|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 10:58:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
19.3.2007 11:04:16   
goda13
Naš bo pa brokoli, korenje pa mogoče makarončke ali krompir, pa mal graha. Še ne vem. Včeraj sem mu malo zalila z govejo juho. Je bil ful zadovoljen. Me jezi, ker se mi zdi da mu vsak dan isto dajem. Mi je zmanjkalo idej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
19.3.2007 12:44:48   
issa
oj čveke,..
hmm,.pa res tako smotano vreme,tak da se bomo mogli bolj noter držat,..no zaradi nabave gremo v evropark tak da ne bomo skos doma,..
ja glede srečanja mi je pa predaleč lj, kaj če bi se mb-jevke (in okolica seveda) kje tu srečale,za kavico pa tako!!
ja matejas tebi je pa kar hitro šlo!!!user posted image user posted image No saj jaz se tudi nisem veliko matrala,moja "cimra" v porod. pa se je matrala od 21h pa do pol osmih zjutraj,...
kar se tiče zelenjave,poje vse razen korenčka in cvetače oz. brokoli,...take face poka,pa ni šans da bi ostalo v ustih..user posted image zelo pa obožuje špinačo, smo včeraj probali,..

Naš pa  papa kekseke, samo jih tak lepo stopi v ustih,nekaj poje, nekaj okoli popada,..ok kaj pa je meni najbolj smešno(pa včasih me najbolj jezi) da z polnimi usti začne "kašljat" (to je zdaj nova moda pri nas) tako da vsa hrana naokoli leti zraven pa se tako smeje,.....user posted image user posted image
Madonca veliko je po ateju podedoval,samo a je mogel moj čudni smisel za humor??hehehe

no ja pa sem se malo razpisala,..

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 13:06:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.3.2007 13:21:43   
lampica
Pozdravljene čvekice!

Ene ste se pa res na čvekaleuser posted image . sem mislila, da že narobe vidim, da je bilo izpisanih že toliko strani od mojega zadnjega posta.

Zdaj me res lep čas ni bilo. Za vikend sem kuhala za skupino otrok. Ful je bilo vredu, ker so bili pridni in veliko jedli. Poleg tega so pa še radi pomivali posodo.

Drugače pa je naš sonček tudi priden, če izvzamemo kako že zna biti trmast in to tudi uveljavljat. je tudi rad. Dobi že tudi baby piškote. Se pa ni za bati, da se mu zaletijo, ker se tak fino topijo v ustih, da mu že skoraj ne more kam uiti. Dam mu tudi skorjico kruha in prav veselo pmljaska.
Danes bova jedla piščančjo juho z krompirjem in korenčkom. Prav uživa v njej.

Najrajši bi kar naprej stal. Ko ga potegneš k sebi oz. ko ga dam sedet, se drži čisto ravno in hoče kar stat. Pleza sicer bolj nazaj kot naprej ampak tudi se zna spraviti nekako naprej. POsebej če vidi kje v bližinio daljinca. Pri nas so tudi poppularne besede papapa, dadadad, tatata, nanana.... in temu podobno. Da bi rekel čisto ata lai mama, pa še ni.

SREČANJE jaz sem načeloma tudi za, moram še govorit z user posted image kakšni so plani za četrtek. Samo vidim, da je zelo malo zanimanja.

Pri nas tako pada sneg, kot bi bilo sredi zime.. Mislim, da ga potrebno začeti počasi plužit in kidat. Groza,user posted image zdaj ko sem se že začela navajati na bolj toplo vreme.

Lep snežni pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 2130
19.3.2007 14:03:22   
goda13
Pri nas je 10 stopinj in pada dež. Jaz pa pečem pizzo, Kimi je že na popoldanskem počitku user posted image  je pa gli zdaj prišel domovuser posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
19.3.2007 14:27:30   
tiasha77
Ne morem verjet kako hitro in kako zelo se je shladilouser posted image . Zjutraj je bilo 14 stopinj, čisto tako spomladansko vreme, ko smo se vračale s plavanja pa 4 user posted image  stopinje in močan naliv z vetrom, brrrrrrrr.

Na plavanju je bilo super, je zdržala celo rundo v obroču, pa spet je uživalauser posted image . Na koncu smo dobili še diplomo, jo moram dat v okviruser posted image .

Baby piškot (plazma) je že dobila in ga kar z veseljem pomlaska, pa skorjico kruha tudiuser posted image . Sem pa ponavadi zraven in gledam kake velikosti so koščki - za vsak slučaj.

Grem se še malo igrat z našo žabico, lp

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
19.3.2007 15:49:02   
Splet.Ka
Dober dan.

