Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 2.8.2006 21:47:43
|
|
|
|
Lejči
|
hm, tudi v emporiumu ne?
|
|
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 2.8.2006 21:49:43
|
|
|
|
ajdaN
|
Marks&Spencer v City parku ima podobne zadeve. Tudi cenovno primerljivo. Lejči MC v Sloveniji ni več nikjer!
|
|
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 2.8.2006 22:00:55
|
|
|
|
Lejči
|
o, to pa res nisem vedela ...res škoda....sem ful rada tam kupovala ....hvala za info.
|
|
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 2.8.2006 22:06:07
|
|
|
|
Olivija
|
kaj pa La Redoute - katalog. Imajo ogromno stvari za otroke, jaz jima ponavadi tam kaj naročim. Cene so pa različne. S stvarmi sem pa zadovoljna, edino pri čevljih sem se zafrknila, ker so bili Ani prevelki, so bili pa poletni, lahko bi jih poslala nazaj, ... Zdaj pa čakajo na Julijo. www.laredoute.si
|
|
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 7:46:43
|
|
|
|
muki1
|
Lahko pa še vedno poiščeš njihovo spletno stran, pa si kaj naročiš prek spleta . Še malenkost ceneje je, kot je bilo v trgovinah. Imam na drugem računalniku link, pa ti prilepim enkrat, ko bom utegnila. Drugače pa ZARA, OKAIDI.
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 8:23:27
|
|
|
|
muki1
|
http://www.mothercare.com Evo ga .
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 8:31:04
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Lahko pa še vedno poiščeš njihovo spletno stran, pa si kaj naročiš prek spleta . Še malenkost ceneje je, kot je bilo v trgovinah. Imam na drugem računalniku link, pa ti prilepim enkrat, ko bom utegnila. Drugače pa ZARA, OKAIDI. A si ti že naročevala prek njihovega spleta? Kako je pa s poštnino in plačilom? Nisem nikoli naročevala v tujino tako, da se mi res skoraj nič ne sanja. Za vsakršno info bom zelo vesela. Ja, jaz sem tudi zelo zelo zelo zadovoljna z njihovimi izdelki in sem večkrat zavila iz primorske v Lj samo zaradi MotherCarja tako, da sedaj res ne vem....
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 10:21:30
|
|
|
|
pravljica
|
kaj pa je potem namesto te znamke npr. v europarku v MB? in v modni hiši? drugače sama kupujem v zari in obaby...tako, za afnanje
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 10:58:16
|
|
|
|
muki1
|
Jaz še nisem, sem kot ponavadi, ostala pri načrtih , vem, da je od sodelavca žena. Ga vprašam ko pride z dopusta, daj me čez kak teden spomni na privat, se vse pozanimam. Pa pri preračunavanju v tolarje ne pozabi, da so to funti, ne evri.
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 11:01:15
|
|
|
|
Jančika_
|
Sem si šla malo pogledat tole stran z resnim namenom, da kaj kupim (mož je ravno na eBayu spet kupil nek klinčev objektiv , zakaj si še jaz ne bi mogla kaj privoščiti, pa čeprav za otroke) - ampak hudiča, čisto vse, ampak res VSE, na kar sem kliknila, je out of stock (vsaj v tisti velikosti, ki me zanima). Nej grejo nekam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2006 11:22:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 11:26:12
|
|
|
|
Urša
|
cca.350.
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 11:32:49
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Tudi jaz sem malo pregledala njihove strani pa je vse OUT.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2006 11:52:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 11:56:34
|
|
|
|
Urša
|
Poštnina je draga! Out of stock je pa zato,ker gre za znižanje poletne konfekcije v glavnem in je že skoraj vse pošlo...iz redne prodaje je pa še večina na zalogi.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2006 12:07:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 12:10:14
|
|
|
|
nana 27
|
Urša, sem pogledala poštnino Res so dragi.25 funtov je poštnina
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2006 12:15:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 13:58:19
|
|
|
|
Ada
|
Najlepša hvala vsem za odgovor! Sem že gledala njihovo spletno stran, vendar je poštnina res draga. Nisem vedela, da ima Marks& Spencer tudi stvari za otroke! Zaro že poznam, vendar je v MB bolj slaba izbira, ne vem, kako je v Lj. Katalog bomo naročili, znamk Okaidi in Obaby pa ne poznam, kje pa se dobijo njihove stvari?
|
|
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 17:23:51
|
|
|
|
pravljica
|
okaidi je v centru MB, ne vem, kaj je tisto za en trg pri modni hiši, kjer je bil prej big star...imajo kar drage stvari (vsaj meni se zdi tako), ampak všeč mi je pa vse in za frajerišat se splača it tudi tja pogledat
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 22:08:12
|
|
|
|
Lejči
|
okaidi je tudi v celjskem city centru
|
|
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 22:33:17
|
|
|
|
Nannn
|
A katera kaj ve a je postnina 25 funtov ne glede koliko narocis izdelkov ali se posledicno ta se poveca LP Nannn
|
|
|
|
RE: Namesto oblačilc Mothercare 3.8.2006 22:45:16
|
|
|
|
soncek&luna
|
nann kolikor sem zasledila na njihovi strani je to postnina do 2kg... najprej je seveda drazje
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.