|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
18.4.2007 13:00:49   
tejč
Petra a, si dobila zasebno sporočilo?

Ja, jaz se tudi nekaj hvalim za jutri, da pridem. Pa mi moj zdle meseđira, naj jutri pridem v Lj, da greva nekaj rihtat. Ne vem... Plavanje mam ob 14.15-DIF, tko da...mah, ne vem...sploh ne vem, za kero uro se menite...in kraj?

Če kera hoče, ji prodam nekaj kart za plavanje za nosečke. Mislim da dve. Meni ne bo zneslo več varstva dobit za Ajšo, zato ne bom mogla več hodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Finančno? Jaz nisem do prejle vedla, kej bomo potegnal 600 EUR za tendo za na balkon, potem pa pogledam na klik in so mi vrnili varščino iz prejšnnjega službenega stanovanja user posted image user posted image user posted image .

Danes grem kupit še Baby annabel za Ajšo za rojstni dan.
KAj boste tiste, ki imate že enega otročka doma kupile kao da je dojenček prnesu starejši sestrici ali bratcu? Mi smo nabavili eno tako plišasto fuuuul lepo račko s pentljo za vratom.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
18.4.2007 13:30:18   
felicia
Ojla
jaz sem dobila odločbo glede porodniškega nadomestila in me zanima ker tam piše koliko bom dobila v bruto znesku, koliko bom dejansko dobila nakazano mislim koliko moram odšteti od bruta?user posted image

No drugače sem pa kar vredu sam v petek mam strokovni izpit pa me je strah ker včeri noben skoraj ni naredil! jaz bi pa tako rada da mi rata!

No lepo se mejte in smejte!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
18.4.2007 13:37:24   
ajdaN
Jaz sem za srečanje v KR, če se strinjate. Nekje po 10 uri pa tja do 13. Kje, mi je pa čist vseeno. Če bo lepo vreme lahko tudi kje na sončku. Ancka, Rozica imata kakšno idejo?!

Felicia na internetni strani CSD Šiška imaš obrazec, pa vnesi za vsak mesec svoj bruto, pa ti bo lepo vrglo ven tudi neto.

Tako zdaj pa pojem, potem pa šibam nazaj h ginekologu na pregled. Upam, da bo vse OK - imam mal previsok pritisk, pa noge kot user posted image .

Upam, da se jutri vidimo.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
18.4.2007 14:21:29   
rožica81
Hej punce!

Pri meni se še nič ne dogaja, tako da sem ZA jutrišnji randi, če se vam le da prit v Kranj. Bom šla kar peš, mogoče pa kaj pospešimo... Ančka, a si zraven? user posted image
Sem mislila, da me bo danes ginekolog razveselil z novičko, da bo treba iti počasi rodit, pa ni bilo nič. Še naslednjič, potem se pa kaj dogovoriva, če sem ga prav razumela. Pa za epiduralno me je spet prepričeval, tako da se verjetno res v torek zapeljem na Jesenice in podpišem, kar je za podpisat. Je rekel, "... da ne boste kot Parni valjak..." user posted image  user posted image  user posted image

Juniorka, potica je pa res zakon!!! Super, ful dobra! Sem jo pomalicala na poti domov, potem pa sem doma še nekaj Pečjakovih dobrot vase zmetala, tako kot bi bila sod brez dna user posted image  Pa indijančke imajo ful dobre pri Pečjaku user posted image  ah, sej samo jem ves čas... Noro pridobivam na teži sedaj v zadnjem mesecu. Kaj pa ve?

Upam, da nam za jutri rata!

LP

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
18.4.2007 14:22:19   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Ancka, Rozica imata kakšno idejo?!

A je katera že bila v Galeriji? Kaj pa Brioni?

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
18.4.2007 14:23:39   
ancka1
Pozdrav!

Se javljam iz pregleda....na obzorju nič novega. Že sedaj me moj mali jezi. Najprej bi on full prej prišel na svet, sedaj, ko bi pa mami to že zelo želela...ne, sedaj je pa mulotu v trebuščku čisto fletno in nebi še nič zunaj počel. user posted image

No glede srečanja...vidim, da interes kar je. Se pravi smo kandidatke sledeče: Rožica, Juniorka, AjdaN, Majchi, Iwa, ŠE KATERA? Kako pa potem z uro? Če sem prav preletela vsa sporočila bi bila ena srednja varianta ob 12-ih???
Kar se pa lokacije tiče, pa kakšno sugeriranje Kranjčank...Carniola je sicer super, ampak je terasa vedno čisto polna pa ne prav velika. Tako, da jaz vidim varianto še npr. Brioni.

