|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako lahko kaj takega izjavi....
1.8.2006 8:48:42   
Anonimen
A spetuser posted image  A nisi zadnjič naredila načrt in poslala pismo na CSD? Nič več ne razumem. Ubogo deteuser posted image ...

(odgovor članu Mala koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
1.8.2006 11:46:03   
*Karmen*
Oh, Tassy, razumi, da je reakcija tvojega partnerja povsem pričakovana. Razumi, da je zmeden. Imaš drugega, še vedno pa mu s svojo prisotnostjo daješ upanje, da mogoče, mogoče boš pa le ostala z njim. Verjemi, da mu ni lahko. Človeku je najtežje takrat, ko ne ve kaj ga čaka. To človeka dobesedno ubija. Zato bi bilo zelo "fer" od tebe, da se odločiš za enega od njiju in da vsi začnete živeti naprej. Saj ne morete kar štirje dobesedno samo vegetirati le zato, ker ti ne veš česa si zares želiš. Če do sedanjega partnerja ne čutiš več tistega kar čutijo partnerji, ki se ljubijo, mu to vsaj odkrito in odločno povej, da bo lahko stopil na novo pot. Tudi ti bi se potem počutila bolje. Živeti z nekom, ki ga ne ljubiš (več) je zelo težko. Vsekakor pa v vsakem primeru poskrbita, da bo vajina princeska dobila veliko ljubezni in pozornosti obeh. Verjemi, tista izjava tvojega partnerja, da mu je "kao" vseeno za vajino sončico, je bila izrečena v jezi, v lažnem upanju... Tvoj partner je poskusil verjetno že čisto vse, da bi ostala skupaj, ker pa to ni obrodilo sadov, bo sedaj poskušal vse, da se razideta. Enostavno zato, ker ne more več živeti v negotovosti. Zdaj je tvoja naloga, da narediš finalno potezo. Reši sebe, vajino sončico in tvojega partnerja te zares mučne negotovosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.8.2006 15:13:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Čaki, a nisi zadnjič pisala, da si šla stran? Ne sledim več. user posted image
Torej imaš drugega, zakaj si pa še vedno s sedanjim partnerjem?

Se bojim draga Tassy, da je neki hudo narobe s tvojo psiho!! Ustvarjaš si iluzije!!!! Enkrat ga sovražiš, potem greš z njim na morje, naslednjič se dobiš z loverjem - a je res kej med vama al tudi tuki fantaziraš??
kdaj boš dorasla???

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
1.8.2006 15:29:02   
Anonimen
Se bojim draga Tassy, da je neki hudo narobe s tvojo psiho!! Ustvarjaš si iluzije!!!! Enkrat ga sovražiš, potem greš z njim na morje, naslednjič se dobiš z loverjem - a je res kej med vama al tudi tuki fantaziraš??
kdaj boš dorasla???

Dobr da si mi dala misliti kdorkoli že si, sej vem da mi nočeš nič slabega.....

Nikjer nisem napisala da partnerja še ljubim - med nama ni nč več....

......glede morja z njim??? A mi je preostalo sploh kaj drugega kot da sem šla??? Če ne drugega, sem vsaj otročku privoščila veselje...če si že jaz ne zaslužim oddiha.Sej to je bil najbrž tud zadnji dopust z njim(vsaj sama pri sebi sem tako sklenila).....s tem sedanjim.....

Da si ustvarjam iluzije....to pa ne drži...točno vem kaj hočem. Partnerja, ki me bo v prvi vrsti sprejel tako kot sem, me spoštoval, imel rad mojega otroka, takega ki niti pomislil ne bo na to da me bo udaril.

