|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
6.2.2007 15:06:41   
tiasha77
Binabona - mala je pravi cukerček, sploh s trepalnicami, upam da pikice zginejo

Varstvo - še ko sem bila user posted image sem se zmenla z eno gospo, ki ima privat varstvo, ponavadi ma 4 ali 5 otrok, pa še hčerka ji pomaga (študentka), pa tlele okol jo vsi ful pohvaljo, da zna naredit red, pa otroci jo imajo radi, tako da bo mala tam najverjetneje kaki 2 leti, potem pa v vrtec; upam da bo uvajanje in varstvo potekalo brez problemov

Srečanje - naju tokrat žal ne bo, so se napovedali neki obiski, ki jih ne morem skenslat (daljna žlahta pa to)

Moram vam povedat, da se je danes moj mož prav izkazal, naju je peljal na kosilo, ker se mi od te kuhinje že meša (smajli z zavijajočimi očmi), komaj pospravim, že je tu nova packarija (kašica), pa se mi zdi da se je sploh ne morem rešit, kr naprej za štedilnikom visim, sori Ptica, ampak jst nisem tok pridna kot ti. Sem pa ugotovila, da mala uživa, če sedi v stolčku za hranjenje, pa se gleda v pečiciuser posted image user posted image user posted image .

Mejte se .....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
6.2.2007 18:17:18   
melitkica
večer,

bom hitra, ker mam še malo fore, Azra namreč spi in zato so mi štete minute na RRju.

Srečanje - tudi jaz vam sporočam, da ne bom mogla priti, ker je moj dragi danes izvedel, da mora v petek delati in jaz  potem  nimam avta.user posted image   Lahko pa se zmenimo za kak drug termin?

beba76 - user posted image  and welcome! Malička ima res bujne lase. Sem vesela (in hvala Tanyki, da te je priklicala nazaj), da si spet med nami.

Piščanček - kartico dobiš, le naslov mi moraš dat. Pa čestitke za opravljen izpit. Glede radiatorja - mi ga nimamo nikoli štekanega, v spalnici imamo od 17,5 pa do 19,5 stopinj in vsi boljše spimo, pa ni suhega zraka v prostoru.... Če pa je zunaj kar mrzlo, pustimo vrata spalnice odprta, da potem gre noter topel zrak iz dnevne. V drugih prostorih pa imamo največ 22 stopinj.

Vsem čestitamo za pol leta, mi bomo praznovali za deset dni.user posted image
user posted image
Alarm...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
6.2.2007 22:33:45   
HuAnita
Srečanje - vprašanje, če bom lahko prišla, ker je varuška odpovedala za v petek, z obema pa se ne bi podala v to, razen če bo še katera tam z dvema otročkoma, če ne bo naši Capinki tu mač...
Sicer pa mi se slinimo, težimo, jokcamo, začeli smo z jabolčnim sokom..., zdaj spet driskamo po njem, pa prdamo... skratja - life, o life, o life, tu ru tuuuuu...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
7.2.2007 4:35:20   
Tanyka
DAJMO POL PRESTAVIT SREČANJE???????????

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
7.2.2007 10:11:11   
L & L
Lp. No najprej ene par dobrih novičk. V soboto smo šli na sankanje in bilo je supeeeeeeeeer. Patrik se je na sankou, mami in ati sta se na hodila pa tut na sankala ( sta obujala spomine na otroštvo), Lorči pa je pridno opazoval celo zadevo, umes je pojedeu še enega Hippka skratka bilo je fino.
Po sankanju smo šli pa še na sprehod okoli Bleda in dan je biu popoln.
No sedaj pa še slabe stvari.
Malce je mali prehlajen in ima ves nosek zamašen pa še kašlja mi. No in na podlagi tega spet še mal slabše spimo, supeeeeeeer. In mami se je odločila da zadevo reši, včeraj sem šla v lekarno in težila da mi mali kašlja da je sicer brez vročine, in teta v lekarni mi je dala sirup Prospan ki je od 6m. naprej. No in zadevo smo začeli zdravit, upam da bo čim prej vredu. Pol sem pa še teti v lekarni jamrala da mu nosek ne morm spucat in ona mi reče da imajo električno punpico v akciji, za 41e plus 10 % popusta, sej je velik ampak punce ta stvar res deluje, koliko packarije se natanka to si ne morte mislit.
Tako da vojna proti prehladu je v polnem teku.
No da še vsem čestitam za pol svečke pa za opravljen izpit, pa za lepe fotkice, res so luštkani tele naši pupci in pipice.
Naše slike bom pa tut prilepla, da boste vidle moje sankače, samo ne sedaj moram jih dat še na računalnik, to pa boljš obvlada moj lubči.
Aja no da se še jest pohvalim, moj lubi tut dela še šolo, polek službe seveda in je zadnjič tut en izpit naredu za letos user posted image ati, res je ati in pol če ga ne bi imela bi bila kot roža brez vode, res hvala bogu da ga imam. Sem ga mogla mal pohvalt, ker ga pre malo krat user posted image .
No dost bo se še tipkamo in beremo.
Lepo se smejte in mirne nočke vam želim.
Pa pa user posted image
Ps. To je naš Lorči user posted image
To je pa mami user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
7.2.2007 10:13:09   
Anonimen
Živijo punce!!

