|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
2.10.2006 12:48:09   
petra a
ancka1-jaz sem bila zaskrbljena, ko me ni špikalo, pa si me pomirila, da tako zgodaj še ne mor biti nič kaj konkretnega...prepričana sem da je vse vredu, misli pozitivno user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.10.2006 12:57:46   
ancka1
petra a, mi je ena na drugi temi, kjer sem izpostavila svojo zaskrbljenost dobro povedala, če nas špika smo zaskrbljene zakaj nas, če nas ne, zakaj nas ne...user posted image . Pa točno tako je. Hvala za vspodbudo. Take smo, (bodoče) mamice, že sedaj zaskrbljene za svoje pikice.
Crkljajte svoje user posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.10.2006 13:16:01   
iwa
Se čist stirnjam glede špikanja, mene tud vsake toliko mal kaj, a si predstavljam da si user posted image pač dela gnezdece...user posted image Drugače pa mene hlače tud v pasu že tiščijo. Sm šla vprašat kot infomacijo v trgovino Popek z nosečniškimi oblačili, kako je kaj z oblekami in kdaj začnejo user posted image z nakupi. Pa je rekla da zelo različno, da ene že od 3. meseca naprej, ene pač prej razteguje (mislim da sem ena od teh) tko da bo treba še mal potrpet pa našparat kak mesec ali dva za nove hlačeuser posted image ! Drugače pa sm fajn, komaj čakam da mine ta teden da grem na 1. pregled! Fajn se mejte! 

Življenje je lepo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.10.2006 13:30:12   
ancka1
Jaz že komaj čakam na 2. pregled (20.10.) user posted image user posted image user posted image  So se mi do 1. tako dnevi vlekli, sedaj se mi pa spet. user posted image  Drugi se mi zdi kar prelomni (imam še nuhalno, pa prvo trimesečje se zaključi).

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.10.2006 16:11:59   
s u g a r
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ancko1,

jaz pa imam se taaaaaaakoooo dolgo do prvega pregleda 17.10. uf kje je se to.
Spikanje je spet tu, malo me skbi, ampak saj si prav napisala smo pa nismo pa smo pa nismo zadovoljne, vedno nam nekaj ni ok.

Hlace, ja ene smo ze ukinili, ampak zato ker imam ful probleme s prebavo in sem dobesedno kot zoga, moram skoz jest jogurte, in sedaj je bolje seveda mi pa TAKO pasejo. Za druga pa upam da bom lahko se malo pocakala, sicer pa sem itak bolj kot ne samo zaradi prebave kot zoga saj ni mozno da bi se mi ze zdaj kaj videlo.

Drugace pa sem SUPER le ajala bi skoz, pa me user posted image  vprasa, ce sem malo pozabila nanj in da me malo pogresa, jaz pa sem vsak dan tako zmatrana ko pridem domov da sploh ne vem al bi spala al pa se bolj spala.

Se morm mal pobolsat, ker tole ni vec normalno. Moram se malo k sebi vzeti.

Punce ka imate za strije, jaz se bojim da jih dobim, ker imam zelo suho kozo po telesu. Hvala.

Lepo bodite,
se tipkamo

bozati busije in papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.10.2006 7:57:46   
petra a
hojla,

ta zgodna tuki user posted image

opažam da me je začel peči želodec.

zadnjič je ena punca priporočila knjigo Glej, kako rastem! od Stuarta Campbell. Super knjiga, jo tudi jaz priporočam. Kaže cel razvoj od spočetja-zarodka-ploda, skozi vse stopnje za vsak teden posebej. sem šla včeraj v knjižnico in privlekla svega in svašta domov.

uživajte

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.10.2006 8:09:03   
iwa
Dobro jutro!
Punce, zanima me a ste se že naročile na NS? Namreč jest mam 1.pregled naslednji ponedeljek, pa eni pravijo da za NS itak morš sam poklicat pa se naročit neglede na ostale preglede. A ste se naročile za pol za NS že pred 1.pregledom?
Drugače so me pa nocoj ekstra zelo začele bolet joškice-noooro pa tud slabo mi je zej zjutrej tko da se dogaja...

Lep dan!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.10.2006 8:41:45   
petra a
a se ne dela NS v 12.tednu?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.10.2006 8:49:48   
iwa
ja seveda se dela takrat, a se je potrebno prej naročiti, pa je zelo odvisno kam greš koliko majo gužve pa zato sprašujem, pač na ostalih forumih sm vidla da se punce že zgodaj zasigurajo za datum, pa zej ne vem kdaj je pametno poklicat...

