|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NUDISTIČNA PLAŽA
14.8.2006 10:44:02   
helena80
Čez dva tedna gremo po treh letih premora spet kampirat v nudističen kamp in se že ful veselim.   

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.8.2006 11:57:29   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: abi
Biti ali ne biti NUDIST ?  

Če se le da. Najraje malo bol na samem.

Samo z majcenimi ne gremo na samo in tudi ni veliko plaž za majcene. Tako da sem moral kar pretrpeti v mokrih kopalkah - ker mi gre tudi preoblačevanje na živce.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.8.2006 13:53:15   
Anonimen
Ne nudistuser posted image  Nikoli nismo hodili na nudisticne plaze, pred kakimi 4, 5 leti sem bila dvakrta v Kanegri, obakrat v kopalkah (nekaj casa sicer zg. brez; mi ni bil fajn filing), zdaj se pa zaenkrat se vedno soncnim z zgornjim delom kopalk, ne glede na to, da sta ble sestre in sestricna toples. Naj bodo, ce jim pase, meni pac (se?) ne.

Sploh pa ne s teto, stricem, njegovim bratom itd ...

Kje na samem in s fantom pa ni panike za toples, spodaj bom pa kar lepo oblecena. Najvec, kar bi se 'slekla', bi ble kvecjemu se tangice. Vec pa ne. Se navadis na belo rit in crteuser posted image  Mokre kopalke me pa ne motijo.

Aja, ce me pa vsi gledajo v kopalkah, mi pa dol visi. Pa tut kake kopalke so moderne se ne obremenjujem, imam take, ki so meni trenutno vsec, pa jeuser posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
14.8.2006 14:12:39   
Rok_LM
Načeloma me nudisti ne motijo dokler ležijo po plažah, žal pa grejo včasih malo čez mero dobrega okusa ko se sprehajajo nagi v marketih med stalažami s hrano in sadjem, kar sem doživel v Kanegri. Celo v ambulanto so prišli nagi. Še dobro, da sta bila zdravnik in sestra toliko pri sebi da sta jih nagnala ven in jih nista hotela sprejeti, dokler se niso oblekli. Že res, da je sončenje brez kopalk bolj zdravo, mislim pa da od nikogar zdravje ne bo posebej trpelo če si bo vsaj ko gre k zdravniku ali mesarju po čevape oblekel kopalke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.8.2006 12:41:17   
niki5
Ja sem tudi ZA, če se le da.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.8.2006 20:16:05   
pika74
BITI user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.8.2006 23:31:58   
tanaja*
No way user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.8.2006 0:18:43   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

jest nima postave za to. preveč špeha. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bi me tud motlo, če bi z deco šla tak ona FKK, da bi jih kak perverznež gledu cel cajt, ali pa sliku  - pa tud mene. zgoraj brez zame še gre, da b bla cela gola najvani šplaži pa nikakor. sem premišljevala o tem, ampak več kot premišljujem, manj pametno se mi zdi.

Takole je bilo. Zmeraj smo bili nudisti in smo nudisti, to nam je povsem normalno.
Samo tule bi rada povedala neko zgodbo. Nekoč sem bila z otroci na Krku, na plaži, ki ni bila definirana, torej si bil lahko nudist ali pa ne. Tam so bili vsi nudisti, razen enega. Moje deklice so bile še majhne. Tisti eden nas je skoz gledal. Ko smo šle v vodo, je šel tudi on in se nenadoma pognal k moji najstarejši hčerki, ki je takrat imela komaj 8 let. Zelo se ga je ustrašila, jaz sem videla in takoj rekla otrokom: "Gremo!" Bila sem čisto prestrašena, saj se mi je zdelo, da hoče nekaj moji hčerki storiti. Ker sem bila kot otrok tudi sama večkrat žrtev takšnih moških, poznam ta pogled v očeh takšnega obsedenca.

Nikoli več, sem si rekla, ne grem na plažo, kjer so kopalkarji. Ti so nevarni po vseh mojih izkušnjah. Ti prežijo, tudi name so - pa sem bila tudi sama v kopalkah! To so zame neiskreni ljudje (predvsem moški).
Z nudisti pa imam izključno same dobre izkušnje. Vsi so prijazni, iskreni in se jim po glavi ne podijo grde misli. Danes hodimo nekam, kjer plaža tudi ni definirana kot FKK, ker ne maram nobene prisile. Posodo že ne mislim hoditi pomivat naga (naga sem izključno na plaži, drugače pa nočem biti). Vendar so tam - na plaži vsi nagi, razen seveda mojih punc, ki so trenutno v puberteti.
Nudisti namreč ne hodijo s trdim okrog, kopalkarji pa to skrivajo in resnično nemalokrat oprezajo za ženskami in kot sem videla celo za deklicami.
No, kamor mi hodimo, je tudi polno zasebnih plažic, kjer si lahko čisto sam. In tako lepo je, ko si povsem svoboden brez mokrih kopalk in se prepustiš božanju morja in vetra.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.8.2006 14:49:12   
kalbo
Glej Sita, zdaj si pa vrgla vse ljudi, ki nam ni do slačenja na plaži v isti koš "neizkrenih preverznih kopalkarjev", kar pa ni prav.