Da fantaziram o vezi z ljubimcem?
Nikoli ne fantaziram....in tudi tukaj ne fantaziram......verjemi. Je pa res da nočem z glavo skozi zid.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
1.8.2006 15:34:19   
Anonimen
Šla sem stran ja......v zasilno rešitev......domov k svoji mami (enkrat lani, enkrat letos), ki me je skoraj zbrcala...ki me je prisilila in to že 2X!
Ne obsojam svoje mame, ona misli da je to zame in za mojo punčko najbolje.......zgleda da moram tudi jaz trpeti v nesrečnem "zakonu" kot je in še vedno ona. Vedno mora biti po njeno, pri vseh odločitvah.....
Sem se zavedla da ne bom odvisna od drugih, da sem sama krojač svoje in maline(hčerine) usode.....

Delam na tem da nama bo enkrat bolje.....

Čas bo pokazal svoje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
1.8.2006 15:39:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Karmen*
Zdaj je tvoja naloga, da narediš finalno potezo. Reši sebe, vajino sončico in tvojega partnerja te zares mučne negotovosti.

Karmen zelo fajn si mi tole napisala.

Hvala bogu pa moj sedanji ne ve za loverja......drgač me takoj na prag postavi če izve.

Verjemi da bo izvedel ko bo čas za to - izvedel bo ko bova z malo na varnem - na svojem, pa čeprav v eni mičkeni luknji.
Jaz vem da bom imela mir.

Jasno je da nikomur ni lahko - ne meni, ne mojemu sedanjemu partnerju, ne loverju......(ki se mu jokam na rami).

Čas bo prinesel svoje in sama sem odgovorna za svoja dejanja.

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
1.8.2006 15:40:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka
A spetuser posted image  A nisi zadnjič naredila načrt in poslala pismo na CSD? Nič več ne razumem. Ubogo deteuser posted image ...

Žabonka na CSD sem šla povedat kake so razmere v naši hiši, kaj je vse bilo, kaj se je dogajalo,.....
Veliko novega sem izvedela.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
1.8.2006 16:42:19   
dory
Tassy...dobronameren nasvet...dej pejt mal v ilegalo, postimaj stvari tko kot se zagre...cez cas bi rada brala,da si zadevo zrihtala...

Bols to,kot pa da s tole telenovelo kazes predvsem na to, da nisi zrela za it se druzino,kaj sele met otroka...

vse dobro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.8.2006 16:55:04   
Anonimen
teja. se čist strinjam s tabo....

Tud jaz bom z največjim veseljem napisala da sem poštimala.

Pa hvala.....user posted image

Vsaka španska, mehiška limonada ima svoj konec user posted image user posted image user posted image  tko da bo ga tud moja doživela user posted image

Pa ne mislit da se sedaj iz sebe norca delam, brijem ali kakorkoli že....
"V tem momentu si nič ne želim močneje, kot dočakati dan ko mi bo uspelo s pravimi besedami postaviti nasilneza na pravo mesto in zapustiti prizorišče z dostojanstvom!"

In ne ne obtožujem partnerja......oba sva "in it"

< Sporočilo je popravil Tassy -- 1.8.2006 17:00:32 >

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
1.8.2006 17:47:05   
G in T
Sem že mislila, da bom samo brala, in nič napisala, pa sem se premislila.

Ni mi glih všeč, da tako udrihate ene po njej. Jaz pa verjamem, da je v precepu, da ne ve, kako in kaj.

1) Ne živi pri svojih starših ali v svojem stanovanju (že tukaj je problem)
2) Ne sme nazaj k svoji mami, ker se ne razumeta. (še večji problem)
Kam naj potem gre? Stanovanj ni, niti socialnih, kaj šele drugih.Torej je prisiljena biti vsaj nekaj časa še tam, in poslušati ter občutiti bogsigavedi kaj vse. Imeti agresivnega moža ali partnerja ni lahko, to lahko potrdi tudi katera od vas...
In, da si je omislila ljubimca ali fanta, ni nič narobe, bo vsaj imela uporo, ter veselje, da se čimprej izkoplje iz tega sranja.
Vem pa tudi, da velikokrat partnerji izrabljajo svoje otroke, da se med seboj izsiljujejo, mečejo otroka iz "naročja v naročje", kar je nizkotno in nesprejemljivo, ampak tako pač je. To je njihovo orožje. Žal! Žalostno!!!

