tiasha77
|
Čer! Danes sva se malo potepali, sva prišli šele okol šestih domov, potem pa hranjenje, kopanje, uspavanje, spanje , sem čist hin. Stuhica - super slikice, bravo Issa - luštna slikica Hruska - dober blog , mi je všeč tvoj stil razmišljanja in pisanja, kar tako naprej Glede dopusta po koncu porodniške še ne vem, mam kr mal problem, ker se mi porodniška steče 11.7., Zojina varuška je pa na dopustu do 21.7., potem pa še uvajanje, tak da se bom probala zment da bi bla doma do konca meseca julija. Problem je še v tem, da naj bi mel moj kolektivni dopust zadnji teden julija, prvi teden avgusta, jst pa naj bi bila takrat že v službi, ker moram nadomeščat kolegice, tak da mamo cel . Pa že nekak bo . Drugače pa naj bi šli na pravi dopust zadnji teden junija, ki smo ga imeli prej vedno rezerviranega za jadranje, tak da upam da bo letos tudi tako . Moramo samo še najti pravo ekipo in pravo barko, pa malo prej sprobati, da mala slučajno nima morske bolezni . Tanyka - joj, ti pa maš problem , samo pomagat ti pa ne znam, upam da ti vsaj malo podaljšajo porodniško, če ne pa G skregaj, ker ti je narobe PDP določil (sej vem, za nazaj je lahko bit pameten ) Lepo noč, pa še lepši vikend vsem!T
|