Anonimen -> RE: SPEEDY SX QUINNY-zadovoljne? (21.10.2006 0:24:04)
|
Moje mnenje: Plus: - super vodljivost -velika kolesa za razgiban teren -enostaven za zložiti -fancy izgled Minus: - ravno za milimetre se ga stlači v male avtomobile (clio, peugeot 206, astra,...) -nefunkcionalen športni del vozička: nima prednjega varovala (ograjice), nima senčnika ali vsaj možnost premikanja ročajev, ni možno nastaviti popolnoma ležečega ali popolnoma sedečega položaja, nestabilno naslonjalo,... - 5 točkovni pas (pa ja, priveži otroka ko ga začne vse zanimat in to s 5 točkovnim pasom! Je treba otroka zategnit, da skoraj ne more dihat, če se zaradi dretja in utesnjenosti prej ne zaduši ali pa se izmuzne iz paščkov....) V glavnem, jz sem za ta voziček tukaj na forumu slišala same pohvale, zato sem se tudi odločila za nakup. Ne vem, mogoče sem preveč pričakovala, ker sem zdaj zelo razočarana. Tamala se pa sploh noče vozit v njem. Če jo samo nesem proti vozičku je že takoj histeričen jok. Valda, če je pa s tistimi pasovi tako omejena, pa še sonce ji direkt v oči sije.... Imamo pa 10 let starega Plikota (peg perego), v tem pa uživa 100 na uro! Sigurno pa je super voziček za košaro ali lupinico, športni del vozička pa ni vreden svojega denarja!
|
|
|
|