Mi smo se včeraj vrnili s krasnega dopusta. Bili smo v Bohinju in smo z novim nahrbtnikom malo v hribe hodili. Kako sem pogrešala to. Vreme je bilo pa še prav poletno!

Drugače se pri nas user posted image  še ne plazi. Sedi samostojno kakih 15 minut, potem se vrže nazaj. Posede se samo takrat, ko je podlaga malo na dol, da lahko z nogami zamahne. Šele pred kratkim se je pa začela kotalit.

Zobkov še vedno nimamo. Kaj vse nas še čakauser posted image .

Lepo vas pozdravljam z zasnežene Gorenjske!

PS: Ko sem se prijavila in skočila na "avgustovke", sem mislila, da sem padla na napačen forum. Vse nove, dobrodošle, kje ste se tako dolgo obiraleuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
19.3.2007 16:46:05   
Nea
Hojla!

Vse nove avgustovke dobrodošle!!!

Danes smo že 3x imeli snežno nevihto ampak se sneg ni obdržal, ker je preveč mokro in je 5C. Baje ga bo jutri še več. Ni kaj... zime še ni konec.

Tudi Lara je že jedla baby-kekse. Najbolj prav nam pridejo ko je v avtu in se začne user posted image (vsaj se malo zamoti s keksom). To je taki jok, da je joj. Sploh ne vem kako se bomo naslednjič pelali v Slovenijo user posted image
Jobolko je tudi že sesala sama, ampak je enkrat odlomila košček in je začela kašljati, da ji več ne upam dati. Koščke kruha še tudi ni probala. Sem ji pa dajala prepečenec, ki se tudi fajn stopi.

Srečanje - glede na to da sem predaleč se ga ne morem udeležiti. Ampak mislim da preveč komplicirate. Zakaj se ne zmeneite npr. vsak prvi četrtek v mesecu, enaka lokacija in enak čas. Tiste ki bodo lahko, bodo prišle, tiste ki ne, bodo pač naslednjič. Drugače se ne boste nikoli zmenile. Ne vem no... to je samo moj predlog.

fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
19.3.2007 18:16:12   
goda13
No tolk jaz o 10 stopinjah in dežju. Že pada sneguser posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
19.3.2007 18:36:24   
nana83
oj!!

sem nova na vašem forumu. moj sonček pa je bil rojen 22.8.2006.
kaj več pa prihodnjič

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
19.3.2007 18:51:46   
goda13
dobrodošla nana83

(odgovor članu nana83)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 19:11:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2138
19.3.2007 19:44:19   
issa
o dobrodošla nana8!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2139
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 20:10:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 20:18:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2141
19.3.2007 20:23:30   
goda13
no bambina kje si zdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2142
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 20:25:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2143
19.3.2007 20:26:05   
Tanyka
     user posted image                                  HELLO

No, da se še jaz na hitro javim.Toliko je novih, da sploh ne sfolgam več sledit kako in kajuser posted image .

Vse nove

user posted image

Evo, danes smo dobili tretjo pikico, imeli smo tudi ko kri, urin
Kri je vredu, v urinu pa je nekoliko več bakterij, in morama oddat še enkrat.Upam, da bo takrat ok.
Imamo pa tudi nove mere, in sicer
7800g, in 67 cm.

BAMBINA- če ti je prosim popraviuser posted image .

SREČANJE-najboljše, da ena določi datum in potem se dogovarjamo dalje.Zdaj smo tak dolgo odlašale, zdaj pa nam vreme pošteno godeuser posted image .

Kje pa ste vse, se mi zdi, da nič ne pišeteuser posted image

Punce v akcijouser posted image user posted image

Za vse, ki ste praznovali/e

user posted image

No grem zdaju v deželo sanj
user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 2144
19.3.2007 20:26:23   
goda13
Pa mal čaja.

Gledam BB pa je tako trapast. Ne vem al zato ker je slovenski al kaj? Ponavadi gledam hrvaškega

Kdaj je potem srečanje?

Neposredna povezava do sporočila: 2145
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 20:29:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
19.3.2007 20:32:38   
Tanyka
Mislim, da je 22.3 pred nosom, mislim, da je bolje enkrat aprilauser posted image
Pa še vreme ga sračka

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 2147
19.3.2007 20:34:02   
goda13
Mogoče pa prideva. Bomo videli kakšno bo vreme. Pri nas sneži in je že belo po tleh. V Idriji pa že ene 5 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2148
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 20:34:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
19.3.2007 20:35:45   
goda13
bambina user posted image user posted image user posted image  za seznam. Naš je najtežji in med največjimi

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?