Spet sem nazaj. Bila sem skoraj cel tden brez računalnika in čist izven sveta.

tulk ste se napisale, da sem vas sam na hitr preletela.

Spanje - vidim, da imate tudi druge probleme z nočnim zbujanjem naših malih. Naš je imel zdajle nekaj dni, o se je zbujal že ob enih ali že prej ponoči. Naslednje je bilo ob pol šestih ali že petih in potem konec spanja. Potem pa poje in se pogovara ter vzbuja najino pozornost. Ponavadi mu dam jest in ga potem kar pustim, da se ukvarja sam sabo v kinderpšetu.

Zdaj je že prava vrtavka. Po sedežni se vrti kot žoga. Ampak še vedno samo v levo smer. v desno se še ne zna pognat. Plazi se sicer še ne ampak se potrudi, da nekako zleze do igrače ki a trenutno zanima.

GH- malo jo že več jema in skušama spoznavat nove okuse. Danes sem mu pa dala v roke krhelj jabolka. VCel se je tres, koje videl da jz neki jem in kot da bi stegoval roke po tej stvari. Pa sem mu jo dala samo za poskusit. jo je dal v usta in začel vleči sok iz nje. In zanimivo, da mu je bilo všeč. Sam sem jo potem kar hitro vzela, da se mu nebi kaj zaletelo.

Srečanje-midva na to srečanje po vsejj verjetnosti ne bova prišla, ker še mali kar ni najbolj zdrav. Mogoče pa naslednjič.

Jz spadam pa pod letnik 1978. Sem vidla,da nas je kr neki.

Včeraj sem zvedela, da bo naš malček očitno moral v vrtec. Svakinja bo namreč imela svojo eno letnico doma in en teden jo bo morala tašča hodit pazit k njim domov. Tak da mi je velo to bolj všeč. Po drugi strani so pa tu spet finance. Če bova delala hišo, je kar fajn, da ti še kje kaj ostane. Po drugi strani,je pa fajn da gre tudi med druge ljudi in svojo generacijo. Kar se kasneje sigurno pozna.

Zdaj pa moram šibat.

lp

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
7.2.2007 10:52:08   
matejas
Jaz sem tudi zato, da se srečanje v Mariboru prestavi. Povejte, kdaj vam odgovarja, da bomo znale datumsko uskladiti.

Res so lepi ti naši sončki, vendar vse prehitro rastejo.  user posted image

-Je med vami katera, ki je zaradi nosečnosti ali porodniške ostala brez službe oz. ji to grozi? No jaz sem ena izmed takih. Včeraj sem šla na obisk v službo in sem namesto lepega sprejema dobila hladen tuš. Pogoj, da dobim službo nazaj je, da pridem že aprila pomagat. Saj to ni problem, problem je v tem, da sem bila pripravljena pomagat, vendar se mi med porodniško pogodba ni podaljšala, torej sem brezposelna. Menda hočejo, da hodim delat zastonj in s tem dokažem, da mi je služba prva stvaruser posted image user posted image user posted image .  Pa sem mislila, da smo v prijateljskih odnosih, pfej. Žalostno je tudi to, da mi je dobesedno zagroženo, da dve leti nesmem na bolniško zaradi otrok. Džizus!!!
Mate kakšen prijateljski nasvet?
Samo upam, da še mleka ne zgubim, tolko se sekiramuser posted image .

Oprostite, če sem zamorila temo.

