|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katerega darila ste bile najbolj vesele-ob ro...
11.8.2006 14:25:28   
Anonimen
Čisto tko informativno me zanima.. moja prijateljica je rodila, pa ne vem kaj bi ji kupila. oblekic ima dovolj.... kaj ji še lahko podarim?? kaj ste ve dobile, pa ste bile res ful vesele??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katerega darila ste bile najbolj vesele-o...
11.8.2006 14:27:59   
Anonimen
Čisto iskreno : NIČ nisem dobila razen ene čestitke in darilo zraven( gosenica) user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2006 14:29:40   
Anonimen
Jaz sem ji kupila kengurujčka!
Pa je bila ful zadovoljna.

Pa vsak vikend sem pri njih vozm tmalga na sprehod mal pocartam če je treba tud kej druzga. To ji pa še največ pomen pomoje. No vsaj upam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2006 14:36:13   
Anonimen
Aja,pa sem pozabila.od iste osebe,ki nam je čestitala in poslala tole darilce smo kasneje ko smo prišli domov dobili tudi bon za baby -center
tako da ajde,jaz bi ji bon podarila.saj otrok raste in potrebuje še marsikaj.
mi smo si z tem bonom kupili varuško in še nekaj povijalnih plenic

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2006 14:37:37   
dulcinea
Jst ponavadi kupim kar tavelik paket plenic. DO zdaj so vse vzele... ne vem pa če so ble res tako zadovoljne, kot so kazale.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2006 14:40:06   
daria78
- Kupi ji odejico iz flisa. Teh ni nikoli preveč, vsaj pri nas ne.
- Kakšno igračko od Fisher price (za nekoliko kasneje) - so kvalitetne in lepe. Naš je čisto nor na kmetijo s traktorjem.
- Lego kocke - tiste velike.
- S knjigo - kartonko ne boš zgrešila. Imajo jih vseh dimenzij. Nam je všeč ena velika (UČILA) v kateri so slike živali ali pa manjša "Besednjak živali" oz. "Besednjak kmetija"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2006 14:52:04   
tamala83
nam so večina dali denar pa kako čestitko ali plišeka zraven

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2006 14:53:38   
total
V porodnišnico sm dobila ogromno čestitk in zraven igrače,copatke,kapice....,od svojih najdražjih zlatnino jaz in sinček,ostali so dali denar,drugi za obleč....in sm bila  vsega zadovoljnauser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2006 14:59:21   
Tejči
Mene je najbolj presenetil telegram z onim največjim plišastim kužekom-ker je bil od ene družine iz vasi od katerih res nisem nič pričakovala (sploh se nisem spomnila na njih). Drugače pa sem bila vsega zelo vesela, samo da je bilo od srca in z ljubeznijouser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2006 14:59:47   
bambolina
Če že ima vse, potem bo morda res najprimernejši kakšen darilni bon, pa tudi plenice niso slaba izbira...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2006 15:01:46   
Anonimen
mal sem razmišljala..

kaj pa npr. kakšen otroški album??? tega si zihr ni sama kupila..

kakšno darilo se vam zdi??

(odgovor članu bambolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2006 15:18:46   
Anonimen
Album je sicer O.K., ampak jaz sem si jih raje sama izbirala, ker mi je to pač nekaj najlepšega, slike in lepi albumi.
Najbolj sem bila vesela ene Tomyjeve igrače, takega mostička z ropotuljicami, ki se kasneje sestavi in je upora pri prvih korakih. Tisto je res fletno, ni pa poceni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2006 15:24:27   
ZARA
Plenic in bodijev. Potrošnega materiala, uglavnem... user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.8.2006 15:29:45   
nuala
Kadar gre za darila otrokom, sem vedno najbolj vesela igrač. Tudi ob rojstvu.
Jakob je dobil tako zvezdico, lučko, ki je delala medvedke na stropu in pela 3 različne melodije. Zakon!

