pozdravljene CELJANKE
25.8.2006 9:32:21   
pikecpokec
Tudi midva sva bila na NS uro in pol, ker je mali skoz nekaj telovadil, potem je pa celo zaspal. in potem smo pili sladek sok in hodili dol in gor po stopnicah,... da bi se zbudil. se je, ampak potem je spet telovadil! mi je bilo kar nerodno, ko se je zdravnica tko matrala, ampak na koncu je vseeno izmerila in nama naredila 7 slikic. nisem p avedela, da je možno tudi snemati na CD! mislim, svašta!
aja, blanči: jaz sem iz Laškega in ne hodim v službo, ker sem stara 24 let in sem še študentka (absolventka). k sreči user posted image  nimam zaenkrat nobenih težav (na začetku mi ni bilo slabo), razen tega, da mi kar naprej teče kri iz nosu, pa malo imam leno prebavo pa hitro se zadiham. skratka, nič kritičnegauser posted image !

a nameravate vse roditi v celju? jaz sem zaenkrat slišala same dobre stvari o CE porodnišnice, baje imajo celo nove porodne sobe! a si nameravate pred porodom ogledati porodnišnico? (mislim, da imajo ''uro odprtih vrat'' vsak torek od 13h do 14h)

uživajte v rastočih trebuščkih!

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pozdravljene CELJANKE
25.8.2006 9:46:42   
zoya99
Pozdravljene punce!

Se vam malo oglasim, ker sem tudi iz okolice Celje, iz Šentjurja pravzapravuser posted image . Vidim, da sem v nosečnosti ''nastarejša'', sem namreč že v 27.tednu, tako da imam rok 25.11.user posted image . Se že malo pripravljam na vse skupaj, bolj psihično, ker mi porod nič kej ne diši, sej veste kako nekatere razlagajo kako hudo je.
Počasi že grem na materinsko šolo, da nas novopečene starše malo poučijo o naših prihajajočih piškotkihuser posted image . Naš piškotek že kar konkretno brca, tak da me na trenutke kr mal zaboli, ampak je vseen fajnuser posted image
Drugače, pa ker vidim da je veliko govora glede nuhalne, je res super zadeva še posebej če dobiš dr.Strahovo, ki je res ena najbolj prijaznih in človeških zdravnic.
No punce, če vas kej zanim le vprašajte, če pa pride katera ''starejša'' bom jaz kej njo vprašala.
Za kavouser posted image sem pa absolutno za!

Božajte svoje bušije!

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pozdravljene CELJANKE
25.8.2006 10:16:54   
blanči
Dobro jutro Celjanke, no za nekatere že dober dan!
Pa ste se končno zbudile in začele čvekat - no malo heca mora biti.
Pozdravljena zoya99.
Pikecpokec: veš, da imam kar nekaj sorodnikov v Laškem - Strmca. Kje si bila na NS? Ali ve katera, če ti v Domžalah posnamejo CD?
Nina166: Ali si lahko bila sama v porodni sobi?
Ali je kje v Celju ali kje v okolici kakšna trgovina za nosečnice?
 
Zdaj bom bol kratka, ker sem v službi.
 
LP Blanči
 

(odgovor članu zoya99)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pozdravljene CELJANKE
25.8.2006 10:20:42   
bibi
blanči v H&M imajo dosti nosečniških oblačil. user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Pozdravljene CELJANKE
25.8.2006 12:07:17   
nina166
V porodni sobi sem bila sama. Videti je ena nova ali pa prenovljena porodna soba, čisto na novo opremljena, z neko super posteljo, ki ti jo lahko nastavijo na več načinov. Je pa verjetno odvisno od tega ali je takšna soba prosta ali ni.
Tudi jaz sem oblačila kupovala v H&M, drugače pa je v ljubljanskem BTC-ju, v sklopu trgovine babycenter, trgovina la vie, imajo svetovna oblačila za nosečnice, vendar so cene zelo zasoljene. Jaz sem si kupila ene hlače, ki so bile sicer 14.000, vendar sem zelo zadovoljna z njimi. V pasu je elastika, tako da sem jih lahko nosila čisto do konca, nič se niso mučkale, oprala pa sem jih samo enkrat, ker se skoraj nič ne omažejo, če pa so se že, sem jih kar obrisala z vlažno krpo in so bile kot bi bile oprane. Ene sem si kupila tudi v H&M, vendar z njimi nisem bila tako zadovoljna, saj so mi bile hitro premale in so se hitro umazale, res pa je da so bile pol cenejše.