Cao

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
7.2.2007 11:46:32   
beba76
Malo se pojavim, pol me pa spet ni... Tokrat ne po svoji krivdi, ker sem namreč imela babico v bolnici in mi je vse dol padlo. V nedeljo zvečer smo šli do dežurnega in nato z 220/120 pritiska v bolnico, no, do včeraj so jo nekak spravili k sebi, da je lahko šla domov, a še nič ne more delati, samo leži, tak da sem zadolžena za kuhanje od zajtrka do večerje. Pol pa še moji štirje in moj dragi, ki je tudi za enega malega, tak da mi res ni zneslo se vam javiti in odgovoriti.
Aja, pa še mala Tia je v ponedeljek dobila vodene koze (jih je Gal prinesel iz vrtc, pa sem še z njo včeraj morala do zdravnika, skrataka....ni nam lahko.

Vidim, da je naša mala prava velikanka in debeluška. Pri 5-ih mesecih je namreč tehtala 7300g, velika pa je bila 67 cm user posted image . Kaj bi le še bilo pri kilcah, če nas nebi matral refluks??

Ena me je vprašala koliko so stari moji ostali otroci. Vasja je star 10, Nastja 7, Gal bo marca 2, Tia pa je naša mala rožica s 5 meseci. Mamo pestro, ni kaj.

Mala čupka se je rodila s ful lask (je bila najbolj poraščena od vseh otrok - Gal je bil malo manj, večja dva pa sta bila skoraj pleškota), nič ji niso izpadli, samo zraven poganjajo 100/h, tak da bomo morali ziher že pred letom na striženje. No, včeraj ko sem ji iskala kozice pa sem namesto koz (ta je bila le ena) našla take temenice, da mi je kar vse slabo kako bomo zdaj to spravljali iz te čupe.user posted image user posted image  Zdaj itak ne smem, ker se še koze pojavljajo, tak da je to skrb za čez kaka dva tedna.

Zdaj pa moram otroku dat nekaj za jest - cvetača je na sporedu za danes, pol pa vam pokažem še kako slikico

Pa pa, pa se beremo

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
7.2.2007 12:42:32   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

DAJMO POL PRESTAVIT SREČANJE???????????

Mi2 sva za, lahko kak dan drug teden, če hočete tiste, ki hodite na plavanje, lahko tudi v torek, kaj pravite punce?

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
7.2.2007 12:48:35   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: matejas

Je med vami katera, ki je zaradi nosečnosti ali porodniške ostala brez službe oz. ji to grozi? No jaz sem ena izmed takih. Včeraj sem šla na obisk v službo in sem namesto lepega sprejema dobila hladen tuš. Pogoj, da dobim službo nazaj je, da pridem že aprila pomagat. Saj to ni problem, problem je v tem, da sem bila pripravljena pomagat, vendar se mi med porodniško pogodba ni podaljšala, torej sem brezposelna. Menda hočejo, da hodim delat zastonj in s tem dokažem, da mi je služba prva stvaruser posted image user posted image user posted image .  Pa sem mislila, da smo v prijateljskih odnosih, pfej. Žalostno je tudi to, da mi je dobesedno zagroženo, da dve leti nesmem na bolniško zaradi otrok. Džizus!!!
Mate kakšen prijateljski nasvet?
Samo upam, da še mleka ne zgubim, tolko se sekiramuser posted image .

Oprostite, če sem zamorila temo.

Cao

Nč nisi zamorila, sama sicer ne bom ostala brez službe, se mi je pa v prejšnji tudi zgodilo, da so pričakovali, da bom delala zastonj nadure (pripravnik pa to), pa sej bi, če bi se mi lepo reklo, ne pa kar samoumevno pričakovalo (smajli z zavijajočimi očmi). Sem dobila komentar od šefice, da sem lahko vesela, da mam službo, pa da je ona morala tud kdaj kaj zastonj naredit, v resnici pa je naš kader še kako iskan.
Sej ne morem verjet, da mislijo, da boš prišla pomagat, ob enem pa nimaš pogodbe za naprejuser posted image user posted image . Probaj se zmenit, da te ziger vzamejo, če prideš aprila. Kar se pa tiče bolniške, pa (smalji ki bruha) ... kot da lahko vnaprej veš, da tvoj otrok ne bo bolan oz. kot da boš to izkoriščala. Če maš le kako opcijo, probaj najti novo službo, čeprav vem, da to ni tako enostavno. Upam da se kmalu poštima, ne se preveč sekirat, sej pride sonček za vsakim dežjem!

