facka
|
Hmm, tale tvoj post, pa kot da bi opisoval nas tri, samo s to razliko, da naš mali ni tako uničevalne narave. je pa imel obdobja metanja igrač po tleh, sploh po laminatu se fino sliši . Tudi danes dop. smo bli na kavi in je imel s sabo avionček, pa ga je tako fino zabrisal k sosednji mizi, da je kaj. Primer je pa tak: on bi v kavni skodelici pil kot oči kavico, samo da njemu naredijo kakav s peno. Ko dobi, jst ne bom pil, to je presladko... Hočeš ga pomirit, ne j... nič, se še bolj grdo obnaša, noge bi dajal na mizo... Samo ko je druga publika, se še bolj postavlja. Jst tudi mislim včasih, da sva grozna starša, sej se veliko ukvarjava z njim, samo jst mu pa tudi ne pustim, da mi hodi po glavi, znam fino zavpit, samo veš kaj sem ugotovila? Da obnašanje staršev full vpliva na obnašanje otrok, meni se zdi, da je ratal naš full ne morem rečt nasilen v pravem pomenu besede, samo se pa tako zapodi že vame, da ne vem kaj bi blo, če bi imel več moči. Zlepa ne gre, zgrda tudi ne, kaj še ostane? Kakšno svetovanje mogoče? Lp, Lucija