|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
21.2.2007 16:03:45   
cicmar
Pozdravljeneuser posted image !

Sem se končno spravila, da tudi jaz napišem par vrstic. Saj vas redno berem, samo za kaj napisat pa sem bolj slaba. Berem tudi feb.in marč. in prav marčevke so čisto podivjale s pisanjem-so prave face.
Mogoče se bomo tudi me razpisale, ko bomo šle proti koncu...

Sem prav vesela, ko sem izvedela da naša občina ob rojstvu podari 250 EUR, ravno toliko, kot je nadomestni denar za paket.user posted image user posted image user posted image Bravo naša občinauser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa imam do konca še točno 7 tednov, danes sva bila zuser posted image na zadnjem UZ. Mali škratek je že pripravljen-obrnjen na glavo, sicer že kar nekaj časa, tam nekje od 29 tedna dalje.
Še mere, da bimo lahko malo primerjale, pri 33 tednih je stanje sledeče: GV 8,3;AC 26,0;FL 6,4.
Vse je OK, le obseg trebuščka je malo manjši in ustreza 30 tednom, tako da mi je G rekla, da bo bolj drobno dete, sicer pa imava pred sabo še 7 tednov in ravno sedaj najbilj pridobiva. Ocenjena teža je 1800g.

Kaj pa mamica? Imam +14 kguser posted image , obseg mojega buhija pa je 98 cm-pridna, a ne?user posted image

Jutri nastopim dopust 14 dni, potem pa že porodniška. Papirje sem že odnesla na CSD, sem se odločila za denarno nadomestilo, katero bo nakazano marca, pol  sem dobila še en kup špehovja user posted image za izpolnit...to bom do konca uredila marca.

Sobica zauser posted image še kar ni pripravljena, rokave bova zavihala po 26.feb, takrat imam namreč še zadnji izpit na faksu...

Cunjice so na pranju pri mami-sem jih večino dobila, vsaj tiste začetniške, katereuser posted image takoj preraste...
Grem zdej kuhat, pol pa na telovadbo...

Mejte se!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 801
21.2.2007 16:44:02   
hariba
Celjska občina, da za prvega otroka 104 €, za naslednje pa 124. Z mojim sva začela hodit v materinsko šolo. V petek imam pa pregled.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
21.2.2007 19:04:28   
smotka lonib
Hojla!
Sem bla ene pol ure zunaj, čeprav ni bilo sončka. Mi je pa mal pasal bit na svežem zrakuuser posted image . Kar se tiče praha na policah. Jaz okenske police vsaj dvakrat na teden brišem s Prontom, Dva dni pa je prah spet tuuser posted image . Sej bo poleti boljše, ko ne delajo radiatorji, takrat je tud manj prahauser posted image .
Moj bo pri porodu zraven. V materinsko šolo nisva hodila (jaz pa sploh ne, ker mi je moj G rekel, da raje ne).Bo moj  v porodnišnici (LJ) plačal višji znesek, ker ni bil prisoten na materinski šoli , tako kot je pri drugem otroku.

Lepo se imejte in radi se smejteuser posted image user posted image !

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 803
21.2.2007 20:04:45   
gaja*
Tudi moj bo pri porodu zraven. Je že prej govoril, da bi rad bil zraven, tako da o tem sploh nisva debatirala. Jaz sem vesela, da se je tako odločil user posted image Sem mu rekla, da ko bom enkrat v bolnici, bo pa čakal pred vrati, če ne bo mogel biti skoz z mano, ker ko je svakinja pred skoraj 4 leti rodila, so njenega moža poslali domov (vožnja 20 min do bolnišnice) in ko je komaj prišel domov, ga je klicala čez 15 minut, naj pride in ne hiti, ker bo prepozen. In je res biluser posted image Se je kar naenkrat na hitro odvilo...
Z obiskom materinske šole pa sva končala že pred 3 tedni, tako da nimava več kakšnih obveznosti.
Zdaj pa sem ravno končala z urejanjem mojega spodnjega predela (pregled jutri). Jooj, mi je to grozno opravilo zadnji čas, ker nič ne vidim dol user posted image user posted image Po pa kr tak po občutku britvico vihtim user posted image user posted image

