viv_ -> RE: Mislim ej.. (6.9.2006 8:41:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen a potem pri vas otrok sam pove kaj bo nosil, kako ga oblečite, kaj bo danes jedel... Aham... Vsak večer se zmeniva, kaj bo naslednji dan oblekla za v vrtec - s tem da si ona sama zbere. Ker je bil parkrat zjutraj jok, da ne te hlače, pa ne to majico, zdaj pa zbira sama. Pa smo vsi zadovoljni! Kosilo ima itak v vrtcu, za zajtrk in večerjo jo pa vprašam kaj bi jedla. Saj meni tudi ne paše vedno eno in isto. Kar se tiče uhanov - sploh če je otrok v vrtcu se mi to ne zdi fajn. Pa tudi sicer... Od moje sestrične tamala si je slačila pulover, pa se ji je zataknil za uhanček in si je strgala mešiček na ušesu. V vrtcu pa tudi sicer odsvetujejo ves nakit - 1. ker se lahko zgodi nesreča, 2. ker se kaj izgubi, potem je pa cel halo ... Se mi pa zdi, sploh pri punčkah, da se mame včasih prav izživljajo... Od frizuric, do oblekic, nakita, make-upa, nalakiranih nohtov... Ne vem no, včasih že prav presega meje dobrega okusa. In zadnjič so bile ostre kritike na račun ameriških lepotnih tekmovanj za otroke - sem prepričana, da bi bilo tudi v Sloveniji ogroooooooooooomnooooooooooooo prijavljenih.
|
|
|
|