miši
|
hej punce uh, kakšen fajn dan je bil danes, mi smo bli cel dan zunaj, v vrtni uti, smo pekli in imeli obiske pa še župnik je prišel požegnat novo vrtno uto in hišo, hehe, je tak mlad, ful faca vam povem, sploh nebi verjel da je župnik. Ajda je ob 15.30 padla dol in je spala skoraj 5 ur, si lahko mislite kakšna lakota je bla potem. pa še skopala sva jo zvečer ampak ona še ne spi, se carta pri očiju . hruška, jaz sem ležalnik kupila v BC enkrat v akciji, ni nobena firma, je pa ravno tak kot kakšen šeenkrat dražji, glavno je,da se otročka da privezat, da se naklon spusti do vodoravne lege, da ima tisti obroček z igračkami...jaz ji vedno dam spodaj podlogo iz bombaža pa še pleničko (ker poliva) in ji je prav fino, v košari sploh več noče bit, še dobro da je sposojena, bi me kap, če bi za novo dala 50 jurjev za dva tedna uporabe. busybee, luškana tale tvoja Nika borovnička dobrodošla, upam,d boš našla en način da pomirite tvojega pikeca, naši ful paše masaža trebuščka. sicer se mi bolj ubadamo z zaprtjem, krči pridejo zvečer za kake pol ure. vaje za migat pa bom malo pogledala, mogoče najdem kake stvari iz mojega arhiva, je to težko s tekstom opisat, lažje je pokazat. trebušnjake valjda lahko delate, pomožnosti take, da dvignete trup s stegnjenimi rokami naprej pa dvigovanje nog k sebi...bom pogledala. šibam, moram še nekaj podelat na računalniku (sem moderator na eni strani..) čawčaw
|