Lepo se imejte, se beremo jutri

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 804
21.2.2007 20:18:23   
Mimi*
BarbaraE,po kakšno potrdilo pa boš šla za v porodno?
A moraš kakšne dokumente oz. dokazila zraven prinesti?
Najbrž je to v zvezi z obiskovanjem MŠ pri prvem otroku.

Moj bo šel absolutno zrven!Zdej me je pa še mal bolj strah kot prvic in si res ne predstavljam,da bi bila samauser posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 805
21.2.2007 20:22:46   
Mimi*
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

Zdaj pa sem ravno končala z urejanjem mojega spodnjega predela (pregled jutri). Jooj, mi je to grozno opravilo zadnji čas, ker nič ne vidim dol user posted image user posted image Po pa kr tak po občutku britvico vihtim user posted image user posted image

Lepo se imejte, se beremo jutri

Si pa faca,da se lotiš z britvico kar bolj na pametuser posted image
Jaz imem pa brivnik,s katerim se v bistvu sploh ne moreš urezati  pa še ogledalo zraven...cela komedijauser posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
21.2.2007 20:55:07   
Kaštrun
No, o britju tam spodaj pa res ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
21.2.2007 22:33:46   
hariba
Uf, jaz se nikoli ne brijem, poleti se le depiliram, čeprav britje nič ne boli, ko sem prvič in drugič rodila so me v porodnišnici pred vstopom v porodno obrili. Takrat je bilo to še obvezno, pa tudi klistir, če še ni bilo preveč popadkov. Ja moj bo tudi zraven, se že ful veseli. V celjski bolnici se plača isto, če ima materinsko šolo ali pa ne, no saj tako je bilo. Moj pokojni mož je za vse 3 otroke plačal. Prvič in tretjič je prisostvoval pri poroduod prihoda v porodno, drugič pa je prišel 5 minut po porodu. Sem rodila 40 minut po prihodu v bolnico. Moj pa j ev tem času tastarejšega peljal k svoji mami. Sem dobila popadke sredi noči. So mu pa dovolili, da je bil zraven, ko so me šivali, običajno pošljejo takrat dece ven. Meni je to super, da je partner prisoten pri pororodu, se mi zdi , dasem se potem počutila še bolj povezano z njim. Meni je bilo to všeč, da me je držal za roko, sem lažje prenašala popadke. Nekatere pa med porodom ne prenesejo dotikov.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 808
22.2.2007 9:04:34   
BarbaraE
Mimi - ja, potrdilo, da je obiskoval MŠ v letu 2005 pa plačat bo treba seveda. Pri meni je bil v prvo mož ves čas zraven, tudi ko so me šivali. Je hčerko pestoval takrat, jaz sem se pa z G in babico pogovarjala pa hecala.  Potem sem pa že iz porodne sobe poslala sms-e. Upam, da bom tokrat tudi tako dobre volje po porodu. user posted image

Glede britja spodaj pa takole - mislim, da sem se zadnjič nazadnje obrila v tej nosečnosti. Več ne bom poskušala, ker mi res ni treba, da si pa že sama presredek prerežem. user posted image  

Sem pa včeraj zvečer imela akrobacije, ko sem si strigla nohte na nogah. Očitno bom v porodni sobi kot papagaj. user posted image  Sicer se je mož nekaj javil, da mi bo on uredil nohte na nogah, ampak mislim, da ne bo šlo. Imam namreč zelooo občutljiva stopala. Ni šans, da bi se me kdo smel dotaknit.