Sama ti lahko svetujem, le to, da čimprej najdi rešitev:odhod iz skupnega gospodinjstva.
Preživnino bosta usklajeva na CSD-ju, plačevati jo mora, po zakonu, če je ne bo samovoljno, jo bodo trgali od plače. Če službe nima jo dobiš od Preživninskega sklada.

Bodi močna, in pripravljena na življenje, sledi svojim sanjam, in naj te na površju razburkenega morja drži dete, ki te potrebuje in ti njega.
Srečno Tassyuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.8.2006 18:04:23   
Anonimen
V varno hišo lahko gre,

če ne bi bil nasilen, bi lahko šla!

Moja mama je bila ena taka tetka strahopetka, v dobro ji štejem edino, da je družba smatrala koristno za otroka, da se partnerja ne ločita, če je nasilje v družini, smrtnega strahu, ki sem ga vedno znova doživljala pa le ne bom pozabila.

(odgovor članu G in T)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
1.8.2006 18:35:43   
Anonimen
No, zdaj mi je pa malo bolj jasno.
Tassy, drži se, mislim nate in prosim, prosim, naredi TISTO, kar je za tvojo princeskico in zate najbolje!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
3.8.2006 21:48:16   
Micy
Ampak ti res nisi zrela za družino kaj šele za otroka.
Jest ne razumem kako se to lahko zgodi, kako nisi prej ugotovila da ga ne ljubiš zakaj si v to spravila še vajino punčko.

Včasih sem dobivala pripombe da sem nezrela in še ne dovolj resna ker jih mam šele 20 ampak hvala bogu, sem si v glavi poštimala kdo bo moj mož za celo življene in z njim imam tudi prečudovito deklico.

No vsak po svoje.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.8.2006 21:49:36   
*Karmen*
No, zdaj je tudi meni vse bolj jasno. Iz postov ostalih sem nekako razbrala "kao", da tvoj ve za ljubimca, kar očitno ne drži.  In o kakšnem nasilju tudi nisem imela pojma. O tem, da te mama noče sprejeti tudi ne. Svojega mnenja ne bom v celoti spreminjala - finalna poteza je še vedno tvoja. Čimprej zapusti tega neandertalca in pusti to grdo obdobje za seboj. Pojdi v varno hišo ali pa si čimprej najdi vsaj kakšno sobico, kjer bosta preživeli tiste najbolj krizne čase.

Zanima me, če je tvoja mama definitivno odločena, da ti ne bo nudila pomoči? Si ji kaj takšnega ušpičila ali le NOČE videti kaj se ti dogaja? Saj je vendar tvoja mama. Če nič drugega bi ti lahko vsaj s toplo besedo in objemom olajšala zadevo.

< Sporočilo je popravil *Karmen* -- 3.8.2006 21:50:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.8.2006 9:00:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Karmen*

Iz postov ostalih sem nekako razbrala "kao", da tvoj ve za ljubimca, kar očitno ne drži.  In o kakšnem nasilju tudi nisem imela pojma.
Zanima me, če je tvoja mama definitivno odločena, da ti ne bo nudila pomoči? Si ji kaj takšnega ušpičila ali le NOČE videti kaj se ti dogaja? Saj je vendar tvoja mama. Če nič drugega bi ti lahko vsaj s toplo besedo in objemom olajšala zadevo.

Karmen seveda partner ne ve za "ljubimca" - in sprva ni bil "ljubimec"(prijateljstvo je prerastlo v obojestranska čustva, a je to kaj slabega???user posted image user posted image Seveda se pa ne bova zaletela, dokler ne bom razčistila!).
Nasilje....po enem letu sem včeraj spet dobila udarec, ki mi ga je zadal (in to direkt po glavi,da me danes boli glava). Razlog:moja "izzivalnost". Tokrat ne bom dovolila da se ponovi!!! Vem kaj mi je storiti....In zanalašč pred malo, mala pa se že zaveda in je jasno začela jokat:"Ati ne tepat mamice!" Za zamisliti se je, ker ne želim da moj otrok še kaj hujšega vidi, doživi.

