|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUDISTIČNA PLAŽA
25.7.2006 22:13:48   
abi
Biti ali ne biti NUDIST ?  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUDISTIČNA PLAŽA
25.7.2006 22:22:52   
tananejka
Zakaj pa ne...

Jaz sem bila nudistka do svojega 17. leta in še zdaj sem na kakšni zakotni plaži.

Pač, stvar odločitveuser posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2006 6:11:31   
CUKRČEK
absolutno biti!!!

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2006 7:48:57   
puncica
Stvar posameznika, mi smo vedno hodil s starši na nudl plaže a ko sem prišla v puberteto (12 let) mi je postalo nerodno in zdej si ne predstavljam da bi bila naga na plaži. Toples ni problema, to vedno še na navadni plaži, spodaj brez pa hmmmm nimam poguma user posted image Je pa super plavat brez vseh teh mokrih kopalkm, to pa dam prav, ja pa tud pri sončenju je fajn, ko se ti nič črt ne vidiuser posted image user posted image A ja pa nudiste kr lahko rečem občudujem ko so tako na izi  in čist brez predsodkov user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2006 7:59:22   
soncek&luna
jaz sem cist za to, definitivno... sam zdej k imam otrocka in sva sama, ne bo slo, ker ce grem na morje, grem s prijatli, ki pa niso nudisti user posted image .... full sovrazim, da se mi striki poznajo in da imam potem se belo rit user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2006 8:23:59   
Luni
Obvezno: BITI! Do 25. leta nenudistka, zdaj zaprisežena nudistka. Sovražim kopalke user posted image  (pa še obremenjujem se ne, kakšne so pa letos moderne? user posted image ) Tudi s trebuščkoma (pri drugem otroku in zdaj) hodim na nudistično user posted image  Malo širše zgledam user posted image  pa se noben ne obremenjuje s tem user posted image

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2006 11:08:38   
zoya_
Do 25. leta nisem bila nikoli na nudistični plaži, potem pa me je moj user posted image  peljal v Bunculuko na Krk in od takrat ne grem nikamor drugam na morje. Prav z užitkom se nastavljam sončnim žarkom, ljudje v kampu so super, nikjer nobenih zijal pa še lepo rjavo telo imaš brez takih in drugačnih črt user posted image

L I V E S T R O N G

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2006 12:29:09   
Mala koala
Če se le da, potem obvezno!

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2006 13:14:54   
BLAŽIKA
Sem bolj sramežljivi tip, kje na samem pa ni problema na javnih plažah pa bolj težko.

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2006 13:22:58   
x_srečka_x
Če je to samotna plaža in da sem sigura da ne bo nobenega tja se lahko slečem drugače pa ni šans user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2006 14:57:10   
dskubin
Če smo bolj na samem ja, na navadnih plažah sem pa samo zgoraj brez, je že tako dovolj zijal.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2006 16:57:02   
valči
Prvič sem bila pri sedemnajstih letih tam in mi je bilo grozno,sedaj deset let kasneje smo še vedno nudisti.Marsikdo tega ne odobrava,smo na vasi,kmetjeuser posted image  in enim je hecno.V glavnem nudizem rula,Ulika je zakonuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2006 17:02:13   
pina colada
JA, absolutni nagci pr naši hiši.....najrajš pa na kakšni divji plaži na Visu....

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
26.7.2006 19:46:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pina colada)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2006 22:28:10   
frrrr
stvar posameznikove odločitve...

js sem definitivno ZA.
prej nikoli bila nudistka... mož me je prvič peljal v nudistični kamp pred 8imi leti in od takrat dalje sm nudistka user posted image on pa že cel svoj lajf.
fajn je, ker se ne obremenjuješ z modo kopalk, z velikostjo kopalk... bolj zdravo za moj mehur in ledvice, da nimam mokrih kopalk na sebi... vglavnem sami plusi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2006 22:32:06   
KIRA
jest nima postave za to. preveč špeha. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bi me tud motlo, če bi z deco šla tak ona FKK, da bi jih kak perverznež gledu cel cajt, ali pa sliku  - pa tud mene. zgoraj brez zame še gre, da b bla cela gola najvani šplaži pa nikakor. sem premišljevala o tem, ampak več kot premišljujem, manj pametno se mi zdi.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2006 22:36:08   
*daša*
nudisti ne gledajo in ne slikajo drugih. če si nudist sploh ne opaziš, da je človek zraven tebe nag, ker si tako zelo navajen na to. opaziš pa takoj tistega, ki je v kopalkah. če pa se pojavi kakšen iztirjenec - pa po hitrem postopku leti iz kempa(vsaj pri nas je tako).

