raglja1
|
Tudi mene ni bilo gor nekaj dni, saj prebolevam angino. Kljub temu, da v prejšnjih nosečnostih ni bilo kakih začetnih problemov, me vseeno malo le skrbi, saj je še zelo zgodnja nosečnost. V tretji sem bila npr. v 4.tednu na rentgenu zob in je bilo vse ok. Gin. na MONu Pušenjak je napisal, da če se nosečnost obdrži, ni posledic, tudi sama zdravila, da imajo le 1% verjetnosti vpliva. Do pregleda 16.10. pa je tokrat tudi meni precej dolgo. Nikoli prej se mi ni tako vleklo tudi zato, ker sva se odločila razkriti veselo novico šele po pregledu. Običajno nisva, no priznam nisem zdržala kaj več od nekaj dni hehe. In, ko mi je bilo te dni tako slabo, da sem celo na cesti morala zapeljati na počivališče za 10 minut in na občini sredi urejanja birokracije sesti, no takrat že veš da gre zares. Tega pa dosedaj še nisem doživela. No, nekaj je bilo gotovo tudi od vročine in napredujoče angine... Sedaj sem bolje in spet lahko vsaj normalno jem in pijem, otroci so bili te dni res zlati, ko so se igrali ob meni, čeprav so jih tudi nekaj ušpičili, pa saj so vendarle še mali (6let, 4,5letnica in 2,5 letnik). Le mož je ravno te dni imel tako gužvo, da sem bila skoraj vse dni sama z njimi. Pa je vseeno šlo, malo smo improvizirali kosila, pogledali malo TV skupaj, pa je minilo. Zdaj pa spet na sonceeee! raglja
|