lp

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Pozdravljene CELJANKE
25.8.2006 22:37:04   
Naja30
Pozdravček še od mene.

Jaz sem se sicer preselila najprej iz CE v LJ, zdaj pa na morje, ampak sem 100% celjanka user posted image  Obrobje centra.

Mislim, zoya99, da sem te čisto malo prehitela, ker sem v 28t in imam PDP 22.11. Tako da če te kaj zanima, kar vprašaj user posted image
Na NS sem bila pri Pušenjaku v Lj in je bilo zelo lepo, res lepa izkušnja. Še posebej za mlade atije. Naslednji UZ, morfologija, pa je sploh lepo doživetje, kjer sem ostala brez besed user posted image
Rodila bom verjetno v Izoli, tako da bližnjega srečanja med nami takrat ne bo, zato bi res lahko organizirale kakšno srečanje. Če bom v CE, se vam z veseljem pridružim.

Pozdravite mi naše Cjele in božajte bušije user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Pozdravljene CELJANKE
26.8.2006 18:13:10   
mtina
Hej!

Čeprav živim drugje, še vedno Celjanka! user posted image
Mene je že nekoliko več skupaj - sem v 32. tednu in se ravno srečujem z lažnimi popadki. Superca! user posted image

Tudi jaz sem bila pri dr. Strahovi in lahko povem, da je fajna, če želiš slišat same lepe stvari o svoji bebici. Kot osebna G pa ni tako super. Je bilo dosti tudi že na tem forumu napisanega o tem. 
Priporočam vam, da gre z vami vaš partner, saj je NS res enkratni in zelo lep dogodek.  user posted image

Meni so cotke v H&M prav super! user posted image  Mi je še kar vse prav in je tudi še kar nekaj prostora.

Lep dan, Tina

_____________________________

Sonce!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Pozdravljene CELJANKE
26.8.2006 18:23:27   
Naja30
ok, ti si nas vse prehitela. user posted image  Opa, za enkrat! user posted image
mtina kako to misliš, da ti je še vse prav? A tvoja neuser posted image  oblačila? Jaz že zdavnaj nič več ne spravim na sebe, tako da vse kar guram so ene elastične hlače, trenerka (oboje iz H&M) in ene kapri, ki pa jih imam pod trebuhom, ker zadrga in gumb sta tam le še za okras user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Pozdravljene CELJANKE
27.8.2006 18:40:23   
pikecpokec
oj, punce!
a namerava ktera hodit v top fit na aerobiko za nosečnice? sem vidla na njihovi strani da imajo prvi teden v septembru dneve odprtih vrat (zastonj vadba)!
drugače je pa ob poned. od 17h do 18h in ob sredah od 17h do 18h, za 8 obiskov stane 6800 sit in velja 60 dni. pa mislim da je treba ob prijavi plačat članarino.
če ve katera kaj več o vsem skupaj ali pa če je katera že hodila, naj sporoči svoje izkušnje in mnenje!

drugače pa upam da se vidimo tam!zaenkrat imam trden namen hodit. bom vidla kako dolgo...

lp!

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Pozdravljene CELJANKE
27.8.2006 20:05:44   
mtina
Hej!

Naja3: Ne, ne. Ena je napisala, da so H&M nosečniška oblačila zelo majhna in ti hitro postanejo premajhna. Meni so nosečniška čisto prav - je pa res, da za doma imam še vedno navadno trenirko spuščeno pod trebuh in ohlapne mikice (moški model). Veš, jaz sem imela sedaj dvomesečne počitnice in nisem imela velikih problemov z garderobo. user posted image   Me je pa res "baje" bol malo skupaj tja v trebuh.  user posted image

Čakam, da se dokončno razbacam v zadnjih dveh mesecih! user posted image  Ali pa tudi ne.