Ja mami je definitivno odločena da mi ne bo nudila pomoči drugače kot z besedami - sem se že včeraj zvečer pogovorila z njo. Tukaj je vmes drug dejavnik (ne želi da se ona in mož prepirata zaradi mene, kot sta se v preteklosti, do mojega 17.leta, ko sem še živela doma)

Glede partnerja - ne obsojam ga, samo vseeno nihče si ne zasluži udarca!!!
In izsiljevanj v stilu:"lahko greš preko mojega trupla, lahko greš sama, brez otroka" imam resnično dovolj -
kdo je tukaj nezrel??? user posted image user posted image

Pa da še pojasnim - otrok ni bil načrtovan (za Micy) in pred otrokom je bilo vse drugače.....Prehitro se je to zgodilo, a časa žal ne morem prevrteti nazaj, lahko pa ga zavrtim naprej - nama z malo v korist.

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
4.8.2006 9:08:34   
baguSka
Včasih sem dobivala pripombe da sem nezrela in še ne dovolj resna ker jih mam šele 20 ampak hvala bogu, sem si v glavi poštimala kdo bo moj mož za celo življene in z njim imam tudi prečudovito deklico.

Jao jao. Kere besede. Ej, zarecenga kruha se najvec poje in samo moli boga al pa kogarkoli, da se teb slucajno kej tacga ne zgodi!!!!!

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.8.2006 9:09:31   
baguSka
Teb Tassy pa sploh nimam kej povedat. Sej sama ves. Vse kar je, lahko stiskam pesti za vaju.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.8.2006 9:15:25   
sanasan
punca, če že sebe nimaš rada, poskrbi vsaj za svojo hčerkico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sploh ne vem, kaj še moraš razščiščevat...to lahko počneš tudi drugje ne le pri nasilnem partnerju!

dokumentiraj (pri zdravniku, policiji...) te udarce in takoj v varno hišo, če ne moreš drugam!

naredi to za svojo HČI, če že zase ne! stori nekaj, dokler ne bo prepozno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.8.2006 9:22:25   
sanasan
če ne najdeš te moči v sebi, poskusi s SOS telefonom, najdi si psihologinjo ali kaj podobnega, da ti odpre oči in te vzpodbuja!!!

pa ne mislit, da ti kar tako nekaj fantaziram, pred leti sem se rešila nasilnega partnerja...oprostila sem mu eno klofuto, drugič pa bi me skoraj ubil!!!! ne čakaj, da te tako premlati, da se niti pobrat ne boš mogla...

pa ne misli, da je tvoja hčerkica premajhna, da bo to morda enkrat pozabila... možev sin se še sedaj pri 12 letih natanko spomni, kaj je njegova mama vpila, metala pred 9,10 leti!!!!!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.8.2006 9:27:54   
sanasan
aja, pa ne se sekirat, da ga morda nisi prej dovolj spoznala...nikoli ne veš, kaj in kdaj se ti lahko zgodi.... mene je premlatil po 3 letih precej dobrega odnosa....vzrok: ni prišel domov, kot sva se zmenila in sem po pol ure čakanja odšla sama s kolegico na kosilo, njemu pa pustila sporočilo...ko sem se vrnila, sem jih pa 'dobila', pa prej nisva imela nobenih posebnih problemov...še sedaj ne vem, zakaj se mu je strgalo....

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.8.2006 10:33:55   
FERBEC
JOJ ženske ..... kje najdete te patrone ..... matr si raj roko odgriznem kokr pa da jo udarim ....

