|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.3.2007 15:27:22   
Splet.Ka
Dober dan.

Issa, stuhica, LL...kako lepe slikiceuser posted image .

Punce, mene so ravno iz službe klicali, kdaj pridemuser posted image user posted image

Kaj boste naredile, boste najprej dopust porabile? Jaz moram v ponedeljek sporočituser posted image user posted image user posted image .

En žalosten pozdrav od mene.

Cvetim...

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
23.3.2007 18:28:53   
stuhica
Hruška kako pa to da so te že klicali? ja meni gre tud kar na user posted image  samo da pomislim na službico, jaz bi bila kar doma čeprav če dobr pomislim bo fajn it spet mal ven med ljudi pa zadihat, tkole k sva doma k je bolan je kar kriza k sva skoz sama - sje mi je z njim tud luštno, samo pasalo bi mi tud mal si vzet čas zase!

Sem bla pa pridna pa poslala že dve prošnje za novo službo pa ni in ni odgovora pa big user posted image  če ga bom sploh dobila! No ja upam da bo kaj pametnega na vidiku ni nobenih pametnih razpisov!?

Hruškica a boš dala Saro v jasli al imaš kako varstvo kje  pri tašči al mami?

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
23.3.2007 18:30:33   
stuhica
Aj hruška glede dopusta je tko če ne najdem kake druge službe potem sigurno najprej dopust ene 10-15 dni pol pa verjetno no ja sedaj še razmišljam za 4 ali 6 ur v službo nazaj bomo vidl!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
23.3.2007 20:05:15   
Tanyka
user posted image

No zdaj pa si bom v miru privoščila rr in zasluženo kavico.Rene že spančka,Lara pa je spodaj pri tašči.
Ati pa je šel na nogomet, in potem še seveda zavijejo na drink user posted image .Ja kaj čemo tak pač je-sem se že navadilauser posted image .

Ja si bo treba počasi službo iskatuser posted image .
Ve katera kako in kaj glede moje porodniške-saj se bom pozanimala na CSD, mogoče pa mi zna katera pomagat?
-PDP sem imela 12.08
-julija sem nastopila porodniško
-rodila pa sem septembra
Zanima me, če katera ve ali se da porodniška podaljšat v mojem primeru?user posted image user posted image

Rene pa je sitn že dva dni kot muha.Mislim, da bo vsak čas pokukal 2 zobek na plano.
Upam, da čimprej, ker ga ful mučiuser posted image .Se grem počasi porihtat pa v deželo sanj.

P.S. 
Ali ve katera za poceni apartmaje na hrvaškem?Se mi zdi vse tak dragouser posted image .
Že imate rezerviran dopust?
Naš ga ima ravno v glavni sezoni-zato pa so take cifre.
Šli pa bi v Crikvenicouser posted image - upam, da je mivka, kot pravijo- je že bila katerauser posted image

ok dovolj

user posted image   vsem, ki vas čez vikend ne bo nič na rr, in seveda vsem ostalim tudiuser posted image user posted image

čao čao Tanyka 

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
23.3.2007 21:05:16   
tiasha77
Čer!

Danes sva se malo potepali, sva prišli šele okol šestih domov, potem pa hranjenje, kopanje, uspavanje, spanjeuser posted image , sem čist hin.

Stuhica - super slikice, bravouser posted image

Issa - luštna slikicauser posted image

Hruska - dober bloguser posted image , mi je všeč tvoj stil razmišljanja in pisanja, kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image

Glede dopusta po koncu porodniške še ne vem, mam kr mal problem, ker se mi porodniška steče 11.7., Zojina varuška je pa na dopustu do 21.7., potem pa še uvajanje, tak da se bom probala zment da bi bla doma do konca meseca julija. Problem je še v tem, da naj bi mel moj user posted image  kolektivni dopust zadnji teden julija, prvi teden avgusta, jst pa naj bi bila takrat že v službi, ker moram nadomeščat kolegice, tak da mamo cel user posted image . Pa že nekak bouser posted image . Drugače pa naj bi šli na pravi dopust zadnji teden junija, ki smo ga imeli prej vedno rezerviranega za jadranje, tak da upam da bo letos tudi takouser posted image . Moramo samo še najti pravo ekipo in pravo barko, pa malo prej sprobati, da mala slučajno nima morske bolezniuser posted image .