DODAJTE, SPREMENITE, POPRAVITE, KOMENTIRAJTE, JAVITE... user posted image  

lp, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 14:41:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2232
18.4.2007 14:46:25   
BAMBINA_
Oj,
jaz ne morem priti user posted image user posted image , mi je čisto preeedaleč. Sem mojmu pojamrala, da se ve spet dobite, kakšno tortico pojeste, jaz pa ne morem iti. user posted image user posted image user posted image Je rekel, te bom pa jaz peljal na tortico user posted image user posted image . Pa še en povšter si naj da pod majico, da bova lahko malo izmenjala nosečniške izkušnje... user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 14:54:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
18.4.2007 15:01:21   
kaya2007
Rožica, kaj se bosta zmenila z ginekologom? A da bi sprožili porod?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
18.4.2007 15:04:10   
BAMBINA_
Ja, jaz sem takoj za to, če ne bom prej rodila, 09. imam namreč rok. Superca, potem sva zmenjeni. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2236
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 15:06:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
18.4.2007 15:15:20   
ancka1
Rožica, sva istočasno gor klofali sporočila. Sta pa skoraj identična. user posted image  Le, da sem jaz potičko pojedla že pri kavi in sem jo že takoj lahko Juniorki pohvalila. Jaz sem še vedno tako požrešna. user posted image  Prav dobesedno!!!
Ampak jaz si pa do Brionov nebi ravno upala pešaka užgat, priznam. Kljub temu, da se nič ne dogaja, me full kosti tam spodaj bolijo in kar težko hodim. Lahko pa pustiva avto na drugem koncu mesta pa počasna promenadica. Če ga pa ti peš pičiš v celoti, te pa častim en mrzel pir. user posted image  user posted image  user posted image
BAMBINA_, se strinjam glede klistirja. Bolje prej potrpeti, ne da se bom še s tem obremenjevala, kaj vse z mene leti (se opravičujem za direktnost). Na Jesenicah te po želji tudi pobrijejo. Jaz bom to vseeno kar sama uredila, če le ne bo prav urgentno. No, očitno ne bo. user posted image
Putka, jaz sem tudi samo en paketek najmanjših Pamperski kupila, potem bomo pa videli pri čem smo (po velikosti).
Eca, kaj je sedaj to, a nam boš na koncu ti ušla v Rim? Ti se kar drži. Iz ta hujšega si pa tako ali tako.
Petra a, kako zelo se pridružujem tvojim željam. user posted image  Sicer se pa kaj večkrat javi. Tvoji kratki in jedrnati odgovori me vedno v dobro voljo spravijo.
Majchi, verjemi, da te počakamo, se vedno zavleče, ne? Pa potem ulet z novo frizurco.

Se pravi Brioni ob 12-ih prvič...drugič...PRODANO???? Dajmo babnice, malo za računalnik. user posted image

Jaz grem pa do konca skuhat in ne boste verjele.....spet jest! user posted image

LP, Ančka

Neposredna povezava do sporočila: 2238
18.4.2007 16:15:18   
petrazg
Lukrecija in Bambina ... a vidve sta obe iz Celja ??? ... Ne vem, ampak do danes sploh nisem tega zasledila. Se vidi kako na hitro vse berem. Jst se bom tudi počasi preselila (za en mesec) v Ce, upam da me ne bo mali s prihodom na svet prehitel kje v lj...

Tako, da se vama tudi jaz z veseljem pridružim 10. maja... Če pa ima katera v petek čas, naj se javi... imam pregled pri g, zvečer pa šibam nazaj v LJ.

Papa!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
18.4.2007 16:18:29   
petrazg
Kje bosta pa rodili - Lukrecija in Bambina?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
18.4.2007 16:21:30   
ajdaN
Midva prideva - ob 12h na Brionih! Sicer bom jaz več ali manj letala za mulcem, ampak kakšen sladoled bova pa le na hitrco zmazala.

Glede plenicuser posted image ?! Lovro je imel ob rojstvu 4.440g, pa smo brez problema uporabljali enkico kakšnih 14 dni! Tako da imam tudi zdaj kupljene 4 pakete št.1, potem bomo pa videli kako in kaj. Glede kvalitete pa definitivno Müller, pa definitivno Active Fit. žal so pa samo od št. 3 naprej, ampak tisto itak hitro dosežejo. Finančno bo pa za user posted image . Da bom imela obadva v Fitkah, lahko dam pol porodniške za touser posted image . Ampak bomo že nekako.

Drugač sem pa tudi jaz absolutno za klistiranje, pa za britje tudi. Klistir meni ni bila nobena panika, obrijejo te pa itak tako lepo, da (vsaj pri meni) ni bilo nobenih vraščenih dlak ipd.

Drugač pa moj pregled OK, vsi izvidi v redu, tudi nog baje nimam preveč otečenih. Sploh ko je slišal, da imam doma pri sebi 15-mesečnika, se je samo smejal. Da je pa potem to itak normalno. Čez en teden spet kontrola, potem pa rodit! Upam, da res!

No se vidimo jutri. LP!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
18.4.2007 16:35:14   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

Punce a ste že kej opazile da bi se vam počasi trebuh spuščal...meni se zdi da počasi leze dol, pa me zanima kako je z drugimi...

user posted image Mi je še sosed danes v dvigalu pokomentira trebuh. Da je že precej nizko, boste pa kmalu rodila, ane? Pa še prav je imel. Ampak meni kar ustreza, da je nižje, lahko vsaj normalno vdihnem in malo več sladoleda pojemuser posted image .