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.10.2006 9:06:45   
iwa
pravkar sm se na MON-u pozanimala da se je pri dr.Pušenjaku treba naročiti 3 tedne prej, to pomeni da bo po prvem pregledu je dovolj časa za naročanjeuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.10.2006 10:36:02   
petra a
cool, potem se bom jaz tudi naročila ob prvem pregledu user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.10.2006 10:44:56   
s u g a r
punce moje,

kaj naj naredim, zdele sem sla na wc in je bila krvavitev, klicala sem G dela popoldne, klicala sem na urgenco lj in so me odpikali da naj kar lepo pocakam na mojo G in da jo poklicem potem ko zacne delati.

Halo, kaj naj naredim, naj kljub temu grem na urgenco in sem tam in naj me pregledajo. Pomagite mi, please
Ful so nesramni.

Naj dete moje malo zdrzi in naj bo z menoj.

user posted image

by

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 262
3.10.2006 10:49:42   
sončica1
Jest bi na tvojem mestu šla na urgenco. Jest sem tud 14 dni nazaj krvavela in sem takoj šla pa so me brez problema sprejeli. Zdej je zaenkrat o.k.
Bolje da greš in da te pregledajo k pa da tuhtaš doma kaj je narobe.
Vso srečo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 263
3.10.2006 10:55:39   
petra a
sugar-bojim se da prav veliko ne boš mogla narediti, glede na to kako so te odpikali...počakaj do popoldneva, prej pa se pozanimaj kdaj imajo izmeno, probaj čimbolj mirovati in probaj se čimmanj sekirat, ker bo drugače na oba slabo vplivalo...držim pesti zate in za tvojo pikico, upam da ne bo nič narobe...potem nam pa le sporoči

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
3.10.2006 10:56:55   
petra a
čeprav če se nalimaš na vrata in jih postaviš pred dejstvo, te verjetno ne bodo odpikali

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.10.2006 11:21:30   
Kati23
Pozdravljene majčice! Tudi jaz sem majčica, PDP imam 5.5.07. Dojenček raste, velik je 27 mm (primerno za 9 tednov) in srček mu bije! user posted image Sem pa danes dobila izvide iz laboratorija oz. poklicala sem gin. in vprašala in je rekla, da voda ni u'redu in da naj jutri pridem še enkrat. Kaj bi lahko bilo narobe?! Upam, da nič hujšega. Za kri pa ni nič rekla oz. da ni nič napisano (vsaj to upam, da je OK). Jutri grem ponovno dat vodo in bomo videli. Je imela katera tako? In kaj če spet ni u'redu? Sicer pa se počutim dobro, občasno me špika v spodnjem delu trebuha in zjutraj mi je kar slabo. Bruham pa ne in še nisem in upam, da tudi ne bom. Nosečka sem pa 9 tednov in 3 dni! user posted image Je še katera majčica, ki bo rodila v Novem mestu?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.10.2006 12:01:17   
ancka1
S u g a r jaz bi šla kar na urgenco. Če boš šla tja, te morajo sprejeti. Upam, da res ni kaj hujšega. Sporoči kako si opravila. user posted image user posted image

(odgovor članu Kati23)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.10.2006 12:02:06   
iwa
Sugar upam da bo vse OK, držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image Ti kr pejt na urgenco zatežit!

Drugače pa me zanima če je katera iz LJ ali okolice in kdo je vaš G. Ker jest mam G na Gorenjskem kjer sm prej živela zej sem pa v LJ in bi jo rada zamenjala. Poleg tega je na mojo G (dr.Anderle) ena tona pripomb kle na RR pa bi jo rada takoj po prvem pregledu zamenjala. Hvala za trud!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Kati23)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.10.2006 13:33:35   
ancka1
Jaz sem iz KR, vendar sem zamenjala G in ga imam sedaj v ZD Medvode (g. Jurca). Meni se zdi super.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.10.2006 13:47:15   
raglja1
Kati23, v vodi so lahko prisotne bakterije, torej mogoče imaš kakšno vnetje. V nosečnosti take zadeve še bolj temeljito spremljajo, da se stvar slučajno ne bi še kam razširila. Lahko pa je bil le vzorec slučajno slabši, si premalo pila... Bodo preverili in po potrebi dobiš zdravila. Ni panike in je dokaj pogosto.

