petri85 -> RE: AVGUST 2005 (28.8.2006 21:49:04)
|
Ojla! Prvo, Juretu, Ažbetu, Demi in Vidu pošiljava z Davidom [sm=pikapoka2.gif] , da čimprej ozdravijo! Jessy,nikoli ne vemo, kaj se bo zgodilo jutri. Ne morem verjet, kakšne usode doletijo ljudi. Sem postala prav žalostna, kaj je doletelo družinico, sedaj že preminule tvoje sošolke. Takole sem res prav hvaležna za vsak preživet dan, ki mi je dan z mojimi najbližjimi! Tamala in Nataša, tudi jaz močno držim pesti, da dobita službi! No, jaz sem skrbi s službo sedaj lahko za 1,5 leta odložila. Namreč meni je moja služba sama zelo všeč, ker sem ves čas v stiku z ljudmi, pa tudi v roku 8 urnega delovnika se opravlja več različnih stvari. Kot veste, delam na našem edinem letališču. Delovno mesto je namenjeno 5. st. izobrazbe, pa nas je večino zaposlenih, ki imamo 7. st[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tudi jaz delam povsem drugo stvar, saj sem dipl. ekonomist. Moram reči, da plača sicer ni slaba. Imam tudi le 5 min od doma. Ima pa ta služba en velik minus in to je delovnik. Ker Letališče nikoli ni zaprto, se dela petek in svetek. Večinokrat to v praksi zgleda tako, da 2 dni delaš po 12-14 ur potem si pa 2 ali 3 dni frej. Prej, ko sva bila sama, je bila to super služba, ker sem bila res ogromno doma, pa sva z možem letela na kak krajši dopust, brez da bi zato morala dati dopust! Danes, ko smo pa družina, pa si ne predtavljam, da bi bil mož v nedeljo sam z otrokoma. Zato bom tudi jaz verjetno konec drugega leta šla v akcijo za čim novim. Drugače pa vsem, ki te dni začenjate s službami, želim čim več užitkov in čim manj težav vašim malčkom, ki se bodo pazili pri babicah ali v vrtcu! A potem, 9.9. še vedno velja za piknik? Jaz za takrat še ne morem nič reči, ali prideva. Mož je ravno takrat v Ameriki in bom videla, če si bom sama v tem stanju upala z našim živčkom priti. Seveda vam sporočim še pravi čas. No, tudi pri nas je sedaj cele dneve na planu letanje. Še najbolj sproščeno se počutim, če smo v hiši. Kajti, takoj, ko stopi na dvorišče ga že lovim, ko leti od enih sosedov k drugim! Pa kakšno imamo tudi mi v trgovinah - leta od police do police in kar prenaša stvari z enega konca na drugega, da mu komaj slediva, kje je kaj vzel. Tako, da smo trenutno še najbolj varni, če je pripet v vozičku! Mene je tudi prejšnji teden dobil en prehlad in imam še vedno zabasn nos, ampak je vsak dan bolje. V soboto smo cel dan pohajali po Celovcu in se preskrbeli s cunjami(predvsem Davida) za letos! Kety, tale vaš Timon pa že obvlada![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Mi tudi vedno vemo kdaj kaka, ampak takrat je že malo pozno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Aja, sem zasledila, da nekaj govorite od Telebajskov. Pri nas so tudi zakon. Druagče pa se vsak ponedeljek okoli 15.30 vrtijo na SLO1 - jaz jih sedaj tam snemam, če se spomnim. Danes je bil 15 del od 45, tako, da si jih lahko kar nekaj še nasnemate, če želite! Jutri greva tudi midva malo na obisk v službo, da pokaževa, kako velik je David, pa seveda kako velik je že mamičin trebuh (ki mu nikakor več ne morem reči trebušček!) No, sem se razpisala - boste mele kaj brat! LP!
|
|
|
|