Kar se pa nudizma tiče je pa moje mnenje naslednje: Absolutno sem za nudistično plažo, čeprav sam tja nebi šel. Nudističnega kampa pa nekako ne zastopim. Od kje užitki sedeti nag za mizo, nag zabijati šotorske kline...to mi ne gre v glavo. Ampak to je samo moje mnenje, zato pač ne grem v nudistični kamp tudi na obisk ne.

Tast in tašča sta oba nudista. Ampak takšna normalna. Razumeta, da onadva lažje prideta na obisk k nam v tekstil del, kot pa mi v nudl del. Proti takšnim nimam čisto nič. Taščina sestra in njen mož sta pa agresivna v nulo. Nekaj let nazaj sta me dobesedno napadla, da nekaj skrivam, da sem reva, ker si ne upam slečt...halo takšni mi gredo pa na jetra. Da se pa za kako dobro ritko ne obrnejo pa tudi ni res, res pa je, da se na podoben način, kot se sam za oblečeno v kopalke.

Torej, na nudl plažo me nekoč mogoče spravijo, v kamp pa sigurno ne. Ne maram, da me sosedi počekirajo zjutraj a sem oblečen al slečen.

Nekaj je pa le za dodati v plus nudističnem kampu...veceji so pa vedno čisti v nulo. Sva šla z ženo na en mrzel deževen dan počekirat udistični del v Straškem, ker sva vedela, da so takrat tako ali tako vsi oblečeni. Čeprav se je našlo vseeno par ekstremistov, ki so pri 12 stopinjah letali nagi okoli prikolic.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 16.8.2006 14:52:36 >

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.8.2006 11:14:56   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Glej Sita, zdaj si pa vrgla vse ljudi, ki nam ni do slačenja na plaži v isti koš "neizkrenih preverznih kopalkarjev", kar pa ni prav. 

No, če je tako zvenelo, se pa opravičujem. Res sem nerodno napisala. Hotela sem le povedati, da so mi zdijo ljudje, ki nimajo predsodkov glede golote na plaži na splošno bolj iskreni in odprti kot tisti, ki tega ne upajo. Ker imajo ponavadi (ni pa nujno!) tisti, ki se skrivajo predsodke.

Res, samo na splošno, ni pa nujno in samo zaradi mojih osebnih izkušenj.

Imam pa zelo dobe prijatelje, ki hodijo na običajne plaže in se nikoli ne bi slekli, pa so tudi oni iskreni in super ljudje. Imajo že kakšne razloge. Saj jaz sem bila prej ista, vem pa, da s temi stvarmi nisem imela razčiščeno, sedaj pa imam.

Pač ni mi všeč ne ena ne druga skrajnost.

Dolgo se mi je celo zdelo, da ljudje, ki so goli nimajo nekega dostojanstva ali kako naj se izrazim in bi jih najraje oblekla. To se mi je zdelo enkrat na FKK, kjer res ni mere, saj so se nekateri celo z bicikli goli peljali v trgovino. To se mi pa ne zdi ravno okusno. Kajti meni je bistveno biti gol in povsem svoboden na plaži, da se nastavljam soncu in vetru, niti slučajno pa ne želim pogledov drugih in takole iti gola med ljudi v "civiliziran" svet.

No, naš kamp je za vse, ni nobene zapovedi, lahko si kot želiš. Mene ne motijo nagci niti tisti v kopalkah. Samo priznam - če je kdo zraven mene v kopalkah, mi je neugodno, če jaz nisem in se takoj oblečem. Ravno tako pa sem se navadila, da lahko brez problema gola komuniciram s sebi enakimi.

Dejansko nič ne vidim, saj zmeraj gledam ljudi v oči - pa naj bodo kakršnikoli. Tako tudi sicer - nikoli ne gledam, kako je kdo oblečen, zato nimam pojma, če se kdo "dobro" ali "slabo" oblači. Pomembne so mi oči in mimika obraza.  

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
17.8.2006 14:28:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?