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.8.2006 20:19:37   
KBM
Plenice in kakšno uporabno igračo!!!
Jaz sem bila vesela nahrbtnika Nivea,ga še sedaj uporabljam!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.8.2006 20:39:29   
Anonimen
Jaz sem bila vesela vsega, res pa ni vse tako uporabno.
Navadnih pliškotov se nam recimo ful nabira. Pa kaka topla majčka neprimerne velikosti je tudi neuporabna.

So pa zelo fajn igrače, ki vzpodbujajo čutila in motoriko. Giordani ima ogromno tega, na primer:
user posted image user posted image user posted image

Fini so tudi igralni centri, so pa malo dražji.

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
11.8.2006 20:45:17   
KIRA
najbolj vesela  sem bila telegrama od  neke tete, ki je sploh ne poznam. telegramu je bil priloženn slonček ropotuljica. tistemu sem se najbolj razveslila - ker je bil edini telegram in sploh edino darilo od žlahte (razen najbližjih sorodnikov). zelo rada bi se teti zahvalila, pa niti ne vem, od kod je. sploh ne vem, kako je zvedela, da sem rodila - kdo jo pozna.???

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.8.2006 20:51:00   
MarijaPo
jaz sem bila najbolj vesela telegramov, ful so bili kul, pocutila sem se kot v petem razredu osnovne sole, ko smo sli v stenjak na morje v solo v naravi in sem dobila pismo od doma. :)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
11.8.2006 21:03:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
11.8.2006 21:10:48   
Maxica
Seveda, vesela sem bila vsakega darila. Zelo lepo presenečenje so telegrami v porodnišnici. Sicer mi je bilo najbolj super 100000 sit, ki jih je Max dobil od prastarševuser posted image , so mi pa bile fajn tudi plenice in darilni boni za v BC. Najbolj škoda se mi zdi, da prinesejo oblekice v velikosti 56,62, saj imaš tega takrat že polno in pri meni niso potem te oblekice niti na vrsto prišle. Tako da, če že oblekice, potem je bolje, da so npr. za starost enega leta. Pliškoti so sicer luškani, vendar se tolk tega nabere, da na koncu že več ne veš, kdo ti jih je podaril, pa več ali manj so le nabiralci prahu. Boljš so didaktične igrače.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.8.2006 21:13:57   
urška76
Z večino prijateljic sem se kar dogovorila. Ko so imele one sem vprašala kaj rabijo, in ko se bila jaz pred porodom so me ravno tako one prašale kaj potrebujemo. Drugače sem bila pa zelo vesela ene velike brisače za dojenčka, ki sem jo dobila od sodelavke, pa dva velika slinčka mi je dala zraven, Miha pa je bil zelo vesel ropotuljice v obliki medvedka. Pa enega kužka iz H&M, ki ga je imel za ninico. No v glavnem, vse kar smo dobili je bilo fino in uporabno. Edino ene supergice so ostale nenošene ker dojenčka pa res nisem bila pripravljena v plastiko tlačit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.8.2006 21:14:46   
Marogica
Vseh daril sem se veselila, najbolj pa plenic. Tako, da so prijatelji in sorodniki vedeli kaj mi morajo kupiti, če mi hočejo narediti veselje. Eni so bili začudeni, jaz pa nič, saj sem imela plenic za 5,5 meseca. Res lepo darilouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.8.2006 21:34:41   
rija
Ker sem tako dolgo čakala user posted image  valjda, da sem mu sama kupila vsaj 2x preveč vsega...user posted image user posted image  Zato sem bila najbolj vesela denarja, ki mu ga bomo naložili....upam, da karseda pametno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.8.2006 21:47:11   
polona2
Darilnih bonov.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.8.2006 22:28:40   
Olivija
- set krožnik in skodelica, v merkatorju imajo včasih set krožnikov s krtkom
- brisača, vedno prav pride
- spalna vreča
- kakšne mehke knjige so tudi fine,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?