Splet.Ka
|
Kako ste kaj danes? Jaz vedno pravim, da je pri nas pestro, ko pa berem vaše poste, pa ugotavljam, da sploh ni tako pestro... Busybee, joj joj... verjamem, da si iztrošila vso možno energijo. Upam, da ste prezračili stanovanje in da je z in vse ok! In da ste imeli mirno noč! Miši, ko gremo mi na teren, jaz v nahrbtnik spakiram vse za preoblečt, cel komplet, previjalno podlogo (imam tisto iz Niveinega nahrbtnika in tiste za enkratno uporabo in Muellerja ali DMja), 4 pamperske, 2 tetra plenici, oljček in krpice za rito čistit, zloženčke in fiziološko, hladilno mazilo, vrečke za umazane plenice. Dudo imam pa itak v svoji torbi...bi jo lahko kar na mobitel navezala, da bi bla vedno pri roki. Lepo se imejte na izletu, mi gremo v Bohinj jutri! Povejte mi, kako se kaj prehranjujete. Jeste kaj svežega sadja in zelenjave? Jaz imam občutek, da princesko zvija ne glede na to, kaj jem. Dobro, ravno fižola se ne napokam. Ampak nič bolj je ne zvija, kadar pojem kakšno sveže sadje in malo več solate. Predvsem sadje fuuul pogrešam. A je katera že oddala papirje za otroški dodatek? Zanima me tisti del o dohodkih...a te podatke, ki so pod šiframi, naj bi človek dobil iz dohodninske odločbe al kako...al naj vpišem lepo tisto, kar sem za dohodnino vpisala... A moram to potem kaj v službo pošiljat potrdit? Želim vam zanimiv vikend! Uživajte!
|