Monika79
|
se tudi jaz pridružujem debati, ker je zelo zanimiva tema glede hormonov pa je pri meni tudi tako, da sem imela pred zanositvijo zelo mastne lase in sem si jih obvezno morala umivati na 2-3 dni, sedaj pa si jih perem 1 x na teden sem zelo vesela, moja koža je lepa in čista, brez kakih mozoljčkov, saj tudi prej nisem imela ne vem kake problematične kože, samo mozoljčki so bili bolj pogosti nohti na rokah mi full hitro rastejo in so zelo močni, pa to brez kakega laka pa še to, da mi dlake na nogah ne rastejo tako hitro, medtem ko pa imam bujne lase, da jih komaj ukrotim ne vem, je na mene full pozitivno vplivala, tako, da se nimam kaj pritoževat, no razen sedaj kake bolečine v križu, trtici, medenici, včasih so tako močne, da komaj iz tuš kabine ven pridem in se oblečem v pižamo, pa seveda ta zgaga me manta, joj danes je spet hudo tako, da imam vse v grlu bo pa vse minilo v tistem trenutko, ko bomo v rokah držale naše štručke, ta pa je najboljša, pa seveda resnična Meni je test potrdil 5 dni po zamujeni takrat pa niti ni bilo nobenega dvoma o ker so bile tako črtice kot + zelo močni (ker takoj nisem verjela,sem naredila kar 2 različna testa naenkrat ) pač odvisno je koliko imaš hormona. lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|