Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: samo razvajat in nič vzgajat 16.8.2006 12:52:23
|
|
|
|
kalbo
|
Zdej kako sladkarijo gor ali pa dol že prenesem. Da bi jih pa dobil, da otroka ne privežejo v sedež mi pa dvigne pokrovko tako visoko, da enemu nebi več padlo na pamet vozit otroka drugje kot v sedežu. Ženino pokrovko bi pa gotovo neslo še višje.
|
|
|
|
RE: samo razvajat in nič vzgajat 16.8.2006 13:15:22
|
|
|
|
vesna.com
|
No jaz sem tudi ene osnovne stvari ki se meni zdijo povedala(otrok privezan,ne silit jesti,...),kar se je pač meni zdelo pomembno,pol pa, starši vzgajamo-stari starši razvajajo.
|
|
|
|
RE: samo razvajat in nič vzgajat 16.8.2006 13:18:23
|
|
|
|
srki
|
Jaz imam pa kar srečo, kar se tega tiče. Moji starši mu dajo vedeti, da se vse ne sme in imajo neko mejo. Njegovi starši pa so bolj popustljivi do njega in to verjento zato, ker ga vidijo bolj malo in ker je njihov prvi vnuk (poleg dveh vnukinj) in kaj jaz vem zakaj še. Vse bi mu dali. Vse dovolili. Če piše po prtu s kulijem, rečejo, pa naj piše, bom že oprala. Se ne strinjam s tem. Ali pa mu ponudi celo košaro sladkarij! To me tudi razkuri. In seveda, ko pridemo k njim, je prvo vprašanje, "mama, imas kaksno kacalado(čokolado) ? In ker je mama ni imela, je deda poslala v trgovino po čokolado. NO, sem jaz preprečila, da ni šel. Zaradi želje po čokoladi pa res ni treba ekstra hodit po čokolado. Zato te čisto razumem, da si jezna. Samo moram pa priznat, da če jim jaz rečem, da se pa z določeno stvarjo ne strinjam, me pa upoštevajo. Blagor meni, a ne
|
|
|
|
RE: samo razvajat in nič vzgajat 16.8.2006 15:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz od starih staršev zahtevam samo nekaj osnovnih stvari, sicer se pa sploh ne vtikam v to, kaj natanko z njo počnejo takrat, ko me ni zraven. Zaenkrat nisem opazila prav nobenih "stranskih" učinkov njihove vzgoje, pa čeprav dobro vem, da je marsikdaj zgrešena. Na primer, tast preveč preklinja, tašča se pogovarja z njo v glavnem v popačenih pomanjševalnicah, našadva jo ovijata v vato itd itd. Ker vem, da v svoji osnovni družini prejema kvalitetno vzgojo, njej in starim staršem puščam dovolj svobode. In tako bo, dokler ne bom koga zalotila, da ji: a) ponuja alkohol za probat b) je ne privezuje v avtosedež c) ponuja samo sladkarije
|
|
|
|
RE: samo razvajat in nič vzgajat 16.8.2006 16:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, smo pa res sitni. Nikoli na ni prav. Ker meni gre pa na živce, če mi tašča otroka vzgaja in to vpričo mene. Ker imam občutek, kot da hoče v bistvu vzgajati mene. In občutek me ne vara. Meni se zdi, da so babice in dedki zato, da razvajajo. Mi jih pa vzgajamo. Seveda pa morajo upošptevati našo voljo, če kaj posebno naročimo. Jaz zaenkrat še nisem nič naročila, vsaj ne spomnim se zdajle nič.
|
|
|
|
RE: samo razvajat in nič vzgajat 29.9.2006 20:12:33
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Se opravičujem, ker tako dolgo nisem odgovorila, s sinkom smo bili pač dolgo v bolnici, danes pa sem temo našla. Torej, glede knjigic, slikanice so kičaste, ker so zgodbice skrajšane in natrpane na nekaj straneh, prevodi so zanič, polno je slovničnih napak, besedišče je skromno. Ilustracije so kičaste, kar prepoznaš, ker je slika prenatrpana, predivjih barv. vsi obrazi so enaki. Kvalitetna otroška ilustracija ne vsebuje veliko podrobnosti, običajno je naslikana v nekaj potezah, barve so običajno umirjene, razen če je želel avtor z njimi kaj posebnega poudariti. Zame so zelo kvalitetne slikanice od Epte. Pri njih boš težko našla kič. Za druge založbe pa ne vem, ker nikoli pri nakupu ne gledam založbo. Založba Grahovec pa mi je takoj padla v oči, ker je res očiten kič, vsaj tisto, kar moja tašča kupuje, drugih njihovih slikanic pa ne poznam. LP Pi-kica
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?