torej nudizem DA!user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2006 23:07:13   
Ezi
Ja, mi smo za biti nudist in naturist. Je fajn, ni kaj. Sem pa tudi jaz morala prebroditi puberteto, med katero sem bila zelooo oblečena. Ne samo v kopalkeuser posted image

(odgovor članu *daša*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.7.2006 10:54:24   
modrooka
Meni je všeč, čeprav nisem prav pogostokrat n nudistični plaži... Je moj mož bolj 'ne biti' user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.7.2006 20:51:06   
Mariposa
Jaz sem nudist samo na plaži (če je možnost za to), za mizo, pri kuhanju, na sprehodu in športanju pa sem oblečena.

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.7.2006 23:58:50   
frrrr
v nudističnih kampih so fotoaparati prepovedani.
špeha pa res noben ne opazi, ker se ljudje ne ogledujejo tolk kot na navadnih plažah, kjer vsak opazi, da so ti kopalke tesne ali ti ob robovih kaj špeh kipi...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.7.2006 6:54:29   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa

Jaz sem nudist samo na plaži (če je možnost za to), za mizo, pri kuhanju, na sprehodu in športanju pa sem oblečena.

Bom pripomnila še nekaj. Čeprav sem za nudizem, mi pa res ne sede, če pride v restavracijo nekdo popolnoma nag. To pa res ni okusno. JAz nem naga na plaži, v rest. pa absolutno v kopalkah ali vsaj v brisači. Mi ni do tega, da bi joške namakala v juhiuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.7.2006 9:29:55   
kapica
Absolutna nenudiska.

Pa ne vem prav zakaj. Se mi zdi da za kaksne samotne plaze , ko ni veliko mimoidiocih je v redu, vse drugo pa se mi zdi prav grdo no.
Pa da se ne gledate med sabo, ne verjamem, se mi zdi da avtomatsko pogledas, al ne? Pa kaksni stari dedeki ko so samo zato tam da naokrog gledajo, predvsem mlade zenske.

Ne vem no, prosim ne me lincat zdaj, ampak imam slabe izkusnje s tem, res. Prav zaradi starih dedov recimo hodim samo v zensko savno in ne mesano.

Da bi bila pa kje cisto sama, nikjer nobenega, potem bi se pa rada slekla, verjamem da je fajn brez crtic biti porjavel in v morju prosto plavat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.7.2006 15:17:07   
*daša*
za kapicouser posted image : veš, tisti tapravi nudisti, ki so to že od malega res ne gledajo drugih. mogoče je to nenudistom težko razumet ampak tako je. pri nas je polno upokojencev, ker je to tak družinsko penzionerski kemp, pa res noben starejši ne gleda mlajših žensk. bi pa vsi(moški in ženske) pogledali takoj kogarkoli v kopalkah - to je približno tako kot belec med črnci.

drugače pa jaz popolnoma razumem tiste, ki jim ni do nudizma, ker vem, da moraš biti tega navajen. in, če si tega res navajen se sploh ne zavedaš, da si nag oz. da so drugi nagi.

sem pa odločno proti goloti v trgovinah in restavracijah. pa tudi proti temu, da ko greš na obisk k drugi prikolici, da si s seboj ne vzameš brisače za pod rit.

lep danuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.7.2006 18:28:08   
iva01
Nisem nudistka, ok zgorej brez že gre na kaki bol zasebni plaži ampak kaj več pa nimam poguma, me pa ful moti če sem na plaži in zravem mene leži al sedi kakšna stara po možnosti nemka z 150 kg joški do kolen,z kilo zlata na rokah in nogah ki si sonči..... to sem lani doživela,res ni bilo lepo za videt, se mi je kr želodec obračal

(odgovor članu *daša*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?