beba76
|
Lep čas sem porabila, da sem vas prebrala za nazaj. Naša Tia je danes tako pridna, da jo moram pohvalit. Zjutraj je naši taveliki rajsarji niso zbudili in je spala celo do 7.30 in se potem še igrala v postelji do 8, da je mami lahko lepo pomila po tleh. In to, da je niso zbudili je menda povod za njeno pridnost. Do zdaj je šla zmerom spat okrog 10, zdaj pa je bila pokonci do par minutk nazaj. In to cel čas takooo pridna, da sem poleg nje skuhala, naredila en kup papirjev , malo pobrskala po netu...mislim, a ma še kera tak pridnega otročička?? Sem spat spakla eno brzinsko "pecivo" , da sem porabila žemljice, od včeraj (pri nas namreč te niso več za nobenega dobre razen zame). Ampak to menda vse poznate in vam ne bom pisala recepta, če pa kero zanima, pa naj vpraša. GODA, Korčuka je itak zakon!! Mi letos tudi zaradi Tie ne gremo tja, pa še Gal je malo majhen glede na to, da je trajekta v eno smer dobre 3, nazaj pa dobre 4 ure - mi gremo na trajekt v Splitu. Kam pa hodit vi, v kero mesto? Mi gremo v Vel o Luko in če mam srečo, celo srečava Oliverja Dragojeviča, ki ga obožujeva A se spet moja dieta prodaja tu gor?? Joj, joj, ne vem, kaj bo s tega?! TANYKA, koliko si ji mogla plačat?? Jaz sem se odločila, da se vam 7.5. pridružim in bom trpela z vami. Pa ne zaradi sebe, zaradi vas. A nisem dobra? Grem cunje dat v sušilca, pol pa spet med papirje, ker se kup noče in noče zmanjšat, danes pa dobim še eno pošiljko. V četrtek ponoči gremo pa na morje. Smo že vsi polni pričakovanja - Bol nas čaka
|