LP, T

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
7.2.2007 13:45:35   
Nea
Hojla!

Mi smo tudi prehlajeni: od včeraj obedve user posted image šmrkata in kihata :-(.Včeraj je bilo hujše kot danes, zato pa sem jim vsako tolko časa dajala kapljice za nos. Lara se pa ful brani. Takoj ko vidi flaško s kapljicami, obrača glavo stran in se pritožuje.

Včeraj sva z Laro prvič šle v baby skupino in je bilo res fino. Nas je bilo 6 mamic (2 sta manjakli): 3 fantki in 3 punčke. Naša Lara je bila najstarejša, ostali pa so 3-4 mesece stari. Dokler so ostali samo ležali, sem Laro komaj ukrotila: se je  ves čas obračala na trebuh, se postavljala na kolena in se zibala naprej in nazaj.
Na začetku smo se malo spoznali, pol pa peli pesmice (od 10ih sem samo dve znala, in to zahvaljujoč Emi ker se jih je naučila v vrtcu in jih doma pela), masirali dojenčke, se igrali z njimi. Ful lepo. Tukaj zelo veliko dajo na igre s prtski in enostavne pesmice kot so recimo Biba leze, biba gre...
Naslednjič se dobimo čez en teden in upam  da bo Lara zdrava da bova lahko šle.

matejas - ful mi je žal za tvojo službo. Tukaj v Nemčiji tega ne bi smeli naredit. V primeru, da ti po končani porodniški ne morejo ponudit enako delovno mesto je firma dolžna da ti ponudi podobno službo. V glavnem te ne smejo odpustit.
Ko sem delala v Sloveniji smo tudi imeli en primer, ko so tajnico odpustili ko je prišla nazaj s porodniške. Razlog: ga ni bilo. Tega pa res nisem mogla razumeti.
Sicer sem pa takega mnenja: če se tu in tam zgodi da moraš ostati dlje in potegniti, ni problema. Ampak če to od tebe pričakujejo vsak dan, to pa je res tu mač. Še posebej zdaj ko imaš družino, ki te rabi bolj kot te rabi služba.
Držim pesti da se bo vse uredilo!!!

Pri nas danes dežuje. Če se bo ustavilo, gremo malo ven. Tolko da se zluftamo.

Tukaj pa še Lara stara 6m
user posted image
user posted image

Fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
   [Brisano sporočilo]
7.2.2007 14:12:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
   [Brisano sporočilo]
7.2.2007 15:28:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.2.2007 20:14:08   
L & L
Lp.
Evo obljubljene slikice
Mali opazovalec
user posted image
3-je sankači
user posted image
Sprehod
user posted image
Naš mali frajar
user posted image

Lahko noč in čim več spanca.
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.2.2007 21:18:58   
HuAnita
-Je med vami katera, ki je zaradi nosečnosti ali porodniške ostala brez službe oz. ji to grozi? No jaz sem ena izmed takih. Včeraj sem šla na obisk v službo in sem namesto lepega sprejema dobila hladen tuš.

Ja, jaz sem povedala, da sem user posted image , pa ostala brez pred 50-imi ljudmi obljubljene službeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.2.2007 21:22:13   
HuAnita
Spanje - vidim, da imate tudi druge probleme z nočnim zbujanjem naših malih. Naš je imel zdajle nekaj dni, o se je zbujal že ob enih ali že prej ponoči. Naslednje je bilo ob pol šestih ali že petih in potem konec spanja

IZVIRNO SPOROČILO: Ptica

Živijo punce!!

ŽE ob enih?! Naš zaspi ob cca 20.00, pa se jzbuja ob 23.00, najkaseneje, ko ima prvo salvo prdcevuser posted image user posted image user posted image
Potem se mi do jutra sploh ne da več šteti, ker se mi zdi, da se itak to samo meni dogaja, pa že drugič...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
   [Brisano sporočilo]
7.2.2007 22:33:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.2.2007 1:09:05   
matejas
Punce, hvala za tolažbo in saj vem da bo boljeuser posted image . Zgleda, da pri nas mamica za "nagrado", ko rodi otroka izgubi službouser posted image

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.2.2007 13:21:45   
Polly
Daaan user posted image !
Ej punce, vidim, da je naša levinja  največja user posted image user posted image user posted image (saj ni čudno, ko je ati velik skoraj 2m in mami en čink manj user posted image ).

