KIRA -> tiste, ki imate pomivalne stroje (28.7.2006 13:20:59)
|
tiste, ki imate pomivalne stroje, kaj uporabljate - tabletke, prašek.... ??? zanima me zato, ker jaz pomivalnega stroja nimam še preveč dolgo, to je moj prvi. tak navaden, 5 programov (vključno s predšranjem), čist poceni. sem si želela takega z displejem, ampak žal ni bilo izveddljivo. kot čistilo sem si pa izbrala somat tabs 5 in sem zelo zadovoljna z njimi. zame so odlične, ker super operejo. drugega ni treba dodajat, razen tisto sol za stroje, ker imamo iredno trdo vodo v studencu. vedno tako čista posoda, da se lahko gledaš note, nikjer flekov, nikjer ostankov hrane, pribora ni treba dodatno polirat, pa še kozarce zaščiti pred obrabo / korozijo. nisem uporabljala še nič drugega (razen enkrat sem pri 1 pomivanju sprobala calgonit 4 - pa mi ni bil všeč, mislim - somat je dal boljši učinek). somat ima svojo ceno, pa me zanima, kaj uporabljate ve - pa kako ste zadovoljne z učinkom pranja (odmaščevanja, kako odstranjuje zasušene obloge, kako se svetijo kozarci - ni flekov, kako se sveti pribor - če ga je špotrebno polirat itd)....
|
|
|
|