Marogica -> RE: Mislim ej.. (23.8.2006 8:08:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pa me dajte popluvat - pač sem mamica ki je preluknjala ušesa svoji deklici. Zakaj pa pol nobena ne popluva tistih mamic, ki dajo svoje fantke takoj po rojstvu obrezat? Men je pa to čist mimo!!!! A to je pa dobro ker naredi kirurg???? Poznam fantka ki so mu to naredili pri 3-letih (zaradi vere) in sedaj pri 4-ih še vedno nima lulčka kot bi ga moral imeti. Da ne opisujem bolečin ki jih je imel ko je hodil lulat!!!! (mojo pa je mogoče luknica bolela 5 minut, danes pa sploh ne ve, da uhančke ima) Anonimna, ti očitno ne razumeš. To NI tvoja odločitev, ker, kot sem rekla posegaš v otrokovo intimo. To ni odločanje o tem, kakšne plenice bo imel ali kateri kompletek boš oblekla. SEveda tudi obrezovanje moških in žensk spada sem. Absolutno. Jaz te ne bom popljuvala, ker je meni v bistvu vseeno in sem izrazila samo svoje mnenje o tem, upam, da bo to storila tvoja punčka enkrat. Mogoče boš takrat razumela. p.s. In ko bo prišla pri 15-tih domov in si želela piercing v nosu ali trebuhu, da ne boš začudena. V bistvu ni nobene razlike, razen, da si bo to takrat želela sama.
|
|
|
|