Sugar, v tako zgodnji nosečnosti praktično res ne morejo nič storiti, tudi na urgenci ne. Tam bi le preverili, če je še vse v redu in te predvidoma poslali nazaj k tvoji G, da ona ukrepa oz. spremlja naprej. Torej, če se je krvavitev umirila, bi jaz počakala do popoldneva. Sicer pa je to že zdaj... Srečno.

raglja

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.10.2006 15:50:47   
s u g a r
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sugar tu, moja pikica "piko" je cel in zdrav, bori se kot je mozno, pravi da se ne da. Srcek bije - kako hitro, no ali pa se samo meni zdi.
Ati je presrecen in sedaj je napetost minila.
Krvavitev je prenehala G mi je zazugala 3 dni biti doma in pocivati, nobenih fasciklov okol nost, in jutri vse teste narest dopoldan in nato iti popoldan na zavoda za transfuzijo po izvide kjer mi bodo dali neko ampulo - zaradi te krvavitve in ker sem Rh negativna, nato v cetrtek popoldan k zdravnici s ampulo in izvidi. Ker ob takih krvavitvah pac dajejo te ampule. Pa moj user posted image  mora tudi dati kri.
Ni mi cist jasno, ampak bom naredila tako kot pravijo in bila pozitivna.

Mojemu Pikotu bije srcek in ko to vidis sele zacnes verjeti da je vse res in ne samo neka iluzija. Zal mi je le da moj se ni mogel biti poleg, da bi bilo to naklonjeno tudi njemu.

Ali katera kaj ve kdaj lahko pride ati poleg na UZ?

Vsem iz SRCA NAJLEPSA HVALA.

vesela sem da vas imam.

by,

bozajte svoje busije in se tipkamo.

sugar

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.10.2006 18:27:32   
iwa
Krasno sugar sm zelo vesela zate in ti privoščim! Čim lepšo user posted image še naprej!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 272
3.10.2006 19:04:39   
lex
sugar ti kar lepo počivaj in se ne daj motit.Jaz sem bila včeraj na prvem pregledu, kjer mi je naredil vaginalni UZ in sem poslušala srček mojega malega bitjeca. Zmerili sva in je velik že neverjetnih 0,74 cm. Če si bodo danes najini starši uzeli čas jim bova danes povedala, ker sem danes podpisala tudi pogodbo za nedeoločen čas in sem tak srečna, da bi objelsa cel svet.

Uživajte!!!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.10.2006 20:30:26   
Eca
Hej!

Spet se javljam. Danes sem imela prvi pregled in z mojo pikico je tudi vse ok. Srček bije, velika je 18mm. UZ je pokazal, da je plod velik za 8t in 3d, noseča pa sem 8t+5d.
Rok mi je tudi prestavila in sicer na 7.5. (jaz sem si s programčki naračunala 10.5.).
Edino imam eno veliko cisto, ki je večja od moje pikice in bom zaradi tega bolj podrobno spremljana na naslednjih pregledih. Slabost me je spustila, samo občasno mi je sila, bruham pa ne.
Tisto kar sem želela povedati pa je to, da moj mož ni smel priti na UZ, ker je g. rekla, da na prvem UZ in ker je vaginalen pač ne dovoli partnerja. Dobila sem sicer slikico, vendar to ni to. Moj mož je bil divji ko ris, najprej sma čakala 1,5 ure na vrsto, pol pa še kake pol ure kolikor sem bila not in po pregledu sva še čakala, da so mi vse napotnice napisali.... Vglavnem čakal je slabe 3 ure za nič in pol je še meni težil, kako da nisem vprašala za UZ, ko sem se naročala....user posted image ,sem bila tako slabe volje še jaz, da bi ga najraje nekam poslala. Saj jaz nisem kriva, če g. ni dovolila. Aja, za na konec je še rekel, da on več ne gre z mano k g., zato da bo zunaj čakal.

Eh, zgleda, da sem user posted image občutljiva, on pa ima po svoje tudi prav.

Se opravičujem, ker sem vam zatežila....

Aja, dobla sem napotnico za nuhalno, ker imamo v rodu mongoloidnega fantka, tak da jaz bom to opravila v MB - bolnišnici kot prvič.

Zdaj pa res neham. Punce vsem vam želim lepe dneve, Sugar posebno še tebi in uživajte v sladkem pričakovanju user posted image

Pa pa

Mango

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 274
3.10.2006 22:05:29   
petrinja
pozdravljene majčice!

danes sem imela svoj že težko pričakovani 1.pregled, in je moja pikica velika že cela 2 centimeterčkauser posted image , še celo rokice sem vidla.ahhh... sam sm bla pa mal žalostna ker nisem dobila nobene slikce iz UZ, pa še pol za naprej so plačljive?!user posted image  aja pa še pritisk imam baje na meji- visok, kar je blazno čudn, ker sem imela vedno nizkega ( je pa res, da mi ga je merla takoj, ko sem prišla iz stola doluser posted image , in ni čudn da sem bila še mal out, a ne?)
Rok imam pa za en dan prestavljen, tako da je sedaj 9.5.2007.

Lepe sanje vam želim mamice.....

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?