Eca
|
Hej! Spet se javljam. Danes sem imela prvi pregled in z mojo pikico je tudi vse ok. Srček bije, velika je 18mm. UZ je pokazal, da je plod velik za 8t in 3d, noseča pa sem 8t+5d. Rok mi je tudi prestavila in sicer na 7.5. (jaz sem si s programčki naračunala 10.5.). Edino imam eno veliko cisto, ki je večja od moje pikice in bom zaradi tega bolj podrobno spremljana na naslednjih pregledih. Slabost me je spustila, samo občasno mi je sila, bruham pa ne. Tisto kar sem želela povedati pa je to, da moj mož ni smel priti na UZ, ker je g. rekla, da na prvem UZ in ker je vaginalen pač ne dovoli partnerja. Dobila sem sicer slikico, vendar to ni to. Moj mož je bil divji ko ris, najprej sma čakala 1,5 ure na vrsto, pol pa še kake pol ure kolikor sem bila not in po pregledu sva še čakala, da so mi vse napotnice napisali.... Vglavnem čakal je slabe 3 ure za nič in pol je še meni težil, kako da nisem vprašala za UZ, ko sem se naročala.... ,sem bila tako slabe volje še jaz, da bi ga najraje nekam poslala. Saj jaz nisem kriva, če g. ni dovolila. Aja, za na konec je še rekel, da on več ne gre z mano k g., zato da bo zunaj čakal. Eh, zgleda, da sem občutljiva, on pa ima po svoje tudi prav. Se opravičujem, ker sem vam zatežila.... Aja, dobla sem napotnico za nuhalno, ker imamo v rodu mongoloidnega fantka, tak da jaz bom to opravila v MB - bolnišnici kot prvič. Zdaj pa res neham. Punce vsem vam želim lepe dneve, Sugar posebno še tebi in uživajte v sladkem pričakovanju Pa pa Mango
|