Lp, Tina

_____________________________

Sonce!!!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Pozdravljene CELJANKE
27.8.2006 22:48:27   
Naja30
Sej nekatere imajo take male trebuščke, ko grejo rodit... Jaz user posted image  nosim ful vspredaj in mam že velik buši. Kaj šele bo! user posted image  Drugače si pa za zgornje dele tudi sama rada sposodim od moža majice, ki so tak fajn ohlapne in dolge.
Glede telovadbe sem jaz bolj švoh. Hodim na sprehode in to mi čisto odgovarja.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Pozdravljene CELJANKE
28.8.2006 12:40:45   
blanči
Ja, celjanke kje ste, ali še spite?

Bibi: Ali si že imela NS in kje? Se opravičujem, če sem te to že vprašala.

Ja tudi jaz sem sližala za aerobiko za nosečnice v Top fitu. Če je že katera kdaj hodila naj malo pove kako in kaj.
Kako kaj vaše počutje? Meni že dva dni nagaja prebava - bolj tekoče in po dvakrat na dan, prej pa komaj da sem šla na potrebo. Pa bomo tudi to preživeli.

LP

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Pozdravljene CELJANKE
28.8.2006 13:26:26   
chips
Pozdravljene.
Tudi jaz sem iz okolice Celja.Ima že enegauser posted image ,in sicer punčko z imenom Tea.
Še en mesec in se mi izteče porodniškauser posted image ,zato pa sedaj z mojimuser posted image delava še na enimuser posted image .
Upam da se bo kmalu prijelo.user posted image
LPuser posted image


_____________________________

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Pozdravljene CELJANKE
28.8.2006 13:31:50   
mtina
Chips držim pesti!!!  user posted image

_____________________________

Sonce!!!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Pozdravljene CELJANKE
28.8.2006 20:34:25   
Bonnie_RR
Pozdravljene, Celjanke!user posted image

Jaz sem iz Celja (Ostrožno), novembra bom stara 21 let, študentka, februarja letos sem postala ponosna mamica sinku Niku.

NS sem imela v LJ (se ne spomnim dr.), na Celovški. Z menoj je bil tud moj fant in morem rečit, da je šele takrat začel malo bolj dojemat, da bo res postal očka. Je bil čist ganjen in čustven... Lepa izkušnja.user posted image

Celjska porodnišnica... Jaz sem bila zadovoljna. Imela sem CR in so mi sestre res zelo pomagale. Tud otroške sestre so bile zelo prijazne in vedno na razpolago. Malo sem jim zamerila samo to, da mi niso hotele dat črpalke, da bi si vsaj malo mleka izčrpala, ker sem ga imela ogroooooomnoooooooo. Potem sem dobila grozen mastitis in zaradi vseh zapletov povezanih s tem sem morala nehat dojit. Mogoče bi se temu lahko izognila, mogoče ne. Kdo ve... Je, kar je.

V porodnišnici sva bila tako zaradi mojega zdravstvenega stanja kar 16 dni. Takrat sem bila zaradi vsega skupaj že skoraj pred živčnim zlomom, ampak ko se zdaj ozrem nazaj, je že skoraj vse pozabljeno in se mi zdi, da sploh ni bilo tako hudo.

Vsem user posted image želim čim lažjo in mirno nosečnost. Uživajte vsak dan posebej. Šele po porodu, boste ugotovile, da vse skupaj kar prehitro mine.
Jaz sem bila proti koncu nosečnosti že sama sebi napoti (imela sem res ogromen trebuh), v vsem sem bila omejena, utrujena, tečna... Zadnji mesec sem samo čakala, kdaj bom končno rodila.
Zdaj me pa daje nostalgija vsakič, ko vidim kakšno user posted image ...

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?