tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejas Je med vami katera, ki je zaradi nosečnosti ali porodniške ostala brez službe oz. ji to grozi? No jaz sem ena izmed takih. Včeraj sem šla na obisk v službo in sem namesto lepega sprejema dobila hladen tuš. Pogoj, da dobim službo nazaj je, da pridem že aprila pomagat. Saj to ni problem, problem je v tem, da sem bila pripravljena pomagat, vendar se mi med porodniško pogodba ni podaljšala, torej sem brezposelna. Menda hočejo, da hodim delat zastonj in s tem dokažem, da mi je služba prva stvar . Pa sem mislila, da smo v prijateljskih odnosih, pfej. Žalostno je tudi to, da mi je dobesedno zagroženo, da dve leti nesmem na bolniško zaradi otrok. Džizus!!! Mate kakšen prijateljski nasvet? Samo upam, da še mleka ne zgubim, tolko se sekiram . Oprostite, če sem zamorila temo. Cao Nč nisi zamorila, sama sicer ne bom ostala brez službe, se mi je pa v prejšnji tudi zgodilo, da so pričakovali, da bom delala zastonj nadure (pripravnik pa to), pa sej bi, če bi se mi lepo reklo, ne pa kar samoumevno pričakovalo (smajli z zavijajočimi očmi). Sem dobila komentar od šefice, da sem lahko vesela, da mam službo, pa da je ona morala tud kdaj kaj zastonj naredit, v resnici pa je naš kader še kako iskan. Sej ne morem verjet, da mislijo, da boš prišla pomagat, ob enem pa nimaš pogodbe za naprej . Probaj se zmenit, da te ziger vzamejo, če prideš aprila. Kar se pa tiče bolniške, pa (smalji ki bruha) ... kot da lahko vnaprej veš, da tvoj otrok ne bo bolan oz. kot da boš to izkoriščala. Če maš le kako opcijo, probaj najti novo službo, čeprav vem, da to ni tako enostavno. Upam da se kmalu poštima, ne se preveč sekirat, sej pride sonček za vsakim dežjem! LP, T
|