Hariba - meni je bilo tudi v veliko pomoč, ker je bil moj mož z mano pri porodu. Mi je ful pomagal, me spodbujal. Vem tudi, da mi je bilo zelo vroče in me je potem hladil z mokro krpo. No, na koncu je bila moja spalna srajca tako premočena, da sem dobila novo še preden sem šla v sobo. Hja, kaj čmo, meni je bilo res grozno vroče. Se mi zdi, da sem kar žarela. In če ne bi bilo moža, kdo bi me hladil? Babca itak ni imela časa, ker je letala iz ene sobe v drugo - je bila strašna gneča tisti dan. Tako, da sem mu res hvaležna za vso pomoč, ki mi jo je nudil. Je pa res, da sva zmenjena, da če mu bo slabo, da gre lahko ven. user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 809
22.2.2007 10:37:29   
Anonimen
Pozdravljene!
Še eno uprašanje imam za vas? Z fantom sva kupila voziček Qoinny-spidy in pa lupinco ki paše na voziček. Sedaj pa ne vem en prodajalec je rekel da bi morala imeti tudi košaro za prve par mesecev drugi pa da lahko voziva v lupinici. Kaj menite o tem?

(odgovor članu BINCI)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
22.2.2007 11:14:26   
Mimi*
Ne vem tocno,kako izgleda ta vozicek ampak bistveno se ne more razlikovati od ostalih športnih vozickov-vsekakor je za dojencka bolje,da ima trdo podlago in da je varno v trdi torbi.
Jaz bi dala prodajalcu prav.
Imaš pa vsekakor možnost,da kupiš to košaro rabljeno,saj jih kar dosti prodajajo na Bolhi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
22.2.2007 20:02:51   
Kaštrun
Anonimna,

kupi trdo košaro, saj Quinny Speed ni primeren za novorojenčke! Sicer ne vem kdaj rodiš, vsekakor pa otroka, tudi če se ti rodi v največji vročini, ne moreš voziti v športnem delu vozička, saj se le-ta ne položi dovolj vodoravno, da bi bila hrbtenička otroka ravna, vsekakor pa ga ne moreš voziti okoli v lupinici!
Lupinica je avtosedež in ne nadomešča košare, pa tudi otrok naj v njem ne bi bil več kot 2 uri!
Sicer pa ti je najlažje kupiti rabljeno košaro, ker je bistveno cenejša, pa tudi otroček jo potrebuje le prve mesece in jo zato ne "poškoduje" oz. "uniči"- torej so te košare še vedno "lepe".

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 812
22.2.2007 20:39:00   
sabri
Oj oj, res se pozna, da gremo proti koncu, ker smo čedalje bolj zgovorne. Da malo popluvam našo občino, tudi en velik NIČ. Moj gre z mano k porodu in imava tudi dogovor kot ti BarbaraE, če mu bo slabo ali kaj drugega, gre ven. Pa nočem razmišljati dosti o porodu, ker bližje ko je, bolj me nekaj tišči, mogoče strahuser posted image Glede britja spodaj, dobre ste, da vam gre, jaz se raje ne pripravim, ker bi bila to bolj mesarija, kot pa britje. Se priliznem dragemu, pa poštima bolje kot jazuser posted image .
Uživajte.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 813
23.2.2007 12:07:14   
lilka
Gaja*:sem mislila, da mam samo jaz probleme s spodnjim depiliranjem, sem se tako smejala, da sem skoraj počilauser posted image , jaz tudi tako na pamet nekaj šobam spodaj, hvala bogu se še nisem urezala, mam prakso,ker to počnem vsak drugi ali tretji dan pod tušem že več let, sploh pa pred pregledom pri G. se lepo uredim.

Anonimna:midva sva kupila Qinnny speedy sx, ker nama je bil najlepši in najboljši voziček(vsak ma svoj okus) in je treba aboslutno imet še Dreami košarico, ker jajčka ni primerna za vožnjo na sprehode, ker je priporočljivo da je otrok v njej max. 2 uri, je v bistvu samo za v avto in za kakšen krajši skok po trgovinah.  Športni del, pa tudi ni za novorojenčka. Midva misliva imet vsaj 2 otroka, tako da sva lepo vse kupila, pa je.

