Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 9:09:24
|
|
|
|
tiasha77
|
Men pa dohodnino ureja očka do zdaj je bil kar uspešen, sem vsako leto nekaj malega nazaj dobila
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 9:10:14
|
|
|
|
tiasha77
|
Aja, pri nas je tako lepo spomladansko jutro! Hladno, ampak sončno! Upam da se razvije v lep dan!
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 9:37:02
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Dobro jutro, čveke! Pri nas je tudi lepo jutro. Poleg vremena mi je uspelo pojesti cel zajtrk in skoraj v miru popiti celo kavo. Ni lepšega . Drugače ima pa naša nekaj novih fint: 1. Začela je klepetati z nami: babababab gli gli gli...kako je luštna! 2. Ena igrača ni več dovolj, mora biti v vsaki roki ena, da potem tolče z njima skupaj. 3. Tretjega gostega obroka (večernega) noče - čeprav smo ji dali Hipp s čokolado (sem ga jaz pojedla )...od 17ih naprej pali samo joška. 4. Mi ne jokamo več, če nam kaj ni všeč KRIČIIIIIIMO. 5. Vsako igračo ponudi meni, da vidi, kaj počnem z njo, potem pa ponovi za mano. A ste opazile, da med novostmi še vedno ni nobenega zobka? Lepo vsa pozdravljam!
< Sporočilo je popravil hruska -- 27.3.2007 9:43:56 >
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 9:49:23
|
|
|
|
issa
|
Dobro jutro,.. vidim da ste bile pridne včeraj,. ste precej naklepetale, , No sonček pri nas glih ne sije ampak daežuje tudi ne tako da se bota moja princa šla malo sprehodit medem ko se bom jaz doma učila,.. bi raj šla zraven samo ne morem,.. ,. no pri nas še tudi ni nobenega zobka,no sej kukata dve malo ampak samo malo,.. no upam da bom zvečer tud jaz z vami kaj klepetala! lep dan!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 11:49:12
|
|
|
|
sončnica13
|
Hojla punce! No to noč se je pa le 1x zbudu. Smo včeraj zvečer kamilce inhaliral, pa je kuj boljš Zdej je pa naš spet zaspal in se lahko mal na hit javim predenj grem za štedilnik . Res so zanimivi-skoz neki novga pogruntajo naš npr. zadnje čase z vsako igračo tolče ob rob mize očitn bi rad mal robove obtolku . Zanimiv je pa tud igrače na tla metat-sploh če so trde pa da jih kdo pobira, pa da ropota Dežja ni, sonce se pa tud le s težka prebija skoz oblake, upam, da mu bo uspelo lep dan želim, pa se še kej javm
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 27.3.2007 11:50:19 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2007 14:18:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 14:31:22
|
|
|
|
Tanyka
|
JA od 8-12
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 16:11:49
|
|
|
|
Sandra*
|
Ojla! Jaz se morem pa mal pohvalit. Mark pa že zna pomahat !
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 17:44:19
|
|
|
|
Vesna
|
ojla.če sem prijavljena sploh ne morem pogledat nobene teme,vse skrati,tisto drevo mi ne deluje . sandra tvoj mark je pa res korenjak val je dobil 2 zob .še vedno j prehlajen,smo že 10 dni doma,groza.samo nosil bi se.kako imate računalnik vžgan?mi ga imamo cel dan,internet pa je ugasnjen samo ko ga rabimo ga odpremo,mislim da na to porabi dosti elektrike,ne vem kaj bi lahko blo druzga za ogromen proračun.lp vsem
< Sporočilo je popravil Vesna -- 27.3.2007 17:50:46 >
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2007 18:57:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2007 19:02:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 20:55:48
|
|
|
|
Vesna
|
no še jaz da se pohvalim,tudi val maha z rokico ,nisem pa vedela da dejansko res pozdravlja.ajajaj lumpa mama .zdaj je zaspal in upam da bo bolje spal kot ponavadi,ker smo mu fajn nos spucali tako da bi po vseh pravilih moral spat kot .jaz pa sem takoj tu ko mam kaj časa. bambina kako je bilo na bazenu?
< Sporočilo je popravil Vesna -- 27.3.2007 20:56:11 >
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 21:14:18
|
|
|
|
Tanyka
|
BAMBINA-ti si odsotna NE morem verjet
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 21:15:21
|
|
|
|
Tanyka
|
AHA nisi več, saj sem vedla, da dolgo ne zdržiš brez rr-ti odvisnica ti
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 27.3.2007 21:16:50 >
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 21:23:40
|
|
|
|
tiasha77
|
Čer punce, sam da vam povem da danes ne bom klepetala z vami, grem pod tuš pa spat. Čestitke Marku in ostalim "mahačem"! Tudi naša žabica je odkrila sam proces mahanja, ni pa še "skapirala" da to pomeni pa-pa . Je pa pri nas že par dni aktualen pincetni prijem ma res čisto vse proba prijet s palcem in kazalcem, je prav hecna. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 21:23:40
|
|
|
|
HuAnita
|
Dočakali smo 7. zob. A LAHKO ZDAJ NEHAMO, RECIMO ZA NEKAJ MESECEV, DA SE NASPIM????!!!!! Ker se mi dogaja, ko mali zadreva v parku v vozku, da še mene odnese, če le prislonim rito na klopco Babnice, smetitie temo nekatere, sploh ne dohajam... Samo toliko. se grem stuširat, pa spat. Aja, GH - še nobenega obroka, parkrat na dan poje kak grižljaj kruha, babane in to je to Aja, pa joškanje do onemoglosti....
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 21:25:22
|
|
|
|
issa
|
živjo!! kako ste,.. mi smo vredu,jaz sem malo tu gor,tamali pa me za noge žgečka,... danes smo začeli tak malo sprobavat plazit,..malo je šlo pol pa na bušiju pristal,..lubani je zgledlo,kr je bil kr vztrajen,.. no a ste kaj tu,..
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 21:29:40
|
|
|
|
moj sonček
|
žIVJO! Nekaj dni ne sledim pa sem čisto zgubljena. Tudi mi smo pridelali nove zobke. Trenutno stanje 5 in šseti na poti. GH je končno zalaufala. Ponoči se še vedno dojiva vsaj enkrat. Tudi mi že mahamo papa in vemo kje je lučka in ura. Nisem zasledila kje se dobite v četrtek. Se mogoče v Ljubljani? V četrtek sem slučajno namenjena v Ljubljano. Lp
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 21:44:11
|
|
|
|
goda13
|
No ena dovsinica je že tuki Bambina kje si? Sončica sm vidla, da ti je ratalo tudi tamalo slikco dodat
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 21:45:46
|
|
|
|
sončnica13
|
bravo vsem, ki že mahate in tistim, ki imate nove zobke , pa kar po 6-7 ste jih že pridelal, no mi smo še zmer pri dveh. Ja v četrtek v Lj. ob 10-ih v Koloseju ( bar zgoraj) če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 21:47:56
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: goda13 Sončica sm vidla, da ti je ratalo tudi tamalo slikco dodat Nič lažjega po tem, ko mi jo je pomanjšal .
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 21:58:22
|
|
|
|
goda13
|
Jaz sem si pa zdej računala dohodnino in jo dobim nazaj Čestitke vsem, ki znajo mahat . Mi tut mahamo, pa roko damo. Zob še vedno nimamo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2007 22:00:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2007 22:05:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2007 22:07:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......