Nimam vas časa brati za nazaj, saj je tavečja Pina bolna (visoka vročina, kašelj...), k sreči je najmlajša princeska zaenkrat še zdrava user posted image . Oči je skoz v službi, stanovanje pa gre k sreči h koncu (naslednjo soboto nam pridejo montirat kuhinjo), ker bi se mi počasi utrgalo  (stalna vožnja tja, pa malice, pa kosila, pa nabava materiala...).. Kopalnica in WC sta praktično fertik, le strop je treba prebelit, pa spalica je le še za prebelit, otroška en čink, v dnevno moramo položit parket (al pa laminat, kar bo prej user posted image ), pa.... user posted image .

Služba - nisi edini primer; jaz sem skoraj takoj, ko sem zvedela, da sem noseča(pri ta prvi), to povedala direktorju-da bo fer. Odziv je bil zelo dober, a kaj, ko mi potem ni podaljšal pogodbe... user posted image . No, potem pa sem "nehote" še enkrat zanosila, tako da sem že dve leti na porodniški...  Počasi pa že iščem novo službo...

Tako no, dolžnost kliče...
Lepo se imejte, slikice so vse tako cart...

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.2.2007 16:47:06   
Anonimen
Pozdravljene!

Ja tole s službo je res problem. Jz imam že tri leta pogodbo za določen čas. Za vsak mi jo podaljšijejo, čeprav po zakonu smejo samo 2x. No zdaj imam pa pogfodbo do 2. avgusta. Obljubili so mi da me služba čaka. Upam, da bo to res in da bo pogodba za nedoločen čas. Saj tako bom lahko dobila kredit za gradnjo hiše. Drugače bomo ostali brez nje, ker samo z enim kreditom in moževo slabo plačo, hiše ne morma gradit.

Bambina-verjamem, da ti nič ne manjka. Zato pa verjetno tvoj dobro služi, da lahko vzdržuje vse tri. Pri nas vem, da samo z njegovo plačo si  ne bi mogli privoščit najosnovnejših stvari. Tu na Koorškem so res plače za en drek! Pardon izrazu.

Danes uživamo doma. Luka naju je že zbudil ob pol treh in potem ob pol sesmih in pel v kinderpetu. Tudi če bi hotel spat,to ni možno.

Mere našega sončka povem čez 14 dni, ko imava cepljenje. Mislim, da ima okrog 8,5 do 9 kg. Vsaj nekje približno kaže tehtnica.

Nea - vaša pupika se pa že lepo na kolena postavi.

Drugač epa vse imate ful lepe slikce. Moram še jz kako poioskat.

user posted image

user posted image

user posted image

lp

(odgovor članu Polly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
8.2.2007 18:37:55   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Sem pozabila prej vprašat kaj od suhega sadja lahko dam user posted image

Jst ji dam suhe marelice, nežveplane (zgledajo ful grozno take temno rjave), ji kar zmiksam v sadno kašico, npr. z jabolčkom, hruško, banano,...

Neposredna povezava do sporočila: 1646
8.2.2007 18:45:33   
tiasha77
Bambina - user posted image  za seznam

Nea - mala je pravi strokovnjak, da že kolenčka, naša zgleda bolj kot ranjen partizan (eno nogo skrči medtem ko leži na tleh, bom probala slikco prlepit)

Polly - upam da bo kmalu konec del, sicer pa boljš da si vse prej poštimate, preden se selite (če sem prav razumela), drugač pol kar ostane in čaka (mi2 še po 5 letih nimava luči v dnevni - smajlikizardeva)

L&L - kak ste luštni na snegu

Ptica - luštne slikice, držimo pesti za službo

Mark, Val in Žan - čestitke za pol leta
user posted image

LP, T

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
8.2.2007 19:07:49   
Polly
Tasha77 - imaš prav user posted image

Pa še nekaj me zanima - tiste, ki ste rekle, da boste dojile le do otrokovega šestega meseca (replika na moje pismo, v katerem pišem, da dojim tudi starejšo princesko; jo še vedno user posted image ); še dojite, ali ste "prekinile"? Pa brez zamere user posted image .

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
   [Brisano sporočilo]
8.2.2007 20:01:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
8.2.2007 20:01:53   
tiasha77
Še nekaj fotk:

Takole se jst zabavam, ko mami kuha:
user posted image

"Ranjen partizan":
user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?