Jaz sem zelo vesela, da si mož tako želi bit zraven pri porodu. jaz sem tak tip, da če me kaj močno boli nimam rada, da se me kdo dotika in to on ve, vem pa da babice nimajo veliko časa, sploh če je več porodov in bom moža krvavo potrebovala zraven. Pa še bolj prijazni so menda, če je še mož zraven. Bova že nekako vse skupaj uskladila, jaz mu bom povedala kaj mi paše in kaj ne on bo pač mogle bit skrajno potrpežljiv to mu že zdaj govorim. Pa ko berem revije in knjige, mu dam kaj za prebrat, da bo malo pripravljen. Sem vesela, ker ga zelo zanima in lepo sodeluje že sedaj, sem prav ponosna.

No v ponedeljek grem dat kri, da vidijo če se je železo kaj popravilo, sem ful jedal 3 tedne špinačo, pa kruh iz ajdove moke, pa kakav, pa vse kar ima veliko železa. V sredo imam pa pregled, v četrtek pa predavanje iz epiduralne anastezije. Tako da bom v elementu cel naslednji teden in vam pišem kako je šlo.

Želim vam lep sončen dan, pojdite na kašen sprehod, jaz se prisilim in grem vsak dan, joj sem pridna.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 814
23.2.2007 14:19:22   
zalbi
pozdravljene!

jst tut nimam kakšni velikih problemov z depilacijo, v bistvu delam tko kot lilka. je pa res da nimam nevm kakšnega trebuha, sm si ga danes izmerila 94cm, tko da se mi zdi da ni prou zlo ogromen.

Jst grem tut drug teden dati kri, pa pregled mam pri G. Sicer pa sem žačela hodit na dekopresijo, je bilo zelo vredu. A še kira hod?

Kar pa se lupinice in vozička tiče se strinjam z vami. jaz imam tudi voziček s košaro in posebej lupinico, ravno zaradi user posted image .

Bodite lepo, danes je spet sonček, pa še ptk je...jupi!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 815
23.2.2007 19:00:18   
gaja*
Hej user posted image
Včeraj sem imela pregled in je bilo vse ok. Šla sva pogledat mojega user posted image in je že pridno obrnjen navzdol, teža 1899g. user posted image Ko sem že mislila, da bo minil pregled brez napotnic za laboratorij, sem spet dobila cel šop papirovja. In sem se odpravila v labortorij (voda + 3 epruvete krvi). Ne vem točno zakaj sem morala dati tretjo epruveto (druga je za toxo). user posted image Pač, meni je bilo absolutno tu mač user posted image

Lilka, britje:
IZVIRNO SPOROČILO: lilka
Jaz tudi tako na pamet nekaj šobam spodaj, hvala bogu se še nisem urezala.

Raje ne bi več o tem user posted image user posted image Če pa moj hoče pomagat, me je pa strah, da me bo porezal al pa me žgečka, tak da izvajam prave akrobacije, ko se "rihtam".

Drugače pa sem končno dočakala današnji šoping. Bila sem v mb, pa moram reči, da sem bila danes kar malo razočarana nad vsemi trgovinami. Ful so prazne in ni robeuser posted image Saj, nabavila sem nekaj stavri (posteljnino, brisačke, bubchen kolekcijo), samo večino stvari, ki jih imajo na internetni strani od baby centra v trgovini sploh nimajo. Zdaj zvečer sem še kar preko neta nekje naročila angelcare in pa babyphone, pa podlago za previjalno... Sem kr na mojga user posted image naročila. To bo vesel, ko bo dobil paket z odkupnino domov user posted image user posted image
Pa jezi me, da imajo nosečniška oblačila ful v črni barvi in je res malo česa bolj pisanega.