Sicer pa Tassy .... ni kaj za povedat .... so vsi že pred mano povedal ....
.... naslednič k te bo udaril ..... sam šus v jajca user posted image .... brez milosti

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.8.2006 10:51:21   
Anonimen
Dopolnjujem Ferbca:

http://www.karate-zveza.si/klubi.asp

http://www.judo-zveza.si/Default.htm

http://www.polyteam.net/index.php?s=samoobramba

(odgovor članu FERBEC)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
4.8.2006 11:14:08   
mamči
Ojojjoj Tassy ! Kaj na ti napišem ? Vse možno so ti že svetovali, daj naredi nekaj no !
Zbudi se !!!

Čisto tako : nehaj s takim življenjem in naredi nekaj ! kAKO DOLGO ŠE IMAŠ NAMEN TAKO ŽIVET ?

Oprosti, samo jaz te težko razumem, res. Jaz ne razumem, da lahko nekdo tako živi in to iz dneva v dan !? Kaj se v mali otroški dušici dogaja, pa boljše da ne pomislim....
Nič ti ne pomaga, da analiziraš dogajanja pri vas doma, sčasoma boš imela polno vsakovrstnih nasvetov, samo ti sama pa lahko zadevo spremeniš.

Ne razumem, kako te lahko vedno znova pretepa ?! Ne vem, sama sem bolj nežna duša, sam definitivno, da bi ga užgala po kurbusu, če bi se me samo malo bolj grobo dotaknil. Sploh pa pred otrokom. 

Itk, da je edina rešitev, da spokaš čim prej. Tvoj partner te tako psihično, kot fizično maltretira. Napako si naredila že, ko te je prvič udaril, ker bi se mogla postavit zase....no, pa saj to je zdaj itak vseeno.

Odidi, če greš danes je že prepozno. In še nekaj : ne čakaj na odločilne korake od tvojega novega prijatelja (ti nič ne oporekam, da ga imaš - hvala bogu !).
Da se ti ne bo zgodila, da boš čakala, da je med vama kaj bolj resnega in se boš kao pol odločila. NE! Ti in malčica sta država zase, pa če imaš koga ob sebi ali ne .
Če sta za skupaj, bo itak čas pokazal, samo ti moraš najprej sebe in otroka spravit v normalno, umirjeno okolje!
Pa tud, da boš ta novemu non - stop na rami jokala, po moje ni na dolgi vek. Slej, ko prej se bo naveličal tvoje neodločnosti in šel svojo pot.
To je moje mnenje.
Ima pa tvoj neandertalec edino srečo, da ni naletel na tako, kot sem jaz user posted image . Mater mu ...eh..

Žalostna zgodba, ki pa še lahko ima srečen konec. Časa pa nimaš več dosti, ker škodo  ki je nastala zarad nasilja pri tvoji punčki, ne bo lahko ozdraviti.

Daj, naslednjič napiši kaj vzpodbudnega. Veliko ljudi tu gor verjame, da si dovolj zrela, da točno veš  kaj moraš naredit!
L.P. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
4.8.2006 11:32:44   
Micy
Baguška: Čist možn je da se to tud men zgodi, ampak ne iz moje strani, če me bo pa dedc prevaru bom pa že zmogla. Narobe si me razumela.
In tud to vem da se zarečenga kruha največ poje, ampak do zdej ga še nisem hvala bogu, je pa še precej Življenja pred mano in marsikaj me še čaka.

Tassy zate pa nisem vedla da te pretepa, in da maš težave, sem prepovršno prebrala, popokaj šila in kopita in pejt, reši sebe in tamalo. v moji bližini sta dva materinska domova, kjer bi te mogoče vzel, dej prošno probaj na vse načine.

Držim pest zate, pa upam da mi nisi kej zamerla, nism dobr prebrala.

Love is in di er.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.8.2006 11:37:54   
david
IZVIRNO SPOROČILO: FERBEC
.... naslednič k te bo udaril ..... sam šus v jajca .... brez milosti

Še prej pa naj zmoli očenaš, ker ga verjetno potem ne bo več mogla. Žal taki nasilneži večinoma niso iz filmskega testa in jih protiudarec ne šokira in spreobrne ampak ravno nasprotno.

d.

(odgovor članu FERBEC)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?