|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Brez prijateljic?
9.8.2006 19:17:17   
Teya*D.
Pozdravljene!
No, bom se tudi jaz pofočkala tukaj.
Sama sem imela ogromno kolegic. Bila sem vedno dobra, ko so kaj potrebovale, ko sem jaz rabila njih, so bile le stežka dosegljive. Nekega dne, sem pred vsemi izjavila, da naj poskrbijo zase, naj same delajo šolske zapiske ter končno odrastejo, ker jim ne mislim več podpirat njihovih lenih riti. Najboljše si je ves trud drugega nase zvlečt. In kaj se je zgodilo, tisti ki so to res počenjali, so se oddaljili, tisti, ki pa so vedeli da imam prav pa so potegnili z mano.
Nekaj časa mi je bilo res hudo, ker sem tako nepremišljeno in jezno odreagirala tisti trenutek, celo žal mi je bilo, da sem kaj takega izjavila pa vendar, spoznala sem resnico, videla sem kdo je res pravi kolega/ica.
Imam najboljšo prijateljico že 12let! Imele sva vzpone in padce, vendar sva si povedali kaj nama ne paše in čez 5min je bilo vse pozabljeno.... Prišlo pa je do velika prepira!
Spoznala sem fanta, ki je zdaj z mano že 2 leti in nikakor ni mogla sprejet tega, da enostavno sem na nek način zaključila z žuriranjem ob vikendih in da sem bila več doma.
Zdelo se mi je grozno, da me po tolikih letih ne razume. Rekla sem ji samo še, ' spoznala boš kar sem jaz, ko boš srečala nekoga, ki ga boš imela neskončno rada, prej pa me ne boš mogla razumeti...'!
Nisem je zamenjala za fanta,kot je rekla, še vedno sem hodila k njej, vendar sem videla da je bila jezna name, saj sva prej vedno tičale skupaj. Tudi meni ni bilo vseeno!
In potem se je zgodilo še nekaj...
Spoznala je fanta, s katerim bosta v kratkem imela 1leto in prvič, ko sva se srečale mi je rekla: ' Zdaj te razumem in vem kako je!'
Še vedno sva naj prijateljici, čeprav je tudi ona v času nazaj našla najino bivšo sošolko za žure, vendar je kmalu spoznala, da sem imela prav!
Tako, lahko rečem samo to, rajši imam prijatelje, ki vem da jim lahko zaupam in povem vse kar me teži, kot pa takšne, ki sem jim dobra za pomoč, ko pa se obrnem pa dobim nož v hrbet!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.8.2006 20:02:30   
Anonimen
zivjo

niste edine polno nas je takih ki nimamo vec t najboljse prjatlce ki ji bi lahko 100% zaupala!

jz sem ze med tistimi!

ko sem hodila se zbivsim sem mela eno tako k sm ji lahko ful zaupala, ko pa sem bivsemu dala konec, ker sem mela dost tega da me sam prtepa ce sm govori s kaksnim prjatlom ( moskega spola), mi je pa ubrnila hrbet in tako globoko zabila noz v hrbet ( v prenesenem pomenu), da zdaj nemorem nobeni zaupat 100%! seveda vse mu je sla sčvekat kar sem ji zaupala!user posted image potem je bla pa se na njegovi strani, ko mi je groziv da bo vse moje domace pobil, in da bom mogla to gledat, pol bo pa se mene!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala bogu da se obsajajo taksni, ko je zdaj moj moz, da te branjo, in ti stojijo ob strani, in takrat ko rabis njihovo ramo se lahko zjokas, ampak moje izkusne so da so to samo nekateri moski, zens ki jih jaz poznam ni, so samo zahrptne in hinavske!
pa se to: dober da nas je toliko na svetu, da se tud jz moti in da je se katera taka da se ji da zaupat!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
9.8.2006 22:56:37   
Pajaca
No jaz pa brez prjatlov težko živim.... sicer 100% zaupam le sebi. Imam pa veliko prijateljic s katerimi se kar dosti družim, z nekaterimi je to tedensko druženje, z nekaterimi pa se slišim enkrat na dva meseca. Samo si ne predstavljam da sem čisto sama, ker nekoga pač rabim ko mi gre kaj narobe al pa ko sem mi zgodi nekaj lepega.

Glede selitve v novi kraj in kako ostaneš kar naenkrat brez prijateljev in če rodiš in ostali bla bla. Vse dala čes in obdržala tako stare prijateljice, kot pa tudi dobila nove, ker se mi res ni dalo biti celo leto sama na sprehodih. Pa kaj če je kakšna le bežna znanka, paše pa vseeno klepet z njo.

No če me pa kar naenkrat vse zapustijo mam pa še vedno mojao sestro.... se ne razumeva ravn čist 100% ampak ko jo rabim je vedno kje blizu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.8.2006 7:38:04   
wanabe
Jaz bom pa tkole rekla. Z resnično pravimi prijateljicami (samo nekaj) nimamo časa vsak dan viseti na kavi in podobno. Vendar vem, da če se mi bo zgodilo kaj hudega, bo izpustila vse iz rok in prišla k meni.

