|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Namesto oblačilc Mothercare
3.8.2006 22:57:20   
Nannn
Mislim so pa face...postnina je pa res mal too much...pa mi je tako zal za MC...definitivno bom iskala kaksno punco da bi skupaj narocile in si postnino razdelile...

Nannn

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.8.2006 15:04:27   
bobek05
pravljica, ravno včeraj sem bila v emporiumu v europarku in namesto MC ni NIČESAR, kotiček je prazen.... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.8.2006 15:06:06   
bobek05
glede MC oblačil pa sem že resno razmišljala, da bi se 1x usedla na letalo (EasyJet ali RyanAir) in odletela v London in si nabavla cote... Je vsaj ene 15-20 trgovin MC samo v Londonu user posted image  pa še letalo je veliko cenejši, če greš na pravi dan (včasih je povratna karta 1 euro + let. taksa)

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.8.2006 20:53:34   
Anonimen
Jaz pa bom lahko preživela tudi brez MC. Všeč so mi bile njihove pižamice. Ampak sem dobila zelo podobne (zelo lepe) po podobnih cenah v H&M. Pa še brez stopal so, kar je za malo večjega otroka čisto OK.

Bodije sem kupila pozimi z dolgimi rokavi, pa so obupen model. Bolj široki kot dolgi. Za okrogle otroke je to mogoče OK, za mojega pa je bil vstran vržen denar user posted image .  Pri vratu je imel vse golo. No, tudi poleti sem mu kupila bodije brez rokavov. So super, ampak po pravici povedano je ta material kar precej debel za poletje. Nad kvaliteto nimam pripomb.

Pa še odgovor na vprašanje: Okaidi je res drag, zato je potrebno izkoristit razprodaje, ko je -50%. 2000 za hlače pa ni več tako veliko. Ko smo še živeli v LJ, sem večkrat skočila v LeClerc, tudi tam imajo lušne stvari po ugodnih cenah. Pa ne srečujem ravno veliko otrok v istih cunjah user posted image .

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
6.8.2006 9:16:31   
bambi
Kaj pa v Avstriji (Graz) imajo Mothercare?????

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.8.2006 13:12:21   
Mimmi78
V Ljubljani sem še pred kratkim v Nami (v centru) na otroškem oddelku zasledila Mothercare blagovno znamko. Ampak je bilo dražje kot v Emporiumu v LJ.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.8.2006 14:17:49   
Lara28
Tudi v Modni hiši v MB še imajo Mothercare. Prodajalka mi je prejšnji petek zatrdila, da še nekaj časa bo, dobili so tudi novo pošiljko. Ni pa nič znižano, v Emporiumu so bili bodiji li pižamice skoraj vedno znižani, oni pa imajo polne cene. Ampak so pa ok izdelki in se še vseeno splača, predvsem pižamice se mi zdi.  

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.8.2006 20:11:09   
Urša
Kaj pa v Nami v Lj-je še?

Bobek05-grem s tabo!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.8.2006 22:44:36   
Yasminka
Ne tudi v Nami nimajo več oblačilc Mothercare.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.8.2006 22:23:36   
lolipop
Sem malo vprašala kaj se je zgodilo. Slovenski trg naj bi bil zanje baje premajhen in se z njega umikajo v celoti. Kaj so pa pol sem rinl. Saj se Slovenija ni v vmesnem času nič skrčla. Najprej te skurjo, pol pa spiuser posted image . Ampak cotke so pa še vedno luškaneuser posted image .

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
9.8.2006 23:04:37   
Urša
Jst pa bolj verjamem tisti verziji, da so se z uvozniki ''spičili''.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.8.2006 9:53:26   
lolipop
Kaj kr vsi - Nama, Emporium, Modiana?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.8.2006 11:38:17   
Businka
 user posted image  Meni je tudi zelo žal((( "Našla" sem jih, ko sem še bila nosečka. Prav manjkajo mi njihove pižamce:(  Pa še včasih v Emporiumu so imeli cune kar po 990 sit (po razprodaji). Vsaj njihove bodije sem kupila že za drugo leto.

Kaj pa je zdaj v Emporiumu (LJ), še vedno nič user posted image

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.8.2006 7:24:42   
ursa_p
Evo ... kje lahko v Sloveniji zaenkrat se kupite njihove cunje

http://www.dnevnik.si/novice/poslovni_dnevnik/194894/

Lp, Ursa

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.8.2006 8:30:19   
lolipop
Sem takoj letela v Celje in to že pred tremi tedni . Dobila sem nekaj pižamic in bodijev. Za fantke je bolj mal. Pa ni številk. V Londonu sem bla pa lih lansko leto jesen, tako, da bom šla mogoče zdaj v Mothercare v Makedonijouser posted image .

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.