teri -> RE: Koliko nas je takih? (13.9.2006 10:58:25)
|
Žal se moram tudi jaz iz foruma v pričakovanju otročička preseliti na ta forum. V sre zvečer sva šla k g, ker sem mela slab občutek.Ko me je pregledala je rekla,da je vse ok,na uz pa nič več srčka (bla sem na sredi 11t).Jokala sva pred bolnico še 2h, pol doma,ponoči,...drugi dan pa v bolnico na čiščenje.Ne mine min da ne mislim na to,ne morem gledat dojenčkov ne nosečnic.Čez 2 t mam pregled.Sicer mi je rekla g,da lahko probava čez 2m ampak moj se je drugi dan strinjal zdaj pa že spreminja načrte.Zato mi je še veliko huje.Res da je bil ta otrok slučaj,ampak ko sva zvedla sve bila neizmerno srečna.Trenutno sem zelo nesigurna vase,ker on noče delat načrtov čez 3m.Prej je bilo vse perfektno,zdaj nič več.Mogoče mu rabi samo čas da preboli.Jaz sem pa tak tip,ki se mora na nekaj oprimit,moram nekaj načrtovat.Je mela katero podobno težavo s fantom po ss?Ne vem kaj naredit.Skupaj se mava lepo,ampak zdaj ko sem probala bi rada družino.Prej pa sva bila dogovorjena da enkrat bova,jaz bi kar hitela on pa me ne razume!
|
|
|
|