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
18.4.2007 16:41:45   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81
A je katera že bila v Galeriji? Kaj pa Brioni?

Jaz se pa pripeljem v Brione. Sva s sodelavcem kar dosti tja hodila, se ZAuser posted image user posted image .

Sam dejte gorenjke potem že kraj in čas dorečt! V Brionih ob 11h?

Pa če katera iz Lj še prevoz rabi, jo tudi zategnem!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
18.4.2007 16:43:56   
kaya2007
men je tut tašča rekla, da se ji zdi da je trebuh nižje, ampak jaz ne opazim, ker se vsak dan gledam...je pa res, da zadnje dni spet lahko več pojem, prej sem komaj kaj stlačila vase. Potemtakem je verjetno res nižje, ne?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
18.4.2007 16:48:36   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Rožica, kaj se bosta zmenila z ginekologom? A da bi sprožili porod?

Nisem ga točno spraševala, kaj je s tem mislil, ker je takoj zatem rekel, da se še enkrat vidiva, potem pa njega do sredine maja ni user posted image  Mislim pa, da ni mislil na to. No, bom videla, kaj mi bo naslednji teden rekel.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
18.4.2007 16:50:52   
s u g a r
haj

evo me
včeraj sem bila leteča in sva z mojim prišla zelo zelo pozno domov in verjamete al pa ne sem sam dol padla. RR pa je bila odprta - za koga?

No vse je kul.

Glede jutri jaz lahko pridem če me počakate (v kar dvomim) ker imam točno ob 12,30 pregled pri G (na žalost) in dvomim da bom kuj na vrsti in da mi bo ratal vas ujet - škodauser posted image . Ampak bom se ful ful trudla da mi rata pa saj za pol ure.

Drgač pa pokličem da izvem točno kje je ta lokalček - jaz poznam Kranj tako da me je sram povedat. Kaos.

Modrčki - pač bo treba met te k so na razpolago
Pleničke - midva sva kupla Pampers Nr.1
Klistiranje - valda, to je fajn ker ne rabš pol skrbet ama za nič
Britje - bom popedenala sama, kokr se bo dalo user posted image .
Podloga za posteljo - jaz jo bom kupila - Kaya praviš sonček - THX
Blazine za podpret malega - jaz mu bom lepo za hrbet dala enega ful mehkega plišastega polarnega medvedka k se ful prilagaja, če ne bo kul pa bomo kej pol ukrepal.
Kuhinja - hvala vsem. Leseni deli so bili ful ugodni skoraj smešne cene, če ne pozabm pogledam in napišem z.s. - če želiš

kaj ste še dabatirale, mah ne vem sorri zdele sem že dva dni k furja.

Aja punce zanima me kako veš kdaj se trebuh spusti - jz mam zdele placa od žličke pa do nekje vrha cca. 4 prste. Pojma nimam sicer pa imam še vedno mali trebušček za cel centimeter je večji kot nazadnje 98 cm.

No grem jaz zdele pojest mal pa se še pol kej javim.

Ful mi je hudo za jutri, ker bi vas res rada videla.
Drgač pa sem sigurna da bo še prilika.

Nič mačke lepo se imejte.

papa
cmoka

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
18.4.2007 16:51:08   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Se pravi Brioni ob 12-ih prvič...drugič...PRODANO???? Dajmo babnice, malo za računalnik. 

PRODANO

Aja, Ančka! Tisto je bil joke, da bi šla peš... Ni variante, da se spravim tako daleč peš. Kasneje že, ampak sedaj pa ni variante. Te poberem jutri, ok?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
18.4.2007 16:51:39   
Putka
Spet pisala predno vse poste do konca prebrala. Torej ob 12h v Brionih. Saj imajo že zunaj teraso, ane?

Sicer pa je danes kar fajn dan. najprej so mi iz Italije sporočili, da me korito in napa čakata (samo do Lj jih moram še nekako spravit). Potem pa še mail od dolgoletnega prijatelja dobim, ki ga skušam že nekaj mesecev kontaktirat (živi v NY), da čakata z punco dojenčka septembrauser posted image .

Pa zvečer grem še zadnjič (najbrž) pogumno na vadbo za nosečnice, upam da ne bom šla potem direkt v porodnišnico.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
18.4.2007 16:52:29   
ancka1
Putka, sem že jaz "nakazala", da Brioni ob 12.  Samo sedaj sem malo zmedena, lahko tudi prej. Nočem, da kateri zaradi ure gor ali dol nebi zneslo. Če Majchi malo zamudi, da je pa ne bomo predolgo čakale.

Se pravi  B R I O N I    1 2. 0 0 !

S U P E R , tokrat nas bo pa kar nekaj. To bo zopet atrakcija. user posted image  Bom pa jaz dopoldne poklicala, da nam mize rezervirajo. Pa če katera rabi navigiranje, naj pa pove, se bom potrudila z napotki.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
18.4.2007 16:55:30   
ancka1
user posted image  user posted image  user posted image  Smo spet tri na enkrat pisale user posted image  user posted image  user posted image . Za crknit. Zmenjeno.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?