Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 9:23:56
|
|
|
|
srki
|
Eni pa res pretiravajo z izbiro imen.....
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 9:24:06
|
|
|
|
Maxica
|
Komentirat se pa ne sme, prav Kerensa.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2006 9:24:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 9:25:03
|
|
|
|
CUKRČEK
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 9:25:37
|
|
|
|
noe
|
kaj ga pa enim meče
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 9:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Hudo. V Nm je pa en fantek z imenom El.
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 9:34:38
|
|
|
|
anitaz
|
O majgat!!!
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 10:02:28
|
|
|
|
cukerček
|
pa daj no enim pač domišljija dela ampak nakoncu pa je to vseeno le njihova izbira.
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 10:30:29
|
|
|
|
Pobalami
|
Ne vem, meni ni všeč. Ajd Lala še gre. Recimo mamica kliče: Miha Miha Miha, kje si takoj prid nazaj... Ali pa, La La La kje si takoj prid domov. Jaz bi se smejala, če bi to slišala, pa ne zlobno ali da bi zavijala oči samo res bi mi bilo smešno.
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 10:57:00
|
|
|
|
KIRA
|
bogi deca.
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 11:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz poznam Travico in Bilko Travnik, pa vem za enega fantka, ki je na poti ime mu bo pa Lurs Herbert
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 11:19:50
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz poznam Travico in Bilko Travnik, pa vem za enega fantka, ki je na poti ime mu bo pa Lurs Herbert To je pa še bolj
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 11:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
no in poj sm bla jz tle linčana k sm rekla da eni res dajo čudna imena svojim novorojenčkom?!
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 11:56:04
|
|
|
|
puncica
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 11:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
V poplavi smešnih (sicer tujih) imen, s katerimi jaz delam (Jamezdin, na primer), bi v tole kategorijo definitivno uvrstila kolega z Bližnjega vzhoda, ki se imenuje K. Plain and simple K. A ni to super??
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 12:00:37
|
|
|
|
fionaP
|
Meta, zdaj si pa nekaterim dala za celo abecedo idej!
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 12:45:52
|
|
|
|
ajat
|
Meni sta pa imena Al (že slišano, poznam fanta starega čez 20) in La (prvič slišim) včeč. Nekaj posebnega. Ni mi pa všeč, da komentirate "čudna"imena. vedno tako negativno Meni je naprimer Klavdija pa Kiara pa ne vem kaj še vse ful grdo, pa nič ne rečem - napišm. Vedno ko pa je kakšno bolj čudno ime komentirate negativno. Jaz nameravam svojim otrokom dat za vas zelo čudna imena (meni je naprimer to ime zelo zelo všeč, pa mojemu dragemu tudi.) Katera od vas me bo mogoče kdaj kje srečala, pa ji bom povedala ime, potem pa bo napisala na kakšen forum, ki ga mogoče tudi jaz berem. Pa mi verjetno ne bo ravno najlepše, da se smejete mojemu otroku. Ne vem no, sej vas ne napadam, samo povem svoje menje pa še nimam otrok. LP
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 12:58:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa mi verjetno ne bo ravno najlepše, da se smejete mojemu otroku. Saj se ne bomo ravno otroku, njemu se bodo OTROCI, bi si pa mislila svoje, priznam, če bi mi povedala, kako je ime tvojim otrokom. Ponavadi če je kaj čudnega ne rečem nič ali pa zanimivo...in si mislim svoje.
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 20:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom samo toliko pristavila: Če bi mene kdo vprašal, kako mi je ime, in bi morala reči La, bi me bilo zelo, zelo sram.
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 22:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Torej bratec in sestrica: AL in LA. Skladna družina
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 22:22:48
|
|
|
|
CIPRESA
|
Bom samo zavila z očmi in "si mislila svoje" (komentarji so menda prepovedani pravi mama Kerensa)
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 22:31:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Me sam zanima kako bi bilo naslednjim otrokom ime!
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 24.7.2006 22:47:57
|
|
|
|
Gina
|
AL:LA JAKA:KAJA Al sem že slišala, La pa v resnici še nisem, nit jaz ne bi dala. Eno Bilko poznam eno Jagodo tudi, pa sta čist fejst punci, čeprav mi imeni nsta všeč. Al bina, v današnjih časih se otroci dejansko ne zafrkavajo več iz imen, ker je modno imeti vse sorte imena, nikomur se nič ne zdi čudno. No, razen nam, ta starim.
|
|
|
|
RE: Če kdo ne ve, kako bi dal ime otroku ... 25.7.2006 17:25:28
|
|
|
|
SanjaS
|
no, Al je čisto običajno ime v ZDA ( gre pa tako ali tako za okrajšavo..), kar se pa tiče deklice La... no celo meni se zdi nekam bolj nedokočano kot skrajšano... Človeku je seveda lahko ime tudi A ali B in nedvoumno si ga ne bomo predstavljali kot črko, a kljub temu bi vsaj v najstniških letih, ko smo tako ali tako zelo občutljivi, tak model rabil veeeeliko samozavesti, da bi naredil ime COOOLSKO.... No, naj skrajšam dolgovezenje....morda bo imel sem in tja kakšne težave, ki ga bodo spremenile v močnejšo osebnost ali pa tudi ne ... Očitno so starši zeloooo samozavestni in pričakujejo, da bosta otroka tudi taka ali pa menita, da so tudi drugi starši pogumni in zato imeni ne bosta nenavadni med nenavadnimi.... Zanima me zakaj bi se slišalo n.pr. Al Novak bolj čudaško od Janez Novak čez 10 let? Samo vajeni nismo. Je pa res nenavadno slišat tako kombinacijo imen brata in sestre, tu se povsem strinjam s tabo Splišni....itak pa ne bosta hodila povsod skupaj in ko odrasteta sigurno ne bo tako čudno. Najbolj nenavadno "sodobno" ime bi se mi trenutno zdelo pravzaprav kar Frančišek ali Alojzij za fanta, za punco pa Rozamunda ali Johanca.... definitivno ne poznam nobenega od teh, ki bi bil/a mlajši/a od 30 let... LP, S.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?