Vrtec-vzgojiteljice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Anonimen -> Vrtec-vzgojiteljice (3.8.2006 14:54:48)

Mene pa zanima, če je katera izmed vas vzgojiteljica oz. da zna odgovoriti na moje vprašanje?
Ali vzgojiteljice vedo, koliko kdo plačuje vrtec oz. ali ga sploh plačujejo(če je mati samohranilka in dobiva DSP)?
Ker pri nas  v vrtcu imamo eno vzgojiteljico, ki na veliko razlaga, kolki kdo plača, kdo je oproščen plačila! In me zanima, a je to samo na njenem zelniku zraslo ali res vse vedo?
Hvala!

Anonimen -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (3.8.2006 14:56:49)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima, če je katera izmed vas vzgojiteljica oz. da zna odgovoriti na moje vprašanje?
Ali vzgojiteljice vedo, koliko kdo plačuje vrtec oz. ali ga sploh plačujejo(če je mati samohranilka in dobiva DSP)?
Ker pri nas  v vrtcu imamo eno vzgojiteljico, ki na veliko razlaga, kolki kdo plača, kdo je oproščen plačila! In me zanima, a je to samo na njenem zelniku zraslo ali res vse vedo?
Hvala!

TZo tudi mene zanima...pa še to....če vsako jutro vozi očka otroka v vrtec, iskat ga hodi pa mati, a se kej "obešajo" na to, če je mati samohranilka? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

dvojček -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (3.8.2006 15:09:30)

V našem vrtcu vzgojiteljice ne vemo, koliko kdo plačuje vrtca, vemo pa, kdo ga ne plačuje, saj dobimo seznam s položnicami in vidimo, kdo nima položnice.

NinaŠ -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (3.8.2006 15:28:05)

Predvidevam da ne vedo (naj ne bi vedele), saj dobimo položnico v zaprti kuverti, če smo pa začetek meseca odsotni, jo pa dobimo direkt iz tajništva po pošti (vsaj v našem vrtcu je tako).

Anonimen -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (3.8.2006 15:42:01)

kaj pa tiste, ki plačujejo preko trajnika jih tudi verjetno ni na seznamu če ne dobijo položnice ali kako je to?
torej verjetno ni nujno da ne plačuje

sašaš -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (3.8.2006 17:17:07)

Ne, vzgojiteljice ne vemo, koliko kdo plačuje (naj ne bi vedele).

PBJ -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (3.8.2006 18:23:58)

Tudi če bi vedele, o tem ni dovoljeno govoriti, saj gre tudi za varovanje podatkov.

kada -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (3.8.2006 19:52:46)

Pri nas vzgojiteljice ne vejo koliko kdo plačuje.

Naja30 -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (4.8.2006 7:43:56)

Pri nas ne vemo, vemo le kdo dobi s PTT položnico, to je vse. Pa tudi če bi vedela, kaj bi s tem podatkom? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

MH0 -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (4.8.2006 9:14:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
TZo tudi mene zanima...pa še to....če vsako jutro vozi očka otroka v vrtec, iskat ga hodi pa mati, a se kej "obešajo" na to, če je mati samohranilka? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Bilo bi prav, da bi se!

sanasan -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (4.8.2006 9:31:03)

se strinjam z MHO

Anonimen -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (4.8.2006 22:29:20)

Alo dobivate položnice po pošti, ali jih dajo vzgojiteljice vam oz. vašim otrokom v roke?

sanasan -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (5.8.2006 23:09:48)

pri nas po pošti

Anonimen -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (6.8.2006 21:22:00)

Po pošti.

Anonimen -> RE: Vrtec-vzgojiteljice (7.8.2006 10:18:00)

Mi tudi po pošti. Ampak vodja vrtca, Anina vzgojiteljica, pa vem, da točno ve, koliko plačujemo. Mislim pa, da tega ne trobi naokoli. Ali pa? Pa saj nimamo česa skrivat. Kaj pa bi ve rade skrile?

Stran: [1]