lilka
|
Evo pa je mimo vikend, danes pa je pri nas blo zjutraj belo, sem se ful usrašla, da mi je moj novi nasad trobentic na balkonu uničilo, pa bodo zgleda preživele. Nisem se mogla zadržat zadnjič sem si jih mogla nasadit, da imam cvetoče in pisano...zdej pa ta sneg Jaz sem že zjutraj počistila najino stanovanje, ker cel teden in vikend ni blo časa, mami si je namislila beljenje kletne kuhinje, kurilnice in računalniške sobe in smo cel teden nekaj delali. Vstajam malo čez sedem, da z možem skupaj zajtrkujeva, popijeva kavo, ker on ob osmih začne službo, pol se pa jaz spravim lepo delat in lepo počasi migam čez cel dan, da mi ni dolgčas. Jaz grem danes dat kri in vodo, upam da sem popravila železo, al sem se zastonj basala s špinačo.... V četrtek grem pa kupovat flaške in dude, sem v reviji Nosečnica dobila kupon za eno Aventovo flaško v Arielu. Pa tisto oporo za ležanje v zibki morem nekje staknit, ker je baje ful fajn, svakinja jo je zelo uporabljala, samo jo more vrnit jo je mela sposojeno, tako da jo moram jaz kupit. Na spletni strani Baby centra, kjer jaz vse kupujem(ker so v trgovinah slabše založeni, pa še čas prihranim) imajo samo eno, ful čudno narejno. Bom malo pogledala po trgovinah, če jo bom dobila, stane pa tam 6-8jurjev baje. Baby pfone je od moža brat naročil na e-bayu, on vse tam kupuje, ker je naročal lupinico za najinega , ker jo bosta nama kupila(barvo sem že izbrala), sem rekla naj najde še en baby pfone, pa mu bova denar dala.On se itak bolj spozna ko ima doma in je že malo sprobal stvari. Moj mož je pa danes nesel papirje za CSD v službo, sva jih včeraj zvečer izpolnila, končno skoraj 3 tedne sva rabla.....beri je rabil, zdej pa menda bo vse počasi. Meni se zdi, da sem od zadnjega pregleda ful več jedla, me prav zanima kaj bo tehtnica pokazala, sicer je pa že čas da dobim kaj več kot pa samo 1 kg....... No lepo bodite, pa se kmalu oglasim....