marcela -> RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? (20.8.2006 13:34:28)
|
Ne, ste pač ženske, ki se premalo spoštujete in svojim partnerjem tudi pokažete, da spoštovanja niste vredne Da se ženske, ki so deležne zmerjanja premalo spoštujejo se vsekakor strinjam, toda le kako se naj spoštujejo, če jim od jutra do vepčera nekdo vceplja v glavo, da so nič vredne. Partnerji so jim dobro oprali možgane. Večina žensk je verjetno tudi odraščala v okolju, kjer psovke ravno niso bile redkost in sem jim zato to ne zdi nič tako groznega. Moj čisto prvi fant(dolgo nisva hodila), mi je nekoč rekel, da sem **** in ****, ker sem šla vmrzli zimi s sošolcem na pojačo. Čakal sem namreč vzunaj dolgo fanta, ki je močno zamujal. Čez par dni je bil do me spet prijazen, jaz pa sem mu seveda odpustila. Pa sem to kar mi je rekel le povedal prtijateljici in ta je bila na moje začudenje zelo ogorčena. Rekla mi je da me bo ob vsakem prepiru zmerjal, in da če bi to rekel njej bi ga takoj pustila. Jaz sem ga malo kasneje, a odprla mi je pri mojih takratnih 16 tih letih oči, dala mi je mislit za kar sem ji hvaležna. Tudi jaz sem odraščala v hiši kjer je bila mama deležna raznih psovk ob izbruhih očimove jeze, zato se mi je to zdelo samo po sebi umevni, da to rečeš, če si na nekoga jezen. Moža sem že poslala se solit, pa tudi s kakšnim bedakom sem ga že okronala, pa drug drugemu sva že povedala, da sva motana in blesava.... Dlje pa ne greva! Z vulgarnimi izrazi se nikoli ne zmerjava. To zame že dolgo ni več sprejemljivo. Tudi, ko me je pred kratkim siosed poslal v rodne kraje, sem še enkrat ponovila svoje mnenje in mu povedala, da se jaz na njegov primitiven nivo nimam namena spuščat.
|
|
|
|