Jaz pa sem sama doma in že tumarije razmišljam. Ful me ima, da bi šla naredit flancate user posted image Ampak, zdaj zvečer user posted image Zgleda, da ja user posted image user posted image Se mi tak nečesa luštauser posted image

Lepo se imejte, pobožajte buščije še zame
LP

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
23.2.2007 19:55:31   
smotka lonib
Hojla!
Dons je bilo pa lepo vreme. Sem šla na kratek sprehod s hčerko tok, da sem se zluftala. Dopoldne sem pa malo pospravljala, likala, prah brisala, sesala. Ponavadi delam to ob petkih ampak zadnje čase bolj malo. Večno stvari naredi mož.
kar se britja tiče. Jaz sem se pred enim mesecem še lahko, zdej pa ne vem kako bo šlo, ker imam drug teden pregled. Najbolje je, da damo noge za vratuser posted image user posted image .
Me zanima, če se vašemuuser posted image  tud velikrat kolca. Našmu se po 3-4 na dan. Je prav smešno. Jaz mu rečem, da je kolcamož iz risanke.user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in radi se smejte!user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 817
23.2.2007 21:00:22   
hariba
Mi smo tudi danes bili na sprehodu, pa v shopingu, tokrat ne za user posted image , zanj že imam že vse. Oprala in zložila bom pa naslednj teden. Sem si pa kupila še 1 lep moderc za dojenje, pa darilo za sinovega sošolca. Poln kufer že imam teh rojstnih dnevov. Ko nimam pojma kaj mulc ima in kaj ne. Večinoma pa itak imajo vsi prepolne riti in niso z ničemer zadovoljni. Babyphone pa je moj v Arielu kupil. Tudi v celjskem baby centru nimajo toliko robe kot na svoji spletni strani. Včasih je bil baby center mnogo bolj založen.
JOj meni se je tudi cel dan luštalo nekaj sladkega, zato sem za večerjo naredila pohorsko omleto, sem pa se zadržala in res čisto mali košček pojedla. So jo pa hitro otroci zmazali, tako da nisem mogla bit dolgo v skušnjavi. Sem jaz namreč že 17 kg pridelala. Sem bila seveda danes na pregledu zelo kregana, a se ne sekiram, saj sem se vsako user posted image  zelo zredila in najkasneje v 9 mesecih spravila nazaj na 57 kg. Sem še zaprta, user posted image  se je pa že spustil in je je končno obrnjen z glavo navzdol. Urin je b.p.
Lep vikend želim.

Neposredna povezava do sporočila: 818
23.2.2007 21:16:27   
gaja*
No, da povem, da so šli moji flancati po gobeuser posted image Ko sem imela že vse na pultu pripravljeno, me je poklicala bivša sošolka, s katero se že ful dolgo nisva slišali (in videli) in sva se začvekali. Res, sto na uro. Je bilo prav luštno user posted image Uho sem imela že čisto rdeče od telefonauser posted image user posted image Pol je bil pa že možek doma user posted image
No, drage sonosečke, povejte mi, kako občutite, da se vašemu user posted image kolca? Ker jaz ne vem, na kaj bi mogla bit pozorna. Meni pač skoz neki miga in skače user posted image user posted image Prav hecen, a lep občutek user posted image user posted image
Komaj čakam, da stisnem svojo pikico k sebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 819
24.2.2007 16:57:18   
smotka lonib
Gaja! Jaz to občutim kot enakomerno trkanje na trebuh. Če pa položim roko dol, pa sploh čutim kako se mu kolca. Ker se je moj user posted image  že pri 32T obrnil dol, čutim na enem mestu vsak dan. Ponavadi, ko je umirjen, začutim kako se mu začne kolcati, pol se pa zbudi in začne zraven še brcati. Meni se zdi prov smešnouser posted image user posted image .
Dons sem šla pa zvončke nabirat. Sem jih dala v vazo. Ful lepo dišijo. Upam, da ne bo več mraza in snega, da bo april topel.

