|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog
21.8.2006 7:57:19   
kristina304
S fantom si želiva user posted image . Ker trenutno s svojo ginekologinjo nisem preveč zadovoljna, bi si rada poiskala drugo/drugega, preden user posted image . Če mi  kakšno/kakšnega (v lj ali okolici) lahko priporočite, bi bila zelo vesela in hvaležna!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog
21.8.2006 9:41:13   
honey
Pozdravljena!

Jaz sem si ravnokar zrihtala v Postojni ginekologa, drugač prej sem pa hodila k dr. Koželjevi na Vrhniko. Je zelo v redu zdravnica, samo meni je zdaj v Postojni bolj pri roki, ker sem se preselila in nisem več na Vrhniki.

(odgovor članu kristina304)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2006 10:04:41   
dulcinea
A mogoče veš, če dr. Likar še sprejema nove pacientke. Včasih je delal en dan v tednu pri nas, zdaj pa ga ni več. Vse ženske so ga hvalile in se še zdaj vozijo v PO. Ta nova, ki je zdaj prišla, pa mi ni všeč, pa bi rada zamenjala.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2006 10:06:48   
honey
Ja, dr. Likar še sprejema. To vem zato, ker sem želela priti k dr. Reševi, pa sem se pozanimala, da če ona ne bi več sprejemala, bi šla k Likarju. No, pa sem prišla k Reševi, tko, da mi je čist O.K.. Je pa res dr. Likar res super zdravnik, me je imel pri prvem porodu on - svaka mu čast, samo to lohk rečem.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2006 10:14:08   
dulcinea
Kam oz. na koga pa se moram obrnit, da to uredim?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2006 10:31:40   
honey
Pokliči v ZD Postojna in povej, zakaj kličeš oz. prosi za ordinacijo dr. Likarja, če želiš k njemu. Potlej ti bojo pa oni naprej povedal kaj in kako. Iz katerga konca Slovenije pa si, če smem vprašat? Ker ponavadi se tistim iz Lj. zdi Postojna tako daleč, da si najbrž potlej iz tistga konca, z Notranjske.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2006 8:05:56   
kristina304
Hvala za informacije!
Jaz sem pa iz Logatca, tako da mi bo Vrhnika kar prav prišla, morda celo Postojna...

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.