Majchi
|
Oj punce, no, naša Lana spančka. Moram rečt, da je pridkana punčka. Včeri je prvo noč preživela doma in me je matrala na vsako uro. Upam, da bo danes bolje, ko se je že malo navadila. Bomo vidli. V P je namreč že lepo ujela ritem in se zbujala in jedla na vsake 3-4 ure. To je blo čisto ok. Lepo se dojiva. Danes se mi zdi, da je prišel še naval mleka, na žalost skupaj s hormoni, tko da se spet neki kisam cel dan . Tega očitno še ni konc. Zaenkrat kaže kot da sva se ujele tudi pri dojenju, ampak se zavedam, da ta hudo lahko še pride. Res se trudim, tamala pa hvala bogu lepo vleče. Kot vidte mi je uspelo pri imenu . Res je dobr zgledal v porodni, ko so tud babce že vedle, da se ne morva odločit in ko se je rodila, so še 1x vprašale. Jaz sem pa samo mojga pogledala s tistimi utrujenimi in srečnimi očmi in on je sam pogledal njo in mene in potem je on rekel Lana. Jeeee, ena nula zame ! Sam je kriv, ko je rekel, da bo odločitev padla v porodni. Jaz sem vedla, da mi tam ne bo mogel odrečt in da je zmaga moja . Oh, babe pregnane . Iwa, tebi se pa res že vleče tole. Ampak meni se je ful dobr obrestovalo, ker je to očitno pomenilo odpiranje. Probaj čimveč hodit, tudi med popadki v P. Jaz sem tja prišla odprta že 4 cm, v eni uri po predrtju mehurja sem bla na 7 cm. Še čez eno uro je bla mala rojena! Noro hitro in nič težko. Res sem en srečko! Popadki na koncu so bli sicer hudi, ampak tok jih je blo hiter konc, da sploh nisem mogla verjet, ko je babca rekla, da se bova pa zdej naučile pritisnit. In potem spet eni 4 popadki in Lana se je rodila, men pa ni blo čist nič jasno. Če jo ne bi vidla na lastne oči, ne bi nobenmu verjela, da je poroda konec. Ful je pomagal, da sem bla skoz na nogah in sem se samo naslanjala na žogo. Tudi doma so se popadki neverjetno hitro stopnjeval na 2 in 3 min, jaz pa še zmer doma in pod tušem . Takoj v avtu, ko sem se vsedla, so se vnil na 5 min. Splača se v glavnem stat in hodit čim dlje. Petrazg, kje si ti? Upam, da čimprej stisneš svojega Anžetka. To je res tako lepo. Jaz sem čist raznežena. Nič druzga mi ni več pomembno. Kar gledam jo in ko se zbudi, mi kar srce začne razbijat od sreče (razen ponoč seveda). Držte se punce. pa, pa
|