Lepo se imejte in radi se smejte!user posted image  

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 820
24.2.2007 18:47:03   
sabri
Pa je  spet en lep dan za nami, sva imela na obisku njegovo sestro z fantom in je blo prav fletno. Sam vse kar sem pripravila za kosilo in pol, sem včasih naredila brez problema, danes pa sem sopihala in se morala parkrat usedt pa odpočituser posted image , ja nas že trebuščki spomnijo, da se je treba umirit in dat v nižjo prestavo.
Hariba:glede rojstnih dnevov, jih imamo pri nas zdaj na kupu, štirje v petih dnehuser posted image , poleg tega je eden od njih nečak, ki bo imel 18 let, pa tak kot praviš, ima vse kar hoče. Kaka ideja kaj mu kupiti????
Gaja: jaz če ne bi prebrala od vas, da se le začelo kolcanje, ne bi imela pojma. Mislim, pa da je to kolcanje, ko enakomerno utripne, ker bitje srca to zihr ni. Drugače pa tolk nenavadno brca in tišči, da mi ni nič jasno. Upam, da bo v drugo, če bo, že bolj znano in jasno vse skupi.
Zdaj pa grem likat, ker mam vse oprano in me samo še čaka in čaka in čaka...user posted image
Čuvajte se aprilčice, sem vas ravno danes pohvalila mami, kak je to luštno, da lahk vse preberem in vprašam in dobim različne izkušnje iz vsepovsod, pa vse smo v cca istem obdobju, kak dan gor al dol. Je še stare šole in je rekla, da so računalniki danes res nobl. user posted image Čao

Neposredna povezava do sporočila: 821
25.2.2007 11:56:21   
Tanchy
Zdravo, aprilčice, res ste bile zelo zelo pridne s pisanjem. user posted image user posted image user posted image user posted image
No, da se vam še jaz malo javim. Sem se res nasmejala, ko sem prebirala poste. Lepo.

No, meni se zdi, da mi primanjkuje vse več časa pa sem doma! Nikjer ne delam, ker študiram in imam čez 2 tedna en hud izpit, tako, da se res učim. Ampak vseeno - čas mi leti, tako da do računalnika sploh ne pridem.

Naš mali user posted image je že tako živahen, da sva z user posted image imela danes zjutraj pravo malo gledališče v postelji - jaz sem ležala na hrbtu, mali je pa veselo delal akrobacije, da sva se res nasmejala user posted image user posted image user posted image .

Tudi midva  sva že uredila na CSD in to takoj- samo tja sem šla. Res pa je, da so me sprejeli izven uradnih ur in sem zase izpolnila obrazce kar tam, fant mora pa še izpolnit in nesti v službo. Sem bila zelo presenečena nad prijaznostjo in res user posted image user posted image user posted image za CSD v Mostah.

Ja, tudi jaz imam težave z britjem tam spodaj. Sem že resno premišljevala, da za sedaj to dejavnost opustim, ker res nič ne vidim. Saj So verjetno tudi v porodnišnici navajeni in vedo kako pa kaj.

Drugače me pa že kar skrbi kako bo. Najbolj me je strah, kako bodo potekali popadki, ali bom vedela kdaj it v porodnišnico, mislim včasih mi je full grozno glede tega user posted image .

Sem se malo razpisala, kaj pa ve, že kaj premišljujete kako bi rodile?
Sama sem veliko pozitivnega prebrala o rojevanju v čepe, vendar ne vem koliko se to prakticira v Ljubljani user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 822
25.2.2007 14:48:26   
Brbs
Otroku se ne more kolcati, že zato ne, ker nima zraka v pljučih.

To enakomerno utripanje, ki ga čutite (jaz ga čutim zelo spodaj, tik na sramno kostjo), je določena žila, ker otrok s svojo težo pritiska nanjo. Tudi če bi se mu kolcalo (kar pa se mu niti ne more), tega me zagotovo ne bi čutile, ker je otrok preveč zaščiten, da bi te vibracije prišle navzven.