Oseba s katero pa imaš čas pohajkovat, žurat ali karkoli pa so ponavadi bolj kolegi kot pravi prijatelji.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.8.2006 8:18:37   
Urška//
Oseba s katero pa imaš čas pohajkovat, žurat ali karkoli pa so ponavadi bolj kolegi kot pravi prijatelji.
user posted image

to si pa verjetno za sebe mislila ne?Ker jaz sem z mojo najboljšo prijateljico(ki je to od 5 leta nekje), prežurala oh in sploh, pa še danes pohajkujema po kavicah in tu pa tam ob petkih malo venuser posted image

< Sporočilo je popravil Urška// -- 10.8.2006 8:19:47 >

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu wanabe)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.8.2006 9:14:45   
urši*
Men se zmeša, da nimam prjatlc.Če jih nebi imela, bi zdaj , ko sta moja dva na morju, moj pa dela večinoma cele dneve, ponorela...Tako, pa se vsak dan dobim s sestrično, ki je btw moja najboljša prjatlca.Vsak dan (razen zdej, ko ga 3 tedne ni), se dobim z mojim najboljšim prjatlom, ki je moj sosed, tako , da že od malega tiščima glave skup!
No , to sta taglavna dvauser posted image .
Pol mam pa še en kup kolegic, prjatlc, žlahte, na katero se lahk obrnemuser posted image

< Sporočilo je popravil urši* -- 10.8.2006 9:15:29 >

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.8.2006 9:37:53   
nanka
še ena brez prave prijateljice. Kaj se je zgodili? Pri 16 sta se starša ločila in midve z mamo sva se preselili na drugi konec Slovenije. Kmalu sem spoznala bodočea moža in pri 17,5 zanosila. Ko sem rodila, sem se vrnila v SŠ, ampak časa za kakšna globlja prijateljstva ni bilo. Takoj po šoli sem se zaposlila, tako da so bile moje kolegicele sodelavke.
Imam krasnega moža, ki je v teh letih postal moj najboljši prijatelj. Z njim hodim na kavo in mu tudi vse zaupam.Predno sva dobila tamalo, sva si vsak dan po službi privoščila kavico. Imava to srečo, da se skupaj voziva v službo in domov. Po pravici povedano prijateljice ne pogrešam. Doma imam 3 otroke in v vseh teh letih jih nisem nikoli pustila same doma, tako da si zdaj niti ne predstavljam kako bi bilo kam iti sam. Pa izgleda, da so leta tudi naredila svoje, ker se mi niti ne ljubi zvečer nikamor, razen na kavč. To mi povsem odgovarja. Imam pa tudi dve svakinji za sosedi, tako da, ko si zaželim čveka in kave, jo mahnem tja. In obojega dobim kolikor hočem. Sem pa vesela, da sem odkrila RR in sem postala čalnica le-tega. Ko si zaželim malo časa samo zase, si naredim kavo, vzamem prenosnika in se usedem na balkon in se družim z vami.

< Sporočilo je popravil nanka -- 10.8.2006 9:39:35 >

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.8.2006 11:35:32   
Polona31
Tudi jaz brez prijateljic. V šoli smo bile sošolke, vendat da bi imela priajteljico, ki bi ji lahko zaupala, je ni bilo. V pubrteti sva se ZELO, ZELO zbližali s sestrično, ona mi je povedala svoje težave, jaz njej svoje. Bil pa je problem, ker to kar je ona povedala meni je ostalo, pri meni, o tem kar sem pa jaz povedala njej, je pa potegm govorila vsa žlahta. Tako da kasneje, so bile znanke, kolegice, ki smo šle kdaj na pijačo, čvek, vendar nobena ni prijateljica, v takšni meri da bi lahkjo zaupala svoje težave. Sedaj pa še teh ni več, ker so se že vse poročile, imajo otroke in nimajo ravno časa zame. Pa tudi pogovarjati se večkrat nimamo o čem, ker je njihovo življenje povsem drugačno. Velikokrat pogrešam, dolge sprehode, pogovore, smeh....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.8.2006 13:52:04   
karmy
jaz imam le eno prijateljico kateri vse zaupam, ampak res vse.. vse ostale niso omembe vredne.... kadar ona kej rabi, jaz priskočim na pomoč in tudi obratno.. tako da ko jo rabim je vedno dosegljiva/obratno tudi isto fura in si ne izmišljuje bednih izgovorov kot ostale srednješolske "prijateljice"

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.8.2006 21:57:52   
zlatolasska
Jaz pa imam kar nekaj prijateljic...
Nekatere so super punce in jim zaupam kar veliko, druge so bolj kolegice... Je pa res, da te, ko spoznas cloveka, s katerim si zacnes deliti zivljenje, distancira od prijateljic. To se je zgodilo tudi meni. Ne bom rekla, da s to prijateljico nisva vec v stikih, vse prej kot to, se vedno sva super prijateljici in bova to za vedno ostali. Le ne vidiva se vec dosti, kot sva se vcasih. Pa mi to ni pokvarilo najinega prijateljstva. Le vcasih mi je zal, da se ne vidiva veckrat, ker pogresam najine pogovore in najino druzenje...

Jaz pa bi enako brez prijateljev umrla. Ceprav jih mal tudi sama zanemarjam zadnje 2 leti, ko imam fanta, s katerim skoraj ves cas ticiva skupaj.... Vseeno se trudim vzeti cas zanje, lepo mi je, ker se tudi moj rad druzi z njimi, ob igranju raznih druzabnih iger ali samo obisku in klepetu.

Prijetelje res rabim, pa ceprav so vcasih tam samo zato, da se jim malo potozim..

http://elly-zlatolasska.blogspot.com/

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?