|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec-vzgojiteljice
3.8.2006 14:54:48   
Anonimen
Mene pa zanima, če je katera izmed vas vzgojiteljica oz. da zna odgovoriti na moje vprašanje?
Ali vzgojiteljice vedo, koliko kdo plačuje vrtec oz. ali ga sploh plačujejo(če je mati samohranilka in dobiva DSP)?
Ker pri nas  v vrtcu imamo eno vzgojiteljico, ki na veliko razlaga, kolki kdo plača, kdo je oproščen plačila! In me zanima, a je to samo na njenem zelniku zraslo ali res vse vedo?
Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec-vzgojiteljice
3.8.2006 14:56:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima, če je katera izmed vas vzgojiteljica oz. da zna odgovoriti na moje vprašanje?
Ali vzgojiteljice vedo, koliko kdo plačuje vrtec oz. ali ga sploh plačujejo(če je mati samohranilka in dobiva DSP)?
Ker pri nas  v vrtcu imamo eno vzgojiteljico, ki na veliko razlaga, kolki kdo plača, kdo je oproščen plačila! In me zanima, a je to samo na njenem zelniku zraslo ali res vse vedo?
Hvala!

TZo tudi mene zanima...pa še to....če vsako jutro vozi očka otroka v vrtec, iskat ga hodi pa mati, a se kej "obešajo" na to, če je mati samohranilka? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2006 15:09:30   
dvojček
V našem vrtcu vzgojiteljice ne vemo, koliko kdo plačuje vrtca, vemo pa, kdo ga ne plačuje, saj dobimo seznam s položnicami in vidimo, kdo nima položnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2006 15:28:05   
NinaŠ
Predvidevam da ne vedo (naj ne bi vedele), saj dobimo položnico v zaprti kuverti, če smo pa začetek meseca odsotni, jo pa dobimo direkt iz tajništva po pošti (vsaj v našem vrtcu je tako).

(odgovor članu dvojček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2006 15:42:01   
Anonimen
kaj pa tiste, ki plačujejo preko trajnika jih tudi verjetno ni na seznamu če ne dobijo položnice ali kako je to?
torej verjetno ni nujno da ne plačuje

(odgovor članu dvojček)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2006 17:17:07   
sašaš
Ne, vzgojiteljice ne vemo, koliko kdo plačuje (naj ne bi vedele).

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2006 18:23:58   
PBJ
Tudi če bi vedele, o tem ni dovoljeno govoriti, saj gre tudi za varovanje podatkov.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2006 19:52:46   
kada
Pri nas vzgojiteljice ne vejo koliko kdo plačuje.

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2006 7:43:56   
Naja30
Pri nas ne vemo, vemo le kdo dobi s PTT položnico, to je vse. Pa tudi če bi vedela, kaj bi s tem podatkom? user posted image

(odgovor članu kada)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2006 9:14:15   
MH0
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
TZo tudi mene zanima...pa še to....če vsako jutro vozi očka otroka v vrtec, iskat ga hodi pa mati, a se kej "obešajo" na to, če je mati samohranilka? user posted image

Bilo bi prav, da bi se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2006 9:31:03   
sanasan
se strinjam z MHO

(odgovor članu MH0)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.8.2006 22:29:20   
Anonimen
Alo dobivate položnice po pošti, ali jih dajo vzgojiteljice vam oz. vašim otrokom v roke?

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2006 23:09:48   
sanasan
pri nas po pošti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.8.2006 21:22:00   
Anonimen
Po pošti.

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2006 10:18:00   
Anonimen
Mi tudi po pošti. Ampak vodja vrtca, Anina vzgojiteljica, pa vem, da točno ve, koliko plačujemo. Mislim pa, da tega ne trobi naokoli. Ali pa? Pa saj nimamo česa skrivat. Kaj pa bi ve rade skrile?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?