|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuhalna-tveganje razpredelnica
18.7.2006 19:59:05   
katja34
oglejte si kaj vec o nuhalni

http://www.fetalmedicine.com/f-downs.htm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nuhalna-tveganje razpredelnica
18.7.2006 20:40:33   
Anonimen
katja34 zakaj kradeš internetne strani katere jaz dajem hehe.
Si prepisala  z med.over.net ti ti ti user posted image

(odgovor članu katja34)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2006 8:50:02   
katja34
kradem ne,ker je stvar javna..ampak se mi je zdel fino,da jo vidjo še drugi,ker je o tem zastavljeno velik vprašanj in vlada panika( ze z moje strani je,,kaj pa ce je kaj narobe saj ves..;)...
ce pa najdes se kaj ugodnega za nas:)) pa kr dej se skopirej na strani,kjer se nahajajo nosecke..ok...
da bomo na tekočem o svežih novicah in podatkih...
zanimiva stran moram reci..mas kej o morfologiji kje se kaj spisanega?
lp

(odgovor članu katja34)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2006 9:52:31   
Anonimen
jaz pa ne upam it tega gledat...nisem mela pojma o nuhalni svetlini (ko sem prisla na forum sploh nisem vedla, kaj naj bi NS pomenlo) in zaradi tega tudi ni blo nobene panike. kar ne ves, ne boli?  ceprav sem sicer pristas vsesplosne osvescenosti :D Morda pa je zame vredu blo tak, ker v nosecnosti mi je ze itak vsaka malenkost delala 5krat vecje skrbi kot bi mi sicer...

(odgovor članu katja34)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2006 17:51:06   
Anonimen
tudi jaz imam 5 krat večje skrbi kot ponavadi... user posted image komaj že čakam to NS, da vidim da je vse ok z najino user posted image pa še tedaj ne bom čisto mirna, ker rezultati niso 100%, poleg tega je pa NS lahko lažno pozitivna... kje je še moj PDP...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2006 11:19:47   
katja34
tiste,ki se cakate na ns en nasvet..
(tako sem storila sama)
sla sem na ns ,ki da prbl. 60-65 %
in isti dan se DHT( dvojni horm.test),ki je v kombinaciji z ns ,(zato moras tja prinesti izvide ns) da kupni rezultat prb 90-95%...
ampak to je samo % tveganja
primer
da imas rezultat( skupni) 1:4000 pomeni,da je moznost,da rodiš otroka z DS 1:4000( eden izmed 4000-tih je bolan in tvoj),,tveganje je torej minimalno,ce izračunas je to 0,4 %
ce imas rezultat 1:1000 je to tveganje potem 1%
ce pa imas rezultat 1:300( pri starejsih zenskah od 33 dalje) ti pa itak brezplacno naredijo amniocentezo...

zato se v primeru,da imas rezutat boljsi kot 1:500 ali 1000 ni pametno delat amnie,ker baje da v 2,5% lahko sam poseg sproži spontani splav..je pa res,da je 100%,povedo ti tudi spol in ugotovijo se katere druge hormonske-genetske napake,ne samo ds...

obstaja pa se trojni horm.test,ki se dela okoli 16 tedna..ki ti se bolj natancno pove tveganje ampak spet je tu samo izracun v %..
sama sem naredila ns+dht in se odlocila za privat morfologijo,kjer se pregleduje tvoj dotični otroček in marsikdaj( žal )so tudi na mofrolg.kljub dobrim rezultatom ns odkrili,da ima otrocek( glede na nosno kost) ds...mofrol.se pa dela okoli 20 tedna...vcasih prej(jaz sem bila vceraj v 19 tednu pa je ni opravila,zato me je narocila cez 3 tedne) vendar grem drug vikend zasebno v dravlje( ker pričakujem,glede na situacijo nase bolnisnice, prijaznost in nekaj vec minut namenjenih pozornem uz in odgovore na zastavljena vprasanja..)

javite punce,upam,da sem vam kaj pomagala..sicer sem popoln laik glede tega,kljub temu,da pricakujem 3 otroka ampak je vmes preteklo toliko let,ze sam podatek,da takrat pampersk pri nas se ni bilo in smo plenice prale,,,in si rodil kar si pac rodil.sedaj pa je toliko pomagal in preventive,,ampak se mi zdi,da sele sedaj kompliciramo ...

srecno

(odgovor članu katja34)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?