Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste, ki imate pomivalne stroje 7.8.2006 9:26:39
|
|
|
|
MH0
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Moti me, če bi umazana posoda čakala v stroju, da ga napolnimo (kar ga do večera verjetno bi), ker se razvije en prav grd vonj. Mi v takšnem primeru uporabljamo splakovanje.
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate pomivalne stroje - cena t... 7.8.2006 10:04:51
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MH0 IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Moti me, če bi umazana posoda čakala v stroju, da ga napolnimo (kar ga do večera verjetno bi), ker se razvije en prav grd vonj. Mi v takšnem primeru uporabljamo splakovanje. jaz tudi, vsaj predpranje dam, če je posoda zlo umazana, pa vem, da bo enčas stala - ampak to se redko zgodi. CENE TABLETK: za vse, ki morate spet v trgovino - jaz sem uspela včeraj nabavit Somat 5. v sparu in mercatorju je po 1.999,00 SIt 64 KOM. to je velika pakunga.
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate pomivalne stroje - cena t... 7.8.2006 10:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Somat je 120 tablet 1990 SIT v Leclercu. Vsaj bil je pred kakšnimi 3 tedni.
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate pomivalne stroje - cena t... 7.8.2006 10:22:17
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Somat je 120 tablet 1990 SIT v Leclercu. Vsaj bil je pred kakšnimi 3 tedni. pri nas ni leclerca. nismo med privilegiranimi.
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate pomivalne stroje - cena t... 10.8.2006 9:54:32
|
|
|
|
bamby
|
Odgovor za Cmokec: Tudi pri nas uporabljamo program za splakovanje, če se posoda nabira več kot en dan. Ko sva bila z še sama, sva jo nabirala tudi 3 dni. Danes največ dva, pa še tisto peremo na cenejši el. tok (največkrat), zato po kosilu zelo poredkoma peremo.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.