Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko ste dosledni? 5.9.2006 20:27:43
|
|
|
|
Maxica
|
Odvisno, zakaj in za kaj težim z NE-ji. Če se gre za kakšno resno stvar, ki bi mu npr. lahko škodovala, če bi jo storil, sem absolutno dosledna in takrat tudi, če je jok in tuljenje, ne popustim. Saj potem tudi on ugotovi, da imam prav in ne sili več v to. Če se gre pa za kakšno tako banalno stvar, ne vem, npr. da rečem, samo še enega Nodija lahko pogledaš, pa začne potem še drugega gledat, popustim. Tako da, pri resnih stvareh sem dosledna, do pike in amen, če je pa kaj brezveznega, pa tudi popustim, če ne gre drugače.
|
|
RE: Koliko ste dosledni? 5.9.2006 20:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj 4,5-letnik ve, kdaj je ne in kdaj je NE. Ampak za NE je potrebno precej moje energije, tako da je večkrat samo ne. Ta pa ne velja kaj dosti. V glavnem sem kar dosledna, tako da se za zmenit oziroma se ve, čigava na koncu obvelja.
|
|
|
|
RE: Koliko ste dosledni? 5.9.2006 20:45:57
|
|
|
|
spacey
|
Se trudimo biti dosledni z NEji, vendar kot vsi, tudi mi popuščamo...ne bom niti na dolgo in široko opisovala zakaj, ker je pri vseh več ali manj ista stvar - TRMA!
|
|
RE: Koliko ste dosledni? 5.9.2006 20:59:34
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Odvisno, zakaj in za kaj težim z NE-ji. Če se gre za kakšno resno stvar, ki bi mu npr. lahko škodovala, če bi jo storil, sem absolutno dosledna in takrat tudi, če je jok in tuljenje, ne popustim. No sej. Itak. Če je nevarna sebi in okolici - vztrajam. In takrat se začne en kup rjovenja, joka in metanja v tla, z glavo nazaj... in njej je valjda vseeno kje je in zdej je ratalo tud meni... upam pa na boljše čase... (krasna tolažba) Drugače pa na preveč obljudene lokacije ne hodimo ...
|
|
RE: Koliko ste dosledni? 6.9.2006 8:30:13
|
|
|
|
bini
|
se trudim bit dosledna, ampak zdej sm od včerej dobila od moža eno lekcijo, da včasih pretiravam... da je kao včasih odvisno tud od situacije -recimo, da si na obisku nekje, kjer bi scena naredila prevelik šok, pač popustiš... hm... se še vedno ne strinjam s tem, ampak kaj čmo - zmeraj bit 100% dosleden je težko, ampak recimo, da nama uspeva tam nekje v 80% - se mi sploh ne zdi slabo glede na hudo trmo, ki jo imamo pri hiši... no, zadnje čase pa hvala bogu zelo funkcionira grožnja 'boš šla v sobo če ne boš nehala' - zanimivo, da beseda 'soba' deluje tud zunaj... zaenkrat... sej bo kmal pogruntala in bo spet na sporedu več minutno tuljenje in metanje naokoli... še to - na obljudenih krajih je bolj obvladljiva - je bolj sramežljive sorte do neznancev in mal pozabi na svoj karakter takrat.. čeprav tam v cca 20min postane zelo domača in potem smo na starih tirnicah
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.