To je razlaga mojega ginekologa, kar je čisto logično.

baje pomaga ležanje na levem boku, malo pokrčenje nog in plitko dihanje.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 823
26.2.2007 9:44:56   
smotka lonib
Brbs!  Mogoče ti čutiš otrokovo žilouser posted image , jaz pa to čutim kot kolcanje, ker se mu tud kolca. Bi morala biti ta žila zelo velika in debela, da bo jo čutilauser posted image . Mojemu prvemu, drugemu user posted image  se je kolcalo  in tudi tretjemu se kolca. Upam, da si prebrala kakšno knjigo o nosečnosti, kjer piše:
SESA PALEC, POŽIRA TOPLO TEKOČINO (PLODOVNICO), KI GA OBDAJA IN JO IZLOČA KOT URIN. VČASIH POPIJE PREVEČ PLODOVNICE, POTEM SE MU KOLCA. PRSNI KOŠ SE MU RITMIČNO DVIGA IN UPADA KOT PRI DIHANJU, VADI TOREJ ZA ŽIVLJENJE ZUNAJ MATERNICE.
ZNA KAŠLJATI IN KOLCATI; KOLCANJE BOSTE OBČUTILI KOT NEKAKŠNO TRKANJE V TREBUH.
Vse to kar sem napisala piše v knjigi o nosečnosti in si nisem izmislila. Jaz se s tabo ne strinjam, pa brez zamere.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 824
26.2.2007 9:51:15   
lilka
Evo pa je mimo vikend, danes pa je pri nas blo zjutraj belo, sem se ful usrašla, da mi je moj novi nasad trobentic na balkonu uničilo, pa bodo zgleda preživele. Nisem se mogla zadržat zadnjič sem si jih mogla nasadit, da imam cvetoče in pisano...zdej pa ta sneguser posted image
Jaz sem že zjutraj počistila najino stanovanje, ker cel teden in vikend ni blo časa, mami si je namislila beljenje kletne kuhinje, kurilnice in računalniške sobe in smo cel teden nekaj delali. Vstajam malo čez sedem, da z možem skupaj zajtrkujeva, popijeva kavo, ker on ob osmih začne službo, pol se pa jaz spravim lepo delat in lepo počasi migam čez cel dan, da mi ni dolgčas.

Jaz grem danes dat kri in vodo, upam da sem popravila železo, al sem se zastonj basala s špinačo....

V četrtek grem pa kupovat flaške in dude, sem v reviji Nosečnica dobila kupon za eno Aventovo flaško v Arielu. Pa tisto oporo za ležanje v zibki morem nekje staknit, ker je baje ful fajn, svakinja jo je zelo uporabljala, samo jo more vrnit jo je mela sposojeno, tako da jo moram jaz kupit. Na spletni strani Baby centra, kjer jaz vse kupujem(ker so v trgovinah slabše založeni, pa še čas prihranim) imajo samo eno, ful čudno narejno. Bom malo pogledala po trgovinah, če jo bom dobila, stane pa tam 6-8jurjev baje.

Baby pfone je od moža brat naročil na e-bayu, on vse tam kupuje, ker je naročal lupinico za najinegauser posted image , ker jo bosta nama kupila(barvo sem že izbrala), sem rekla naj najde še en baby pfone, pa mu bova denar dala.On se itak bolj spozna ko ima user posted image  doma in je že malo sprobal stvari.

Moj mož je pa danes nesel papirje za CSD v službo, sva jih včeraj zvečer izpolnila, končno skoraj 3 tedne sva rabla.....beri je rabil, zdej pa menda bo vse počasi.

Meni se zdi, da sem od zadnjega pregleda ful več jedla, me prav zanima kaj bo tehtnica pokazala, sicer je pa že čas da dobim kaj več kot pa samo 1 kg.......

No lepo bodite, pa se kmalu oglasim....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?