Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 11.8.2006 22:30:59
|
|
|
|
CatJa
|
Vsa darila so bila praktična in sem jih bila zelo vesela, najbolj pa Fisher Price-ovega glasbenega mobila za nad posteljico, višek vsega pa je bil digitalni fotoaparat, ki sem si ga že dolgo želela, pa nas je svak presenetil.
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 11.8.2006 22:47:28
|
|
|
|
Spark
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Kadar gre za darila otrokom, sem vedno najbolj vesela igrač. Tudi ob rojstvu. Jakob je dobil tako zvezdico, lučko, ki je delala medvedke na stropu in pela 3 različne melodije. Zakon! Mislim da se imenuje Tomijeva zvezdica. To sem kupila prijateljici ko je rodila, in je bila full navdušena. Še velikokrat mi je rekla, da je bilo to zelo lepo darilo. Drugače pa sem bila jaz zelo vesela mehke punčke, z ropotuljo v glavi od Russa. In naša malo jo ima najraje. Z njo spi že od vsega začetka. Samo mi je malo hudo, ker je že bila velikokrat oprana in je že vsa boga, pa je nikjer v trgovini ne najdem, da bi nadomestila staro.
|
|
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 12.8.2006 11:19:36
|
|
|
|
Moyca_
|
vsega najbolj so se mi vtisnila v spomin darila od svakinje, ker je prinesla ko se rodil mali mu full lep komplet (žametne hlače, pa male čeveljčke in majčko)- full cart komplet je bil, drugače pa sem dobila igrače, denar,... pri malecki pa mi je spet svakinja prinesla komplet za punčko in to takega da samo gledaš, ki ga je lahko full dolgo nosla (oblekca, štranflčki, jopa, srajčka)- v glavnem res tako lepo da bi samo gledal
< Sporočilo je popravil Moyca -- 12.8.2006 11:24:06 >
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 12.8.2006 17:20:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Steklenice brendija od babice
|
|
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 13.8.2006 15:20:07
|
|
|
|
noe
|
Mi smo bili veseli čisto vsega kar smo dobili,od cotk do plenic ,pa tud denarja se nismo branli.Je fajn če dobiš mal večje stvari, da ti kasneje ni treba vsega kupit. lp
|
|
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 13.8.2006 15:37:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Super darilo bi bilo tudi tista knjiga MOj otrok,kjer zapisuješ vse o otroku in daješ notri slike.
|
|
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 14.8.2006 11:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu še najmanj sem bila vesela igrač, ker jih je bilo 100x preveč in so večina romale direkt v škatlo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2006 12:16:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 14.8.2006 21:12:26
|
|
|
|
malika
|
Foto album. Takšen otroški, na sprednji strani je črnobela fotografija nogice ali rokice. To me je bilo nekak najbolj. Za oblekce ima vsak svoj okus, edino kka darilni bon in kakšna ropotuljica zraven se mi je zdela OK
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 14.8.2006 21:52:30
|
|
|
|
diva 4
|
Vesela sem bila vseh oblekic, čestitk , plenic najbolj pa me je pri obeh otrocih razveselilo darilo mojih staršev.Obema sta kupila dekice v bavariji voltex.Te so res enkratne, zelo mehke , tople in z izredno lepimi motivi
|
|
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 14.8.2006 22:35:57
|
|
|
|
Rožica I
|
Meni so prijateljice kupile nek specialni digitalni termometer. Zdaj menda te stvari niso več tako drage, je pa res, da je zadeva prišla dostkrat zelo prav. Ampak tako darilo ti lahko kupijo res samo zelo bližnji prijatelji, ki te o tem tudi povprašajo; če želiš nekoga presenetit (prijetno), pa to verjetno ni prava izbira. Drugače pa menim, da so darilni boni iz kakšne simpatične otr. trgovine zelo primerni (tudi preko telegrama). No, pa dobro izberi! Rožica
|
|
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 16.8.2006 20:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj pri srcu mi je čestitka, ki sem jo dobila od svoje bivše profesorice in bivše sodelavke, ker je bilo tako lepo napisano, drugače pa slike od Zoltana Gaborja, ki jo je dobil od moje mami in atija. Sicer pa sem bila vesela vsega. Najbolj domiselno darilo pa je bil tricikel.
|
|
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 16.8.2006 20:47:35
|
|
|
|
valči
|
Pri obeh sem dobila ogromno vsega.Hodili so sorodniki,sosedje,stari starši,znanci.Miha je imel enkrat več obiskov,kot Lara,ampak dobivala sta denar,cotike,pliškote,plenice,bone,kopalni plašč,brisačo,albume...Najbolj praktično darilo je sinek dobil od prijateljice in sicer poganjalca-avto,ki ga je imel od 9. meseca dalje in še je sedaj aktiven,ko ga že Lara eno leto uporablja Superca.Pa nikar ne pozabi na mamico in atija.Najbolj sem bila hvaležna tistim,ki so se še naju spomnili.Kako kavico in rafaello.
|
|
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 18.8.2006 12:02:44
|
|
|
|
Zasanjana
|
Vesela sem bila čisto vsega! Telegramov sem dobila malo morje.Igračk tudi, še vse imamo spravljene.Dekice in brisačke so tudi fajn za ponucat.Plenice so pa sploh najboljše.Edino oblekice so bile vse številka 56. in jih nismo vseh ponucali, pa so nam ostale zdaj za novega člana.
|
|
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 18.8.2006 13:57:49
|
|
|
|
Sita
|
Najbolj sem bila vesela otroka in obiska moje družine. Kaj sem dobila, se pa sploh ne spomnim, ker mi darila niso pomembna.
|
|
RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o... 20.8.2006 23:01:45
|
|
|
|
iva01
|
će povem po pravici sem bila najbolj vesela plenic
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?