Ginekolog (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

kristina304 -> Ginekolog (21.8.2006 7:57:19)

S fantom si želiva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Ker trenutno s svojo ginekologinjo nisem preveč zadovoljna, bi si rada poiskala drugo/drugega, preden [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Če mi  kakšno/kakšnega (v lj ali okolici) lahko priporočite, bi bila zelo vesela in hvaležna!

honey -> RE: Ginekolog (21.8.2006 9:41:13)

Pozdravljena!

Jaz sem si ravnokar zrihtala v Postojni ginekologa, drugač prej sem pa hodila k dr. Koželjevi na Vrhniko. Je zelo v redu zdravnica, samo meni je zdaj v Postojni bolj pri roki, ker sem se preselila in nisem več na Vrhniki.

dulcinea -> RE: Ginekolog (21.8.2006 10:04:41)

A mogoče veš, če dr. Likar še sprejema nove pacientke. Včasih je delal en dan v tednu pri nas, zdaj pa ga ni več. Vse ženske so ga hvalile in se še zdaj vozijo v PO. Ta nova, ki je zdaj prišla, pa mi ni všeč, pa bi rada zamenjala.

honey -> RE: Ginekolog (21.8.2006 10:06:48)

Ja, dr. Likar še sprejema. To vem zato, ker sem želela priti k dr. Reševi, pa sem se pozanimala, da če ona ne bi več sprejemala, bi šla k Likarju. No, pa sem prišla k Reševi, tko, da mi je čist O.K.. Je pa res dr. Likar res super zdravnik, me je imel pri prvem porodu on - svaka mu čast, samo to lohk rečem.

dulcinea -> RE: Ginekolog (21.8.2006 10:14:08)

Kam oz. na koga pa se moram obrnit, da to uredim?

honey -> RE: Ginekolog (21.8.2006 10:31:40)

Pokliči v ZD Postojna in povej, zakaj kličeš oz. prosi za ordinacijo dr. Likarja, če želiš k njemu. Potlej ti bojo pa oni naprej povedal kaj in kako. Iz katerga konca Slovenije pa si, če smem vprašat? Ker ponavadi se tistim iz Lj. zdi Postojna tako daleč, da si najbrž potlej iz tistga konca, z Notranjske.

kristina304 -> RE: Ginekolog (22.8.2006 8:05:56)

Hvala za informacije!
Jaz sem pa iz Logatca, tako da mi bo Vrhnika kar prav prišla, morda celo Postojna...

Stran: [1]