RE: SPEEDY SX QUINNY-zadovoljne? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

draja -> RE: SPEEDY SX QUINNY-zadovoljne? (30.10.2006 12:51:49)

Joj Arielca, 1000-krat hvala!!! Zdaj si odpravila zadnjo pomankljivost, ki me je še motila pred nakupom Speedija!! Ti ne morem opisati, kako sem ti hvaležna, ker nimam zdaj nobenega dvoma več o izbiri vozička.

Lep pozdrav vsem, ki že oz. še boste uporabljali Speedija!

atena777 -> RE: SPEEDY SX QUINNY-zadovoljne? (21.4.2007 9:13:30)

Mene pa zanima pri katerem mesecu se lahko zacne uporabljati Speedy sportni del, namrec imam tezavo, da mali noce biti vec v kosari (star bo 11 tednov, ker hoce ven gledati). Pa se mi zdi, da je se malo premajhen za v sportni del?

LP, A.

Mehičanka -> RE: SPEEDY SX QUINNY-zadovoljne? (22.4.2007 15:33:06)

V športni del sem jo dala malo pred 4 mesecem. Dokler je samo spala je še šlo, ko pa je začela intenzivno opazovati, pa se ni hotela več vozit. Zato smo šli na Freestyle Comfort - zdaj je OK.

Lianna -> RE: SPEEDY SX QUINNY-zadovoljne? (25.4.2007 8:23:16)

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Mene pa zanima pri katerem mesecu se lahko zacne uporabljati Speedy sportni del, namrec imam tezavo, da mali noce biti vec v kosari (star bo 11 tednov, ker hoce ven gledati). Pa se mi zdi, da je se malo premajhen za v sportni del?

LP, A.

Glede na to, da je star 11t sploh še ne v športni del. Športni del je namenjen od 6m starosti naprej oz. ko otrok že bolj samostojno sedi. Poskusite ga raje zamotiti s kakšno igračko itd.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]