Anonimen -> RE: Posvet na socialni+par vprasanj... (19.7.2006 14:08:11)
|
Seveda, sedaj se to ureja na sodišču, jaz sem dobila skrbništvo nad obema otročkoma, seveda se je ON moral strinjati in se tudi je, kajpak. Glede CSDja, meni so rekli, da se moram kao tam "pofočkati" in se vseeno tam javiti z njim, čeprav to zadevo rešuje sodišče glede stikov in preživnine. Hotela sem samo povedati, da če bi vedela, da mi v bistu ni treba na CSD, tudi ne bi šla, ker je potem ona rekla, da zakaj sva potem tukaj pri nej, če se ne moreva zmeniti glede preživnine sporazumno. Tudi njemu je bilo vse skupaj mučno in mimo, ampak to je že druga zgodba. No, ta drugič, ko sva imela "randi" na CSDju je soc. delavka povedala, da je tudi njegova mama klicala, da je v skrbeh zaradi večjega otroka - skratka za bruhat mučno je bilo. Tašča je hotela le drek narediti, čeprav v tem primeru mislim, da je soc. delavka vedela, kam pes taco moli in je rekla, naj se ne sekiram. Ma škoda besed, gre za to, da tašča in "moj" še vedno nista prerezala popkovine, zdej smo pa mi trije nastradali zaradi tega, pa če on to prizna ali ne, tako je to. :((
|
|
|
|