beba76
|
Hallo, pupe in seveda hvala Todi, da i me "ruknila" na ZS, da se vam spet malo oglasim. Smo meli zadnj mesec živo štalo doma in enostavno nisem imela cajta, pol pa mi je ful glupo, ko tak notri padem, kot zdaj in že 20 strani nazaj ne vem, o čem se je šlo... Najprej nam je babico rahla kap in je bila dva tedna v bolnici, pol so Galu postavili diagnozo atopični dermatitis, pol sva z Vasjem morala do kardiologa in je tri dni ostal na preiskavah...pa še kaj bi se našlo. Danes pa smo našo malo poganko Tio nesli h krstu in postala je božji otrok in zdaj je že vse pospravljeno, pomito, otroci spijo (no ja, največji še gleda Viktorje) in mama ma čas malo čvekat. A vaši malčki že kaj sedijo? Naša se nekaj napravlja, a jo kar ditro prekucne na levo ali na desno. Drugače je pa tak priden otrok, da sploh ne veno, da je pri hiši. Večji del dneva je v stolčku za hranjenje, precej časa presedi v Bumbotu ali pa se kotali po blazini. Kaj pomeni biti v rokah, ji je bolj kot ne, neznan občutek. Aja, pa hranimo on previjamo jo tudi tu pa tam . Spi kako urco dopoldan in prav toliko popoldan, zvečer pa jo tam okrog 19. vrže in mamo do jutra tam nekje do 6. ali 6.30 mir pred njo. Pa povejte, če ni ta naša mala pupa prava "zlatka". Zobkov pa še nimamo nič in glede na to, da je Gal dobil prvega, ko je bil star 2 dni čez eno leto, še mamo čas. Bodo že enkrat. Jemo že vse živo, le meso nam ne gre v rit. Pa še teletino ji privoščim, ona pa se norčuje iz mene. A nisem prej rekla, da je "zlatka"? Kako ve pripravljate mesne obroke? Mogoče pa ji ne pripravim dobro in zato noče. Kaj pa vem... Jutri dobi piščančka in me prav zanima, kako se bo zmrdovala zraven Uf, ura je že pozna, grem se še malo mojemu dragemu posvetit, pol pa spat, ker Gal vstaja ob 5-ih. No, zdaj bo ob 6-ih, kr se ura premakne. Juhuhuuuu!!! Pridne bodite, pa se vam spet kaj javim Nataša
|