Anonimen -> Posvet na socialni+par vprasanj... (18.7.2006 12:58:52)
|
Spodaj sem kopirala tekst, ki sem ga posredovala na CSD. Tako da grem ta petek k njim na posvet. Ne bom se šla anonimnice tu na RR, ker me večina tako ali tako že poznate in seveda vse moje večne probleme.Za vas imam še par vprašanj, prosim za nasvete:- kaj naj naredim vezano na moje starše - naj bom zaradi ljubega miru po tistih izpadih letos marca še v stikih z njimi, ali je bolje da živim naprej tako "kot sama hočem" in končno naredim nekaj zase....- partner je videl pošto za CSD, mi jo je odprl - ne ve zakaj se gre - je bolje da ostanem tiho? Ve da grem tja zaradi "tašče", ne ve pa da grem tja da povem kaj se dogaja.....Osebno mislim da sem na dobri poti....Žal sem rabila precej časa da sem dojela da je res bolje oditi, kot pa se celo življenje mučiti....Ne razumite me narobe...Partner je samo govoril da se bova odselila, nič pa ni bil pripravljen narediti...jok mu ne pomaga.....Jaz pa ne želim da moja punčka odrašča v podobnih razmerah kot sem jaz......samo vpitje, dretje, nasilje.....ki se vidno stopnjuje. Pogovor s partnerjem je odveč.......ker me ne posluša in ponavlja napake (ne rečem da sem jaz brez napak), enostavno se ne znava (in nočeva) prilagajati drug drugemu, zato je bolje da greva vsak svojo pot......Premlada sem še da bi si "nakopala" še enega otroka (čeprav si ga močno želim) in bi trpela še bolj.Tako da vem da bom zmogla sama s punčko, ki mi pomeni vse na svetu. Hvala vam za vse nasvete......__________ Tassy - za tiste, ki ne veste kaj se je dogajalo, pa tole: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=853163&mpage=1 "Na vas se obracam, ker potrebujem pomoc oz.svetovanje. Sem mamica 2.letne puncke, zivimo s partnerjem v izvenzakonski skupnosti, pri njegovih starsih, v locenem stanovanju. Skoraj vsakodnevno sem delezna vmesavanja starih starsev v vzgojo otroka, grozenj da nisem dobra mama (da me bo tasca prijavila na socialno). To se vlece ze odkar puncka hodi v vrtec. Ne razumite me narobe, mislim da je pravilno da zelim sama vzgajati svojega otroka.Ze nekaj casa imava s partnerjem probleme - se ne razumeva, veckrat je nasilen do mene, vcasih celo pred otrokom. Pred casom je posredovala tudi policija in tudi pri vas obstaja zapisnik.Ze veckrat sem s puncko zelela oditi zaradi takih in drugacnih grozenj partnerja, pa mi zal se ni uspelo. V tem casu sem sla dvakrat k svojim starsem, vendar sem obakrat dozivela razocaranje, da so me dobesedno prisilili da moram nazaj k partnerju, nazadnje letos marca je moja lastna mati pred otrokom izvajala nasilje.Partner je nazadnje imel napad razbijanja(sicer v lazji obliki, samo vseeno je naredil skodo) v nedeljo 09.julija 2006.V hisi kjer zivimo zivita se njegova starsa, ki pa tudi ne poznata drugega kot dretja en na drugega.Ne zelim da moj otrok odrasca v takih razmerah, kot sem jaz. Zelim oditi stran.To je samo kratek opis mojih tezav.Ze nekaj casa se odlocam, da vam zaupam svoje probleme, vendar nekako nisem zbrala poguma. Med drugim se bojim tudi partnerja."
|
|
|
|