Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
jst se tudi strinjam z bombami 2, v prvi smo ble zelo uspešne tako da ne bi imela nič proti...pa tudi ta ciklus naj bi bil nadaljevanje prejšnjega...tako da če so tudi ostale za...
sem tudi že en ciklus dol vdarla, ampak ne dokonca , sem pa izgubila 5kg, tako da zdaj pa bi jih rada še enih 5, če pa bo še kakšen kg več dol šol pa bom prav srečna , torej se pišemo v petek ko začnemo prav??
Jaz ne vem, če ne bom že kar jutri kar začela, ker tole, kar delam zadnje čase s hrano, je pa že malo tu mač. Drugače pa - kar se imena tiče - sem jaz za ZELO resno ime, ker to je resna stvar. Kdo se misli hecat ... zbija moralo. Vsaj meni. Tisti grehi pa kaj je katera papcala, ko je grešila, pa ena bolj kot druga - to je meni čisto mimo. Ali smo resne, ali pa gremo v dve skupini. Ene resne in ene tiste, ki se zezajo.
aja pa še to bi omenila, meni se ne zdi nič takega če nimaš resnega imena, ker to še ni merilo da bo dieta uspešna...mi smo v prvi rundi imele ime bombe in smo bile večino zelo uspešne no na koncu smo se že imenovale bombice pa to da poveš kaj si pojdel, kar ne bi smel tudi ni nič takega, mislm da pride to kar prav, da se izpoveš ko imaš krizo, da te druge mal potolažijo in vzpodbudijo....a ni to namen takega hujšanja?
Mogoče je pri tebi to tako, kot sem že napisala, meni to jamranje o prekrških zbija moralo, pa še kakšno poznam, ki se prav zaradi tega ne bo pridružila skupini. Pa tudi se mi ne zdi tole nadaljevanje Bomb, vsaj jaz takrat nisem hujšala. Pa verjetno še kar nekaj ostalih tudi ne.
Kakorkoli že - jaz sem si sprintala link od Splišničke s tretje strani in začnem v petek, ko obe ta starejši spravim v šolo. OB 8.00 pojem dve nektarini. Pa hočem bit mačka Vsaj za našga.
Najprej se še enkrat opravičujem za narejene napake, nobena ni bila namenoma, sem pač hotela nekaj dobrega narediti, pa mi ni uspelo. Sedaj sem "upam" dodala vse, ki so se še naknadno prijavile, v kolikor bo katera najdla še kakšno napako mi prosim sporočite in bom z veseljem popravila.
Bumerang tebi pa se še posebej opravičujem, ampak resnično ni bilo namenoma.
Tiste ki še nevedo kolko –kg 1. Bumerang ??
Do 5 kg 2. Corfu 5 kg 3. mammy26 5 kg 4. Noka81 5 kg 5. Nora 3-4 kg 6. Pegica1 5 kg 7. Skorpion 5 kg 8. Splišni 5 kg 9. Suzi* 3-4 kg 10. Teja. 5 kg 11. Tjaga 5 kg 12. Urška// 5 kg
Od 5 kg do 10 kg 13. Andreja* do 10 kg 14. Anitaz 7 kg 15. Bamby 10 kg 16. Barba 10 kg 17. BlankaT 8 kg 18. Caffee 5-7 kg 19. Cmokec 5 - 10 kg 20. Cukrček 5-10kg 21. Deni 7 kg tastar 10 kg 22. Iva01 10-15 kg 23. Jessy 10 kg 24. Katis 10 kg 25. Kiarra 5-10 kg 26. Lumpi 10 kg 27. Maja Z 10 kg 28. Maja0505 5-10 kg 29. Marusa05 10 kg 30. mlecek 8 kg 31. Pokica 5 -10 kg 32. Polona31 10kg 33. Tejč 8 kg 34. Tjaska 10 kg 35. Urša 5-10 kg
Od 10 kg do 15 kg 36. Barbs 15 kg 37. Bini 12 kg 38. Boris 10-15 kg 39. Julija28 15 kg 40. Klara-1 15 kg 41. Mojcaziga 15 kg 42. Nemsis 10- 15 kg 43. Njelci 10-13 kg 44. NR 10-15 kg 45. Pancek 15 kg 46. Panda 10 -15 kg 47. Prlek 10-15 kg 48. Svoja 10-15 kg
Pa še nekaj imen, ki so predlagena: - tvigice - zmagovalke - lepe - metuljčice - kobilice (to ponavadi rečejo, če si suhi pa kr neki skakljaš okoli) - šlang - tinitajni -mačke, mačkice - baročni angelčki
Žal se prej nisem mogla oglasiti, ker sem cel vikend preležala z močnimi glavoboli v postelji, tako, da sem šele danes na kavi izvedela od NR, da ste ene že začele,če bi vedela bi se vam pridružila, no pa bomo v petek še vse ostale štartale.
Kar pa se tiče imena, pa je meni všeč poleg tinitajni še mačkice, tako, da se bo počasi treba odločiti.
Ne, saj ni tako msrtno resno, ampak vsaj malo pa vseeno. Kar nekaj zahec tole zagotovo ni. Ker ni lahko. Vsaj meni. Pa je treba upoštevat, da imam jaz en dan in pol že za seboj in sem že živčna. Sem zmeraj živčna in tečna, ko sem na dieti.
ne tale stvar je resna in jo tudi sama tako jemljem..pa vendar se mi se zdalec ne zdi tezka...saj jes vse, le pazis kako kombiniras :)...splis zej smo ze stare sablje
Teja, meni je groooozno, ko do pol štirih ne jem nič, razen tisto jabolko ali hruško ali karkoli že. Potem popoldne že gre. Takrat ob treh pa komaj iz službe prilezem, sem že kar v dve gubi sključena, tako me skupaj vleče. Ampak vse za lepoto.
ne tale stvar je resna in jo tudi sama tako jemljem..pa vendar se mi se zdalec ne zdi tezka...saj jes vse, le pazis kako kombiniras :)...splis zej smo ze stare sablje
bejba, a nisi ti že zgubila kar si mela za zgubit kam boš pa zdej hujšala v gležnje