Tanyka - joj, ti pa maš problemuser posted image , samo pomagat ti pa ne znam, upam da ti vsaj malo podaljšajo porodniško, če ne pa G skregaj, ker ti je narobe PDP določiluser posted image  (sej vem, za nazaj je lahko bit pametenuser posted image )

Lepo noč, pa še lepši vikend vsem!T

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
23.3.2007 21:38:31   
issa
pozdravljene!!
no spet je en dan proti koncu in končno moj user posted image   pazi na našega user posted image .Da se jaz lahko malo sprostim in pobrskam po rr,.
Danes je ugotovil kako fino je če se sam sprehajaš po stanovanjo,..pa da nete misle,še ne plazi,.sicer se postavi na vse 4,pa se nekeko zaganja neprej,samo rokice nočejo tak kot bi on hoto,..in je pač udaro drugo varianto,.gospodič se lepo na trebuhu z rokami in nogami (kot kakšen vojakuser posted image ) poganja naprej,..in madonca je kr hiter,... v teh dveh dnevih je kr brzino razvil,..user posted image user posted image user posted image ..
prej sem ga dol na tla dala,..in telefon mi je zvonil, med tem ko sem ga iskala pa ga ni bilo več,..je mali user posted image  direktno v  kuhnjo pičo,...user posted image user posted image
tak da imam danes popoldne kondicijske po stanovanju,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ah ja kaj me še čaka,...user posted image user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 21:58:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 22:17:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2333
23.3.2007 22:18:48   
Tanyka
Jaz tud ne vem, kaj še tu na rr skačem, ko pa še itak samo posteljo vidim.Bog ve kdaj se bo stari prikazaluser posted image

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 2334
23.3.2007 22:20:26   
tiasha77
Čer!

Moj se je tud pobral spat, jst pa še kumi gledam, z enim učkom škilim na Jamesa Bonda (že stokrat videno), z drugim pa rr in mejle čekiramuser posted image .

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
23.3.2007 22:21:24   
tiasha77
Joj, bambina, dobr da si me spomlna - moram it dat perilo v sušilcauser posted image . Pridem nazajuser posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 22:23:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
23.3.2007 22:24:51   
tiasha77
Evo me nazaj, sem hitra, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2338
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 22:25:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
23.3.2007 22:25:46   
Tanyka
Je pa priden tvoj dragi čuj-ubogauser posted image user posted image .Mojega sem vprašala, če pride hitro pa ni rekel ne mu pa ne puuser posted image

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 2340
23.3.2007 22:26:36   
tiasha77
Moj pa že dolgo ni mel moškega večerauser posted image , tak da sploh ne bi vedla, da mu moram uro datuser posted image . Ma ne, brez heca, ne jst njemu ne on men ne dajeva ure za domov, ker greva redko kam vsak zase, če pa bi blo to vsak teden, mi je pa všeč ideja od bambine.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 22:26:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2342
23.3.2007 22:27:08   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

Je pa priden tvoj dragi čuj-ubogauser posted image user posted image .Mojega sem vprašala, če pride hitro pa ni rekel ne mu pa ne puuser posted image

Nisi prav vprašalauser posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 22:28:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 22:30:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2345
23.3.2007 22:30:29   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

tiasha77 - moj ima skoraj vsak teden to...

Pa sej po eni strani je prav, ampak samo če to tud teb ustreza oz. če maš tud ti kontrouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2346
23.3.2007 22:31:16   
tiasha77
Si me prehitelauser posted image user posted image user posted image

Ej, ti ki rada delaš sezname, kolko nas pride v četrtek?

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 22:32:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2348
23.3.2007 22:32:39   
tiasha77
Samo opozorilo: če kar naenkrat izginem in me doooooooooooolgoooooooooooooooooo ne bo nazaj, sem šla malo potolažit in najverjetneje zraven zaspalauser posted image user posted image user posted image . Se že nekaj oglaša, mislim da kliče zizouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
23.3.2007 22:33:42   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Veš kaj imam pa jaz. Njegove € mi pusti, da jih zapravljam, pa šopinge user posted image

user posted image user posted image user posted image  za njega, moj se pa sam jezi, ko mi eurčki letijo iz rokuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......